Došlo je vreme, selidba blizanaca sa našeg istoka na jug!

Locked
laki

Re: Došlo je vreme, selidba blizanaca sa našeg istoka na jug

Post by laki »

Bojim sse da samo da nasi navijaci nece biti obavesteni o ovoj akciji na vreme. Ipak 700 dinosaurusa nije malo, pa ko ne bude znao ranije... Ipak svaka cast upravi na potezu!!
Image
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ne znam da li bi smo se slozili oko sledeceg, da je doslo vreme da mi konacno formiramo jedan ogroman Kop od Severne i Zapadne tribine?
Pazite, opet napominjem 6.500 ljudi sa Finala Kupa koji su se uputili na uslovno receno gostovanje, mada i jeste bilo sa svom onom torturom, ako bi prebacili na "Karadjordje" (a bilo nas je u proseku 6.000 na poslednjih nekoliko utakmica) imacemo pun Zapad i (standardan) Sever protiv blizanaca. Naravno ne racunam tu osobe koje su iz sto opravdanih sto neopravdanih razloga nisu isli na Finale. Protiv blizanca inace kapacitet Istoka i Severa se smanji, tako da stadion ne prima 12.000, nego 10.000 u vrh glave, naravno oduzimimo i juzne tribine koje su nefunkcionalne. Neka dzibercica dodje 2.500 na Istok (Istok prima 2800), sto je iz objektivnih razloga nemoguce da ih toliko bude, i realna cifra je plafon 2.000 dzibercica, a bice ih manje. Na Severu ce doci kao protiv cigana, izmedju 2.500-3.000, ako ne i vise, Zapad ostaje da se nasih 4.000 preostalih ljudi da se tu smeste, ovi nece smeti da pisnu u takvoj brojcanoj manjini, kao da ne znamo kakve su to jajare i kako se ponasaju kada ih nije bar 100 puta vise (a to je skoro 90% Zapada nase, Zapad prima oko 4.500), to je taman onih 6.500 sa Finala Kupa i da nam je sve po taman. Naravno, na tu cifru ne trebamo da gledamo kao na sveto pismo, nego ajd da je premasimo. Spopadanje za utakmicu se podrazumeva i od ovog trena mora da pocne. :cheers:

P.s. Jako bitna stvar je da se utakmica igra u nocnom terminu, sto nam otvara bojim se da kazem kolike cifre...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Turija

Re: Doslo je vreme, selidba blizanaca sa naseg istoka na jug

Post by Turija »

Uhh, ne znam šta reći?
S jedne strane treba pohvaliti upravu za razmišljanje unapred, tj o sledećem potezu (kao u partiji šaha, kad diktiraš tempo protivniku), a s druge strane se plašim da je Kokaniđa u pravu zbog tih 700 dinara.Naš narod će lakše plati 800 u dvaput, nego 700 odjedanput.Realno, 700 dinara nije mnogo (standardna cena je 300, a za derbi onda dođe 400, što je veoma povoljno, pogotovo ako bi cena za Zapad, na dan utamice sa partizanima, bila recimo 800 dinara, što ovim ,,godišnjacima" neće predstavljati problem da plate, jer se pripremaju cele godine za taj trošak).
Problem može da bude i to, što ljudi možda neće imati 700 dinara u novčaniku, kad se nađe u subotu na blagajni, a i gunđaće zbog neočekivanog iznenađenja?Generalno, sve je OK, tj ko ne rizikuje, taj ne profitira.
E sad ono treće: iznenadno otimanje dve TV kuće za prenos protiv OFK (s jedne strane je pohvalno što su se setili i nas, a s druge da li je samo interesovanje u pitanju, ili interes da se smanji poseta domaćih navijača ovoj utakmici, i da se sačuvaju mesta na Zapadu za dve nedelje kasnije)?
Nisam pristalica teorije zavere, ali da li je baš čista slučajnost u pitanju (recimo za mene je bio pravi derbi, onomad, u Užicu, pa nije prenošen na TVu :oops: )?No, partija šaha je počela, pa sad ko se bolje snađe :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Helm

Re: Doslo je vreme, selidba blizanaca sa naseg istoka na jug

Post by Helm »

Turija wrote:Uhh, ne znam šta reći?
S jedne strane treba pohvaliti upravu za razmišljanje unapred, tj o sledećem potezu (kao u partiji šaha, kad diktiraš tempo protivniku), a s druge strane se plašim da je Kokaniđa u pravu zbog tih 700 dinara.Naš narod će lakše plati 800 u dvaput, nego 700 odjedanput.Realno, 700 dinara nije mnogo (standardna cena je 300, a za derbi onda dođe 400, što je veoma povoljno, pogotovo ako bi cena za Zapad, na dan utamice sa partizanima, bila recimo 800 dinara, što ovim ,,godišnjacima" neće predstavljati problem da plate, jer se pripremaju cele godine za taj trošak).
Problem može da bude i to, što ljudi možda neće imati 700 dinara u novčaniku, kad se nađe u subotu na blagajni, a i gunđaće zbog neočekivanog iznenađenja?Generalno, sve je OK, tj ko ne rizikuje, taj ne profitira.
E sad ono treće: iznenadno otimanje dve TV kuće za prenos protiv OFK (s jedne strane je pohvalno što su se setili i nas, a s druge da li je samo interesovanje u pitanju, ili interes da se smanji poseta domaćih navijača ovoj utakmici, i da se sačuvaju mesta na Zapadu za dve nedelje kasnije)?
Nisam pristalica teorije zavere, ali da li je baš čista slučajnost u pitanju (recimo za mene je bio pravi derbi, onomad, u Užicu, pa nije prenošen na TVu :oops: )?No, partija šaha je počela, pa sad ko se bolje snađe :lol:
I ja se plasim da ne bude neprijatno iznenadjenje za nase pristalice, i zato sam predlagao kartice, ali budimo optimisticni, mislim da ce ovo da se prosiri dobro :) Iskreno ne verujem da su tv kuce upoznate sa nasom varijantom za OFK i Partizan, ali se slazem da bi moglo da nam makar malo pokvari planove :?
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Novosadskim grobarima neće biti problem da skoknu ovih dana da kupe kartu za zapad, možda da dođu a možda i ne na meč sa OFK-om, ali okolni đilkoši koji čine jedno 80% grobara na zapadu niti će znati niti će doći da uzmu karte. Odličan potez!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Apsolutno se slazem sa potezom Uprave. Da li je dobar ili nije dobar, vreme ce da pokaze. NAS konacan cilj jeste da Zapadna tribina bude ispunjena navijacima Vojvodine, a da li ce se to dogoditi ove, naredne ili one tamo godine, licno, manje je vazno, ali je vazno da se DOGODI. Zato, ajde prvo da vidimo kako ce ovo da prodje.
ssnigd

Post by ssnigd »

Sta ce se desiti sa onim ljudima koji kupe kartu za istok protiv ofke :?:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ssnigd wrote:Sta ce se desiti sa onim ljudima koji kupe kartu za istok protiv ofke :?:
Pa ako nemaš sezonsku za istok, onda dođi sad u subotu na zapad, to je najlogičnije...

Mnogo ljudi kukate i plašite se neke najezde izdajnika...Jel im vidite posetu i kući i u gostima poslednja dva kola? S jedne strane mislite kako naši neće biti obavešteni, a oni svi će da potrče i kupe karte. Šta, jel njima ovaj meč više znači no nama?
Io odio Belgrado
Oasis

Post by Oasis »

Ljudi zamislite kako sever i ceo zapad urlaju JAJARE MARS U BEOGRAD! Najezih se od same pomisli...
West Ham

Post by West Ham »

Potez uprave pozdravljam, tim pre što je ideja naša...
Doživesmo, eto, da nas sunce pažnje mile uprave obasja i na način drugačiji od izjavljivanja ljubavi stegnutom pesnicom ili srednjim prstom od strane iskeženih sestritja. Drago mi je da vidim da su neki od konstruktivnih predloga & ideja sa ovog foruma našli svoje uhlebljenje na mestu gde objektivno i pripadaju, dakle na adresi intergalaktičkog fudbalskog šampiona prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, barem kad je u pitanju mišljenje naše; iskrenih navijača ovog nesrećnog Kluba. Da se razumemo, u ovom potezu uprave ne vidim ništa dobronamerno; oni su samo spazili dobru ideju i preuzeli je. Ono što nama ostaje kao satisfakcija je činjenica da nas se, posle mnogobrojnih preuzimanja vesti sa ovog foruma od strane svih relevantnih medija i prenosioca vesti isključujući telegraf i goluba pismonošu, setio i naš Klub.
Jedino što mi u priči smeta je njen javni karakter. Znate kako kažu: svaka kontra ima svoju rekontru, kao što svaki Džaja ima svoga Tozovca :D . Zato sam stava da neki strateški potezi s obzirom na utakmice sa Žvalavima ipak treba da budu predmet privatnih poruka ili dogovora među poznanicima...
oi Oi Oi! The chozen few...
Helm

Post by Helm »

ssnigd wrote:Sta ce se desiti sa onim ljudima koji kupe kartu za istok protiv ofke :?:
Pa mogu ili da dođu na zapad protiv ofke ili da naknadno pokušaju da dođu do karte za zapad. Naravno svako i uvek može da ode na sever tu bar ne bi trebalo da je moguće da nestanu ulaznice :D
milans

Post by milans »

Да ли неко зна, постоји ли могућност куповине карте за запад само за утакмицу са гробљем (из свега прочитаног чини ми се да не постоји), а ја сплетом околности нисам у суботу у Новом Саду, па не знам да ли да у петак купујем карту за обе текме без обзира што не могу на ОФК-у, или да сачекам па редовно купим карту за запад за утакмицу са црнима.
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

milans wrote:Да ли неко зна, постоји ли могућност куповине карте за запад само за утакмицу са гробљем (из свега прочитаног чини ми се да не постоји), а ја сплетом околности нисам у суботу у Новом Саду, па не знам да ли да у петак купујем карту за обе текме без обзира што не могу на ОФК-у, или да сачекам па редовно купим карту за запад за утакмицу са црнима.
Naravno da postoji takva opcija, tj da će biti karte (za Zapad) u prodaji i pred meč sa "onima", ali treba da realno pretpostaviš da će ta karta, solo, biti skuplja od ove "duple"!!! To i jeste cilj i poenta čitave "akcije"!
Kupi kartu u petak (ako hoćeš da prođeš jeftinije), daj nekome da ide na OFK (kad već ti ne možeš), a potom sa njom dođi i na meč sa "onima"!

Znači još jednom i poslednji put, jer se nadam da će sad biti jasnije - karta za OFK i "one" za Zapadnu tribinu je 700 dinara, a samo za "one" će karta biti SKUPLJA!!! Na štampanje će (pred OFK) biti poslat kontigent od 4.000 karata, pa ako npr bude prodato 2.300, onda će pred "one" biti ponovo (do)štampano 1.700 (ali će biti sa novom cenom). Sve zavisi od nas...Mogu ljudi kupiti sve karte (teorijski, ne znam koliko je izvodljivo u praksi) pa da za "one" i ne bude karata, mada lično mislim da će to biti teško dosegnuto. Takođe, još uvek su u prodaji i sezonske karte, pa ko računa da mu je to isplatljivije, neka izvoli...

Evo ovde podataka:
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da FK Vojvodina počinje u petak sa prodajom ulaznica za utakmicu sa OFK Beogradom na blagajni stadiona "Karađorđe".
Cene ulaznica za istočnu i severnu tribinu ostaju nepromenjenje 200 i 100 dinara, dok će ulaznice za zapad koštati 700 dinara. Svaki gledalac koji kupi ulaznicu za zapadnu tribinu moći će sa nje da posmatra i derbi utakmicu sa Partizanom koja je na rasporedu 1. oktobra 2011.
Radno vreme blagajne je u petak od 10 do 18h, a u subotu od 12 do 20h
.
Helm

Post by Helm »

Grof Žekula wrote:Takođe, još uvek su u prodaji i sezonske karte, pa ko računa da mu je to isplatljivije, neka izvoli
A to mi inace nije jasno, zbog cega ljudi ne kupuju sezonske ulaznice za zapadnu tribinu ako vec redovno idu na utakmice! Msm, ona kosta 2500 sto se isplati vec na partizanu i zvezdi i jos 5 domacinstava. Tehnicki to znaci da vlasnici sezonskih ulaznica plate 7 utakmica, a onda besplatno gledaju 8 prvenstvenih plus sve utakmice kupa i kvalifikacija za Evropu sl sezone.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ja necu da je kupim iz cistog inata. Ako klub nece/ne zeli/ne moze meni kao navijacu da izadje u susret tako sto ce postaviti neki stand (ili sta god) u samom gradu, sa nekim normalnim radnim vremenom (da odem nakon posla), onda mi ne pada na pamet da je kupujem. Nije meni toliki problem da odem do tog Vujadina, ali to je cisti bezobrazluk kluba, da se tako ponasa prema svojim navijacima (prodaja karata van NS-a). Oni treba i kucnu dostavu da rade, ako je to potrebno, i ako neki navijac izrazi zelju ili potrebu za tim...
Locked