Slazem se ja sa tobom, mogli su oformiti prodaju u gradu, ali kad vec nisu inatom se nista ne postize, sa Bulevara ide pedeset bilo koja autobuska linija cesce od jedne osmice, sedmice, keca i sl. i mislim da do vujadina vazi gradska pokazna ili 40 dinara...Grba_NS wrote:Ja necu da je kupim iz cistog inata. Ako klub nece/ne zeli/ne moze meni kao navijacu da izadje u susret tako sto ce postaviti neki stand (ili sta god) u samom gradu, sa nekim normalnim radnim vremenom (da odem nakon posla), onda mi ne pada na pamet da je kupujem. Nije meni toliki problem da odem do tog Vujadina, ali to je cisti bezobrazluk kluba, da se tako ponasa prema svojim navijacima (prodaja karata van NS-a). Oni treba i kucnu dostavu da rade, ako je to potrebno, i ako neki navijac izrazi zelju ili potrebu za tim...
Došlo je vreme, selidba blizanaca sa našeg istoka na jug!
Re: Došlo je vreme, selidba blizanaca sa našeg istoka na jug
- slanobarac
Isti slučaj. Dosta je bilo odlazaka u Veternik, ne idem pa makar me više koštalo( a hoće).Grba_NS wrote:Ja necu da je kupim iz cistog inata. Ako klub nece/ne zeli/ne moze meni kao navijacu da izadje u susret tako sto ce postaviti neki stand (ili sta god) u samom gradu, sa nekim normalnim radnim vremenom (da odem nakon posla), onda mi ne pada na pamet da je kupujem. Nije meni toliki problem da odem do tog Vujadina, ali to je cisti bezobrazluk kluba, da se tako ponasa prema svojim navijacima (prodaja karata van NS-a). Oni treba i kucnu dostavu da rade, ako je to potrebno, i ako neki navijac izrazi zelju ili potrebu za tim...
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sezonska karta za srpskoligasa Macvu se moze naruciti i preko neta (http://www.fkmacva.com/sezonska_karta.php" onclick="window.open(this.href);return false;) i preko telefona. Eto kako se u srpskoj ligi radi. 

UPRAVA NAPOLJE!!!
http://www.facebook.com/gibonnins
Poklapa se datum odigravanja utakmice sa grobljem i koncertom-01.10.2011. Bice velika guzva na platou ispred severne tribine. Ako jos i usklade termine, imacemo opsadno stanje.
Poklapa se datum odigravanja utakmice sa grobljem i koncertom-01.10.2011. Bice velika guzva na platou ispred severne tribine. Ako jos i usklade termine, imacemo opsadno stanje.
To pocinje u 12h, sad da li je u pitanju ponoc ili podne ne znam ali nece se poklopiti sigurnoSimica wrote:http://www.facebook.com/gibonnins

- Tony Starks
Juče baš idem gradom i vidim bilbord za taj koncert i ista stvar mi prošla kroz glavu. Kapiram da nema šanse da će murija dozvoliti da se u isto vreme jedno do drugog u noćnom terminu održi utakmica izuzetno visokog rizika i koncert na kom će biti deset hiljada ljudi. Prema tome, lako može da se desi ono što su drugi već pominjali na temi, a to je da bude naloženo da se utakmica igra u dnevnom terminu. Mada, ja bih voleo da se utakmica pomeri za nedelju u 20h! Ne znam da li je to moguće ili je već određeno da utakmica mora da se odigra u subotu? Igranjem u nedelju em što bi lakše dobili večernji termin jer ne bi bilo tog koncerta, em što bi se na stadionu značajno smanjio broj us***** iz raznih delova Srbije koji ne bi mogli sebi da dozvole taj luksuz da veče pred ponedeljak ujutro putuju na utakmicu.http://www.facebook.com/gibonnins
- Red Marquis
- Moderator
To!Grba_NS wrote:Ja necu da je kupim iz cistog inata. Ako klub nece/ne zeli/ne moze meni kao navijacu da izadje u susret tako sto ce postaviti neki stand (ili sta god) u samom gradu, sa nekim normalnim radnim vremenom (da odem nakon posla), onda mi ne pada na pamet da je kupujem. Nije meni toliki problem da odem do tog Vujadina, ali to je cisti bezobrazluk kluba, da se tako ponasa prema svojim navijacima (prodaja karata van NS-a). Oni treba i kucnu dostavu da rade, ako je to potrebno, i ako neki navijac izrazi zelju ili potrebu za tim...
Ja nisam uzeo ni prošle a neću ni ove, a nisam propustio nijedan meč kući u ove dve sezone od kad sam na zapadu. Zarekao sam se sebi da do Veternika po sezonsku nikad neću otići, sa stadiona me nikad neće oterati, ali da im idem na noge kao da oni meni rade uslugu sa sezonskom...nema šanse.
Io odio Belgrado
- AntonioKasano
I ovde se radi o želji kluba da što manje navijača kupi propusnicu za zapad. Da su želeli mogli su da ih prodaju u F89 prodavnici na stadionu bez problema.
I ja, isto tako, iz principa.slanobarac wrote:Isti slučaj. Dosta je bilo odlazaka u Veternik, ne idem pa makar me više koštalo( a hoće).Grba_NS wrote:Ja necu da je kupim iz cistog inata. Ako klub nece/ne zeli/ne moze meni kao navijacu da izadje u susret tako sto ce postaviti neki stand (ili sta god) u samom gradu, sa nekim normalnim radnim vremenom (da odem nakon posla), onda mi ne pada na pamet da je kupujem. Nije meni toliki problem da odem do tog Vujadina, ali to je cisti bezobrazluk kluba, da se tako ponasa prema svojim navijacima (prodaja karata van NS-a). Oni treba i kucnu dostavu da rade, ako je to potrebno, i ako neki navijac izrazi zelju ili potrebu za tim...
Ej, koji je to bezobrazluk, potcenjivanje, izrugivanje i maltretiranje najvernijih navijača.Trenutni trećeligaš Mačva (koja ne bi trebala, nikako, da je tu gde sada jeste, već u Super Ligi) prodaje godišnje karte preko Interneta i na telefonski poziv - svaka čast

PS
Doći ću samo na utakmice, na koje mislim da treba. Nažalost

Kupiću ovu kartu za dupli program, a da li ću doći, to ću još videti (ne znam, da li će me dotle ,,proći Vaduz"?).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Мени стварно није јасно да у клубу који има између осамдесетак и седамдесетак запослених , да нико не може да се замоли(кад већ не може да се нареди) да одежура једне седмице, свако поподне, и продаје карте у киоску код јужне трибине или у Фирмином шопу? Само треба мало добре воље да би се нешто направило.
-
Ima neke sanse da se utakmica pomeri za nedelju zbog tog koncerta? 

Naravno da moze da se naredi. Stvar je u tome sto oni to nece. To je sad vec vise nego ocigledno.podbara wrote:Мени стварно није јасно да у клубу који има између осамдесетак и седамдесетак запослених , да нико не може да се замоли(кад већ не може да се нареди) да одежура једне седмице, свако поподне, и продаје карте у киоску код јужне трибине или у Фирмином шопу? Само треба мало добре воље да би се нешто направило.
A inace,na zvanicnom sajtu pise kako se sezonska za zapad moze kupiti od 8 do 16h ( za istok vise nema

Ove "duple karte" će biti potpuni promašaj koji će rezultirati sa rekordno malo ljudi na OFK na zapadu.
Lepo je to što su u klubu prihvatili sugestiju navijača, ali sama ideja je loša i neće uopšte uticati na procentualno povećanje navijača Vojvodine protiv partizana/daj bože da grešim/.
Ono što bih ja predložio jeste da se osmisli kako da se što više sever napuni sa navijačima.Mislim da bi trebalo dati firmašima određen broj karata /petsto komada recimo/da ih besplatno podele po osnovnim i srednjim školama.
Lepo je to što su u klubu prihvatili sugestiju navijača, ali sama ideja je loša i neće uopšte uticati na procentualno povećanje navijača Vojvodine protiv partizana/daj bože da grešim/.
Ono što bih ja predložio jeste da se osmisli kako da se što više sever napuni sa navijačima.Mislim da bi trebalo dati firmašima određen broj karata /petsto komada recimo/da ih besplatno podele po osnovnim i srednjim školama.
Ne bih rekao da je ovo potpuni promasaj! Pogotovo ne unapred.
Klub je uslisio nasu zelju sto je odlicno, ali isto tako prebacio je odgovornost sad na nas i ako mi koji smo trazili ovakvo resenje ne popunimo zapad protiv OFK-e i samim tim maksimalno smanjimo broj karata koje bi se dostampavale za "one" sami cemo biti krivi za njihov broj!
E pa hajde onda da se i mi malo "mobilizujemo"
i da se to moguce dostampavanje karata uopste ne desi.
Da li je moguce da neko od njih kupi kartu za OFK i ne dodje na tu utakmicu, moguce je! Ali takvih ce biti jako malo, a i to malo ako ih bude videcemo kako ce se osecati na "nasem zapadu"!
Klub je uslisio nasu zelju sto je odlicno, ali isto tako prebacio je odgovornost sad na nas i ako mi koji smo trazili ovakvo resenje ne popunimo zapad protiv OFK-e i samim tim maksimalno smanjimo broj karata koje bi se dostampavale za "one" sami cemo biti krivi za njihov broj!
E pa hajde onda da se i mi malo "mobilizujemo"

Da li je moguce da neko od njih kupi kartu za OFK i ne dodje na tu utakmicu, moguce je! Ali takvih ce biti jako malo, a i to malo ako ih bude videcemo kako ce se osecati na "nasem zapadu"!
Upravo tako!Stexman wrote:Klub je uslisio nasu zelju sto je odlicno, ali isto tako prebacio je odgovornost sad na nas i ako mi koji smo trazili ovakvo resenje ne popunimo zapad protiv OFK-e i samim tim maksimalno smanjimo broj karata koje bi se dostampavale za "one" sami cemo biti krivi za njihov broj!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!