7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2

borrissey

Re: 7.kolo:Vojvodina-partizan, subota

Post by borrissey »

Red Marquis wrote: Nadam se da će nas Sever što više puta prozvati i da će barem ovaj put da se fokusira 90 minuta samo na podršku klubu.
Jedva čekam subotu.
Ljudi, a jel moguće da se nešto sa Firmom iskoordinira, mislim sever-zapad prozivanje? Par puta je to dobro zvučalo ove sezone, mislim protiv Pazara i Ofk... Sve bih dao da u subotu nadglasamo groblje, da ih pojedemo i ispljunemo, uf!
Helm

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, subota 19h

Post by Helm »

Krivo mi je samo sto onaj djubrov, prezimenjak naseg Laneta, nece igrati! Taj je od nas zasluzio par takvih startova da mu skupljaju celije po terenu! :shit:
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Zapad 1000 dinara, odlican potez!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Kretenizam...
Simica

Post by Simica »

Da su svi stalni posetioci zapadne tribine kupili sezonsku ili bar onu duplu, ovo ih se uopste ne bi ticalo koliko kosta ulaznica. Za derbi i treba da bude veca cena. Ko razmislja ekonomski, oticice do stadiona ove nedelje i uzeti sezonsku.
http://www.fkvojvodina.rs/2011/09/sezon ... karadorde/
Владика
Administrator

Post by Владика »

Дневник wrote:У продаји 11.000 карата
За дерби Војводина - Партизан очекује се изузетно интересовање навијача оба тима, па су у новосадском клубу преузели све неопходне мере да утакмица протекне у спортским оквирима, како на терену, тако и на трибинама.
- У продају ћемо пустити око 11.000 улазница - рекао је директор маркетинга црвено-белих Петар Николић. - На улазима ће бити спроведена ригорознија контрола и овим путем молимо навијаче да дођу на стадион мало раније како се не би стварала непотребна гужва на улазима. У Новом Саду већ током дужег периода није било никаквих ексцеса и надамо се да ће тако остати и после суботњег дербија.
Пошто стадион има капацитет од нешто више од 12000 места испада да је у акцији продато неких хиљаду карата за запад. Претпостављам да је продато нешто имзеђу 500-700 годишњих карата(запад,исток, почасне) што нас води до збира да нас већ има негде око 1500 на западу. За сада пола Запада је наше, анимирајте комшилук,породицу,познанике па да направимо незаборавну атмосферу!
ssnigd

Post by ssnigd »

Nije mi jasno kako je uopste moglo da se pusti u prodaju toliki broj karata :roll:

Istok ce deo biti ogradjen od severa pandurskim kordonom. Sever takodje. Kada se na to sve doda da je prodat odredjen broj propusnica za istok, zapad i sever, dolazimo do zakljucka da se opet izaslo u susret onim bg govnima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Helm

Post by Helm »

Hmmm, računajući ljude sa sezonskim ulaznicama za istok cifra na zapadu koja već ima ulaznicu za crne je oko 2500, a prodaje se još 11000 ulaznica... Mada verovatno je pušteno bar 3000 karata za istok, verovatno još toliko za zapad i 5000 za sever. Mislim da će ovog puta biti odnos 3 prema 1 za nas na zapadu i da će na severu biti bar 2500 ljudi.
laki

Post by laki »

Ja zaista ne mogu da kazem kakav ce odnos biti na zapadu, jer oni koji slabije prate Vosu ce se lako odluciti da zadrze crvenu u dzepu nego da je potrose za kartu. Ne bih da se bavim proracunima, sve cemo videti u subotu uvece.
Jedini je problem kako animirati ljude koji se dvoume i reci im: Ma ajde sa mnom na utakmicu, bre! On mi kaze: Ok, koliko je karta? Ja: 1000 dinosaurusa! Sta mislite koliko njih cu uspeti da animiram.
Nadam se da ce kao dorektna posledica ovog problema biti to, sto ce svi ti koji se dvoume a puno im je 1000 din, sto ce isti ti otici na sever i tako napuniti isti do sada nezapamcenom brojkom!
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Nadam se da ce kao dorektna posledica ovog problema biti to, sto ce svi ti koji se dvoume a puno im je 1000 din, sto ce isti ti otici na sever i tako napuniti isti do sada nezapamcenom brojkom!

Možda se to i htelo akcijom 2 za 1?!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
lazarr

Post by lazarr »

Bas mi je drago zbog ovih sto kukaju na cenu od 1000 din za zapad a predstavljaju se kao Vojvodinasi. Imali su priliku da kupe kartu po 400 pa nisu. Pravi Vojvodinas kartu vec ima u dzepu. I ti "sezonci" koji dodju samo protiv blizanaca su dobrodosli da dodjemo u sto vecem broju, ali treba da shvate da klub od tih utakmica treba nesto da zaradi a ne da cini uslugu neredovnim navijacima.
Zato kupujte godisnje pretplatne pa cete za cenu 2 utakmice protiv blizanaca moci da gledate 15 prvenstvenih, nekoliko Kup utakmica, par utakmica reprezentativnih selekcija i eventualne evropske utakmice.
Apelujem na sto vecu slogu u nasim redovima za ovu utakmicu. Ne bi trebalo da se delimo na sever i zapad. Treba da grmimo svi kao jedan i da aktivno ucestvujemo u dogadjajima na terenu. Licno bih voleo da priredimo i neku "dobrodoslicu" njihovom treneru kad bude prilazio svojoj klupi, jer je itekako zasluzio. Ova pobeda leci sve rane i moze da doprinese da se opet vrati ciribu-ciriba atmosfera.
Jedva cekam subotu............
JackSparow

Post by JackSparow »

Slažem se sa lazarr-om, svi koji su hteli i vole Vošu mogli su da kupe bilo duplu, bilo sezonsku i prodju jeftinije nego da kupuju 2 karte protiv blizanaca.

Nisam od onih što se pale pred utakmice sa njima, ali su mi se zgadili. Nisu oni ništa kvalitetniji od Rada, Jagodine, OFKa ili Spartaka...nijanse su u pitanju. Nismo ni mi Barca, ali moramo da im vratimo za kup, neka sada Trajko povede naše momke, da im vratimo sve sa kamatom. Mislim, svaka čast Medi, ali Trajko je fajter... imam neki pozitivan osećaj pred ovu utakmicu. Da ih zgazimo, da Abu posle gola protrči pored istoka sa srednjim prstom, da osete kako je to, da grmi sever i zapad "gazi jajare", da im naši fotoreporteri mašu i šalju poljubce dok sa istoka budu skenjani odlazili... Da ih pocepamo i svima dokažemo da je partizan prosečan klub, koga pola lige ima pravo da pobedi. Ovo je ta utakmica, kada oni kreću dole, gde im je i mesto!
Helm

Post by Helm »

Oduzimaju im stolice na istoku, da li to znaci da ocekuju ubedljivu pobedu?! :mrgreen:
kej

Post by kej »

Svima koji jos uvek nemaju kartu, a 1000 din.za jednu utakmicu im se cini skupo, predlazem da na blagajni Karadjordja uzmu sezonsku za istok(dostampano ih je jos), jer je ona 1500. Samo za utakmice sa blizancima cete potrositi 2000 din, a sa sezonskom za istok mozete da gledate ove utakmice sa zapada. Tu su naravno i ostale utakmice.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
KDA

Post by KDA »

Baš me zanima ko su ovih 5 "realnih" koji su glasali za opciju "The End". :greenbutt:

Nema objektivnosti, ili si sa nama ili nisi. A ako si sa nama, onda si ubeđen da gazimo jajare u subotu. :cheers:
Locked