O Forumu i Sajtu
Znam da ne pripada ovom forumu ali ovo sam morao negde da napisem.
Gledam svetsko prvenstvo u atletici i pre par minuta Dusko Korac je lupio nesto neverovatno.
Mladi americki troskokas je osvojio bronzu i u svom slavlju vadi Bibliju iz tasne. Korac tada kaze: "Pa da, sigurno mu je neko od roditelja svestenik".
Kad nisam pao sa stolice.
Mama mu sigurno nije svestenik, a nije ni tata jer njihovi svestenici zive u celibatu i samim tim ne mogu da budu roditelji.
Svasta.
Gledam svetsko prvenstvo u atletici i pre par minuta Dusko Korac je lupio nesto neverovatno.
Mladi americki troskokas je osvojio bronzu i u svom slavlju vadi Bibliju iz tasne. Korac tada kaze: "Pa da, sigurno mu je neko od roditelja svestenik".
Kad nisam pao sa stolice.
Mama mu sigurno nije svestenik, a nije ni tata jer njihovi svestenici zive u celibatu i samim tim ne mogu da budu roditelji.
Svasta.
- Tony Starks
- Tony Starks
Plus ako je taj atletičar Afroamerikanac (pretpostavljam), onda verovatno pripada baptističkoj crkvi, a koliko znam oni sigurno nisu u fazonu celibata. Džesi Džekson je oženjen i ima čopor dece, a i pokojni Martin Luter King takođe. Mada Korać svakako lupeta, ne vidim zbog čega ako je dečko izvadio Bibliju mora da znači da mu je neko od roditelja sveštenik, naročito što su u SAD ogroman broj ljudi religiozni, ali standardno debilisanje za Koraća.
- Red Marquis
- Moderator
Kako vam se blesavi Korać uklapa u topik sajt i forum
?
Prenosio ski skokove pre nekih 7-8 godina, Novogodišnju skakaonicu, i kad krene neki iz zapadne Evrope, a on "i ovaj je iz zemlje Nato pakta
" i tako za svakog. Ludak.
Ali da i ja odgovorim, 80 posto Afričkih Amerikanaca pripada raznim protestantskim denominacijama, a kod njih celibata nema.

Prenosio ski skokove pre nekih 7-8 godina, Novogodišnju skakaonicu, i kad krene neki iz zapadne Evrope, a on "i ovaj je iz zemlje Nato pakta

Ali da i ja odgovorim, 80 posto Afričkih Amerikanaca pripada raznim protestantskim denominacijama, a kod njih celibata nema.
Io odio Belgrado
- PanonskiFantom
- Grof Žekula
- Administrator
Long live the Klekovachaman!Red Marquis wrote:Kako vam se blesavi Korać uklapa u topik sajt i forum?
Prenosio ski skokove pre nekih 7-8 godina, Novogodišnju skakaonicu, i kad krene neki iz zapadne Evrope, a on "i ovaj je iz zemlje Nato pakta" i tako za svakog. Ludak.

Ko zna koji put se u poslednje vreme otislo u ochin od teme foruma, al' ovo je prvi put da mi je drago.

PS Radoye, udri jos koju tauzendku!