Večeras je jedino Pavlović igrao inteligentno i dobro (po mom ukusu).Ostali su se boril, ali uvek je bilo onog ALI koje devojci udaju kvari.
Stanojević iznenadio Vukićevića, a Vukićević nas, i to vrlo neprijatno, jer smo se oprostili od vrha domaće lige, već u sedmom kolu, a teško ćemo i do tog trećeg mesta, pošto ima par ekipa koje igraju mnogo bolje od izabranika Vukićevića (Sloboda, Radnički, a možda će i Rad krenuti u borbu za treću poziciju).
Ja sam još letos, a naročito posle Vaduza rekao da Mojsova treba preseliti na klupu i da štoperi sada igraju jako loše, nesigurno i neinteligentno, pa kad im dodamo još neupotrebljivog Supića na golu situacija je kompletna za infarkt (iako su Marković i Šćepović bili sami ispred njega, Supić je reagovao najgore moguće - stao i čekao da ga napadači pitaju u koji ugao hoće da mu šutnu loptu, umesto da im ,,uđe u šut" .Nisam siguran da bi u tom slučaju ovi pogodili mrežu, kao što i nisu, u drugom poluvremenu, kad je krenuo ka igraču partizana na desnoj strani našeg šesnaesterca).Večeras su oba naša štopera ispali iz igre, kao mala deca, i zapečatili rezultat derbija, već u prvih 20 minuta utakmice.
Trener Vojvodine će naravno biti zadovoljan učinkom svojih izabranika (eto, izvršio je samo 2 izmene u drugom poluvremenu, iako smo gubili utakmicu čitavih 90 minuta).
Brana Ilić mu igra 54 minuta derbija (pri minusnom rezultatu), a da gotovo ne pipne loptu, dok Bojović sedi na klupi, iako daje gol u proseku na svakih 10 minuta (prava je šteta što nije dobro zahvatio loptu u drugoj gol šansi, kada ga je igrač partizana malo odgurnuo i omeo).Momak je 3 puta bio u šansi za 20 minuta provedenih na terenu.
A Vuk - ponovo ni minut na teren (svaka čast Adjuruu na borbenosti, ali da je Vuk šutirao one 3 izbijene lopte, jedna bi sigurno završila u mreži).Otkud sad Bilbija kao džoker, a nema možda ni miunt igre u JSL ove sezone?
Generalno trčalo se pristojno, ali se vrlo neprecizno dodavala lopta saigraču i jako, jako traljavo šutiralo (nedopustivo za profesionalce).Prednjačio je Merebašvili, nije se ni Abu pokazao,a najprecizniji u dodavanju i centriranju bio nam je bek Pavlović.
Stevanović borben, kao Meda i Adjuru, ali sa malim efektom.Ilić kao i da nije igrao, dok su Supić, Mojsov,Trajković (čini mi se da je on kod drugog primljenog gola otpao u duelu kao klinac) i Vukićević, nehotično pomogli gostima da veoma lako dođu do bodova u Novom Sadu.
I u tome je kraj priče.Jer, uvek se nađe već neko (kad nama jako treba pobeda) ko će zabrljati i vratiti priču i stvari na početak

Nismo se obrukali na terenu, ali nismo se ni pokazali.Međutim, ne može se postati bitan faktor, ako ne dobijaš bitne utakmice.