Kako ti nije jasno?kej wrote: O publici samo jedno: pored mene je sedeo deda koji se vatreno radovao i njihovom i nasem golu.Nista mi nije jasno, a i ne zelim da znam.
Dosao covek kao grobar otisao kao slaninar.
Evoluirao za 90 minuta

Kako ti nije jasno?kej wrote: O publici samo jedno: pored mene je sedeo deda koji se vatreno radovao i njihovom i nasem golu.Nista mi nije jasno, a i ne zelim da znam.
Ili je to onaj ovde registrovani grobar/firmašNevernik wrote:Kako ti nije jasno?kej wrote: O publici samo jedno: pored mene je sedeo deda koji se vatreno radovao i njihovom i nasem golu.Nista mi nije jasno, a i ne zelim da znam.
Dosao covek kao grobar otisao kao slaninar.
Evoluirao za 90 minuta
GRESKA, problem su bili STOPERI!DUB wrote:Zašto Supić? Daleko od toga da je golman po mom ukusu ali kod oba gola je bio 1 na 1 sa protivničkim igračem i malo šta je mogao da uradi a i par puta je solidno intervenisao.Drina wrote:Cemu ovakvi komentari?!Minja wrote:Kako sam bio iza gola onih, a tu se sve dogadjalo u drugom delu, mogu da kazem da je sudija sve situacije koje je mogao a nije morao da svira presudio u korist onih.
Jasno je da su sudije u 90% slucajeva na njihovo strani, ali zar mi stalno moramo da trazimo krivca u drugima?
Po meni je glavni problem bila (ne)sreca!
Edit:
Pored manjak srece naveo bi supica
Ukratko, izgubili smo zbog nesreće da primimo gol u 2-om minutu, da dobijemo drugi posle faula, da nam nije sviran penal ako je bio (neću da tvrdim da je bio dok ne vidim snimak) i zbog nekreativnosti na sredini.
Full utisci kad se ohladim malo.
Oštećeni smo žestoko insajderski, pa je bila ,,banja" za sudije, jer nisu morali u prvi plan, već onako ,,iza ćoška".Minja wrote:Osteceni smo zestoko juce.
Nabavicu kameru pa cemo sve da snimamo i iz tog ugla, kada klub to vec sam nece da uradi, a morao bi.