7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2

Locked
DUB

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, subota 19h

Post by DUB »

Dobro došli dragi gosti!
Subota je divan dan za posetu urbanoj sredini... najlon, pjeskavica br.1 (obavezno se obrisati rukavom posle konzumacije, bez toga vam ugođaj neće biti potpun), sajam, pljeskavica br.2 (važi isto pravilo kao i kod one prve), godišnje gostovanje p'rtzana, povratak u selo pod okriljem noći...
Ukoliko se izgubite, ne brinite. Slobodno pitajte bilo kog našeg sugrađanina i on će vam lepo objasniti kuda treba da idete. Ipak kurtoazije radi, obratite mu se tom prilikom sa "Zemo", "Zemara" ili prosto "Zemljače" jer lepa reč i gvozdena vrata otvara.
Želim vam ugodan boravak u našem gradu! :devil:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote:
Moze li neko upuceniji da mi kaze gde nas na kurvinoj Kari Djordju ima najvise na zapadu? Ja prosle godine otisao kao kreten onamo blize severu, bilo je prilicno odvratno jer tu sede oni njihovi palancari sto dobijaju od nafrakanog akrepa pare da navijaju za kurvicu.

@Je-Ne-A
k***c, brale, prosle godine na zapadu (bar na tom delu gde sam ja bio) kad je krenulo "Javi se zapad", mi ustali, ovi moroni odozgo poceli da nas gadjaju. Nije nas bas bilo nesto mnogo tu da bismo se kurcili. Voleo bih da ove godine bas na to mesto (zapad blize severu) organizovano dodje jedna ljuća grobarska ekipa (iako nisam ljut, rado bih bio medju njima) pa da vidimo koga ce da gadjaju, mater im masnu jebem.
Ima li neko da jos razmislja sta da radi u subotu :!:

groHbare da j***mo.............
Meni i dalje apsolutno nije jasno zasto se neki odavde zamlacuju raspravljajuci sa debilima i bolidima po forumima B92 i slicnim, a kamo li kada posecuju blizanacke klupske i navijacke forume. Niti cete uspeti bilo kome od njih otvoriti oci i ubediti ih da promene misljenje niti mozete na njihovim forumima procitati bilo sta pametno i paznje vredno. Kao da ne znate s kakvom bagrom imate posla, sta ima sa takvima da se bilo sta razgovara? Najobicnije gubljenje vremena bez ikakvog rezultata, a tamo su ionako i moderatori listom "njihovi" i saplitace i provocirati vas sve dok ne pogubite zivce i date im povod da vam zalepe bananu.

Znate ko nam dolazi u subotu, lazni sampioni, lopovi, ubice i stoka bez zrna obraza i morala - kome treba "dodatna motivacija" pred ovu utakmicu u vidu citanja splacina sa njihovih navijackih foruma?

Barem nemojte ovde da prenosite njihove "mudrosti", nemojte i ovu oazu razuma da mi zagadjujete s tim :shit: ...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Tancha

Post by Tancha »

Коначно сам успео да узмем сезонску за исток, данас је капија била откључана :D
ЛМ, Чапеља ми је потврдио да се тзв. "Забрањени" (група Гробара који не могу да уђу ни на један стадион у Србији због Значкатраза) озбиљно спремају да нагрну на запад у суботу. Наводно, долазили су му момци за које је одмах извалио да припадају горенаведенима, и тражили по 8-10 карата за текму... Не кажем да треба да се бавимо њима, али кажем да то јесте мотив више да у суботу НА ВРЕМЕ дођемо на запад (они који не иду на север) у што већем броју. Према причама неких познаника који су редовни на северу, биће јааако пуно људи, тако да, с обзиром на то да су Гробари у последње време у каналу, имамо стварно лепу прилику да направимо "најдомаћинскију" атмосферу у последњих 20-ак година.
lexa

Post by lexa »

Procitao sam nekoliko postova na tom njihovom forumu cisto iz znatizelje.
Jasno je kao dan da prate ovaj forum, a od njihovog primitivizma malo je falilo da mi pozli.
Onoliku kolicinu primitivizma na jednom mestu covek moze samo pronaci kod njih i kod njihovog
brata blizanca. Sve u svemu, samo ostro, kako na terenu tako i na tribinama.

Svoju "pamet" neka prosipaju u njihovom sarenom kontejneru, na Karadjordju vrede iskljucivo
nasa pravila!
Zelja95

Post by Zelja95 »

Video sam post za prenos ....nasao sam ovu najavu...tako da,koliko vidim utakmicu ce prenositi RTV.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Mkw6xsuO ... ideo_title[/video]
Helm

Post by Helm »

Radoye wrote:
ssnigd wrote:
Moze li neko upuceniji da mi kaze gde nas na kurvinoj Kari Djordju ima najvise na zapadu? Ja prosle godine otisao kao kreten onamo blize severu, bilo je prilicno odvratno jer tu sede oni njihovi palancari sto dobijaju od nafrakanog akrepa pare da navijaju za kurvicu.

@Je-Ne-A
k***c, brale, prosle godine na zapadu (bar na tom delu gde sam ja bio) kad je krenulo "Javi se zapad", mi ustali, ovi moroni odozgo poceli da nas gadjaju. Nije nas bas bilo nesto mnogo tu da bismo se kurcili. Voleo bih da ove godine bas na to mesto (zapad blize severu) organizovano dodje jedna ljuća grobarska ekipa (iako nisam ljut, rado bih bio medju njima) pa da vidimo koga ce da gadjaju, mater im masnu jebem.
Ima li neko da jos razmislja sta da radi u subotu :!:

groHbare da j***mo.............
Meni i dalje apsolutno nije jasno zasto se neki odavde zamlacuju raspravljajuci sa debilima i bolidima po forumima B92 i slicnim, a kamo li kada posecuju blizanacke klupske i navijacke forume. Niti cete uspeti bilo kome od njih otvoriti oci i ubediti ih da promene misljenje niti mozete na njihovim forumima procitati bilo sta pametno i paznje vredno. Kao da ne znate s kakvom bagrom imate posla, sta ima sa takvima da se bilo sta razgovara? Najobicnije gubljenje vremena bez ikakvog rezultata, a tamo su ionako i moderatori listom "njihovi" i saplitace i provocirati vas sve dok ne pogubite zivce i date im povod da vam zalepe bananu.

Znate ko nam dolazi u subotu, lazni sampioni, lopovi, ubice i stoka bez zrna obraza i morala - kome treba "dodatna motivacija" pred ovu utakmicu u vidu citanja splacina sa njihovih navijackih foruma?

Barem nemojte ovde da prenosite njihove "mudrosti", nemojte i ovu oazu razuma da mi zagadjujete s tim :shit: ...
Znam da je pateticno ali ja licno ne mogu da odolim da povremeno citam i komentarisem npr na Blic sportu ili da cituckam njihov forum, ne zato sto pokusavam da ubedim nekoga u nesto vec zato sto me zabavlja da gledam kako su iskompleksirani i optereceni! A to je samo zato sto ih ne podnosim i povraca mi se od njih pa me koliko toliko tesi da gledam kakvi su moroni.
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Као прво, поздрав члановима форума и свим сланинарима. Већ неко време посећујем и читам овај сајт и форум, а сада сам, непосредно пре утакмице са ''овима'', пожелео и да се региструјем. Дакле, у суботу морамо бити сложнији него икад, ја већ пет дана мислим само на ову утакмицу против ове гамади. Сви знамо колико нам ово значи. Покажимо им да нису добродошли, да Нови Сад није ''црно-бели'' него господски град. У вези доласка ових ''забрањених, затворених, заборављених'' мислим да се они не смеју пустити на западну трибину никако. Нек иду тамо на исток са својом братијом или нека не улазе на стадион! Гостујућим навијачким групама се не сме дозволити улазак на запад, никако.
Passion

Post by Passion »

Само Војводина wrote: вези доласка ових ''забрањених, затворених, заборављених'' мислим да се они не смеју пустити на западну трибину никако. Нек иду тамо на исток са својом братијом или нека не улазе на стадион! Гостујућим навијачким групама се не сме дозволити улазак на запад, никако.
Ту полиција мора да реагује. Јер они имају забрану уласка, а зна полиција добро ко је све ту главни. Битно је само да им главни не уђу, јер без главешина они су сви ку*тон...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Pravac divlji zapad!

Volim Vošu samo Bog zna koliko!
Junior

Post by Junior »

Bogdan96 wrote:
Само Војводина wrote: вези доласка ових ''забрањених, затворених, заборављених'' мислим да се они не смеју пустити на западну трибину никако. Нек иду тамо на исток са својом братијом или нека не улазе на стадион! Гостујућим навијачким групама се не сме дозволити улазак на запад, никако.
Ту полиција мора да реагује. Јер они имају забрану уласка, а зна полиција добро ко је све ту главни. Битно је само да им главни не уђу, јер без главешина они су сви ку*тон...
A na osnovu čega da im zabrane da udju? Ako imaju karte ne može im policija ništa. E sad da li će biti provociranja sa njihove strane,videćemo.
Sve u svemu,biće veselo. I na terenu i na tribinama. Očekujem rekordnu brojnost na severu i naš zapad. U gradu se sve više priča o ovoj utakmici,vlada veliko interesovanje.
Vidimo se u nedelju oko 18h :cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

A na osnovu čega da im zabrane da udju? Ako imaju karte ne može im policija ništa.
Kao što im zabranjuje ulazak na jna i druge stadione tako će ih sprečiti i u subotu. Uostalom policija čita sve ovo i naše i njihovo. Zamisli firma ili neki njen deo da ode na zapad jna, misliš da bi ih pustili? :frown:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
lazarr

Post by lazarr »

Rukometni klub partizan igra svoju prvu utakmicu u Ligi sampiona sa Kopenhagenom u subotu u 17h u Vrscu. Posto su njihovi navijaci dosta privrzeni rukometnom klubu ocekuje se da veliki broj njih ode na tu utakmicu a onda je i teoretski nemoguce da se pojave i u Novom Sadu. S obzirom na totalno rasulo u njihovim redovima posle svega ne ocekujem ni pola popunjenog istoka. A ovi sto se najavljuju na zapadu, nek slobodno dodju. Mi smo tamo i cekamo :devil:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Чисто мало да се присетимо са киме ми то играмо у суботу-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=bdXOC7sx ... re=related[/video]
Станојебићу понеси радну књижицу јер колико видимо Вигњевиће је већ капарисао твоје радно место!
Нажалост убеђен сам да нећемо видети превише фудбала у Суботу. Није ми јасан став и понашање фудбалера оних? Да ли су они спортисти или уличари и хулигани? Који пример они дају фудбалској Србији и омладини?
[video]http://www.youtube.com/watch?v=90afLKT7 ... re=related[/video]

Злочин који чека казну
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/f ... -90320.php
Daljac

Post by Daljac »

Grad ukrašen plakatima, koje niko ne dira. Ljudi pominju utakmicu u svim razgovorima. Oni koji godinama nisu bili, dolaze na Karadjordje.

U kladionicama, na nas kvota 3.3o, na x 3.1o, na groblje 2.1o- bilo je i 6.00 na nas u gostima prošle sezone, i redovno preko 2.5 kada smo ih kao domaći pobeđivali... ;)

Pozitivna trema me drma kao ja da treba da igram sutra... Ajde momci, za Novi Sad, za sve nas, za obraz i čast srpskog fudbala!

Sinoć sam od nervoze pregledao sve snimke vezane za finale kupa, i sve naše pobede od prethodnih sezona. U masi neboluznoih snimaka, najviše mi je jetru nagrizao ovaj snimak

http://www.youtube.com/watch?v=CurSEyxFuz0" onclick="window.open(this.href);return false;

sa histeričnim vriskom ove neljudske kreature ženskoga roda bez leve polovine mozga...

Za nas normalne, za verni Sever i naš Divlji Zapad, ajde Vošo!

http://www.youtube.com/watch?v=QHDjK8Mky6g" onclick="window.open(this.href);return false;
djape_ns

Post by djape_ns »

Pokidacemo bre ove miseve. 3-0 (Bojovic. Abu, Meda).

Wild West ceka ''drage'' goste.

Posebno se radujemo nasim crno-belim sugradjanima. :mrgreen:

Uzivam u tekmama gde resavamo pitanje protivnickih trenera. :devil:
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Locked