7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2

Locked
Nevernik

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, subota 19h

Post by Nevernik »

kej wrote: O publici samo jedno: pored mene je sedeo deda koji se vatreno radovao i njihovom i nasem golu. :?: Nista mi nije jasno, a i ne zelim da znam.
Kako ti nije jasno?
Dosao covek kao grobar otisao kao slaninar.
Evoluirao za 90 minuta :)
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nevernik wrote:
kej wrote: O publici samo jedno: pored mene je sedeo deda koji se vatreno radovao i njihovom i nasem golu. :?: Nista mi nije jasno, a i ne zelim da znam.
Kako ti nije jasno?
Dosao covek kao grobar otisao kao slaninar.
Evoluirao za 90 minuta :)
Ili je to onaj ovde registrovani grobar/firmaš :mrgreen:
Io odio Belgrado
Mg

Post by Mg »

Gledam snimak utakmice, oni se vide citavu utakmicu. PREKOPUTA OD KAMERA SU!!! :idea:
Zakljucan je topik ili moze u marketing.
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
limanfkv

Post by limanfkv »

Fantastican trener.
0.0625
milans

Post by milans »

zivci su mi otisli u majcinu, i sagoreo sam ocekivajuci ovu utakmicu, da bi na kraju u 50min saznao da je ista data. necije greske nisu slucajne pa vi analizajrte koliko hocete!
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
FALCAO 09

Post by FALCAO 09 »

1.Ubiju naseg Deju.
2.Istaknu one pogrdne najgore moguce parole.
3 Uzvikuju ime ubice.
4.Vredjaju navijace Vojvodine glupim i pre svega laznim pesmicama pola-Madjar pola Ustasa
5.grobarima su navijaci - stanovnici Novog Sada i cele Vojvodine koji navijaju za Vosu Madjari!???
6.Pokradu nas kao niko u istoriji u finalu kupa i jos se prave ludi!

PA ZNATE STA BI IM SE DESILO BILO GDE U SVETU ZA SVE TO-BILI BI ZESTOKO LINCOVANI!
Drago mi je da se Novi Sad ponovo budi. I treba.

Volim fudbal, volim sport ali BRANITI SVOJE je na prvom mestu!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Кажу неки да причам бајке а неки кажу да су 2/3 запада контролисали присталице оних? Нисте ми јасни људи, да ли сте ви у опште били на утакмици? Сећам се добро утакмица са црнима још од 1987. године и тврдим да НИКАДА, понављам НИКАДА, нисмо имали овакву подршку са западне трибине! Сјајано вече, још једном смо показали и доказали да је Нови Сад био и остао црвено бели град.
Кључ нашег пораза лежи у мајсторијама Мојсова и техничкој лимитираности играча нашег везног реда. Не спорим хтење и трчање Стевановића, Ађуруа и Медојевића али они немају квалитет да воде везни ред једног тима који треба да се бори за сам врх табеле.
п.с. Ако клуб реши да отпусти Мојсова, јављам се добровољно и бесpлатно да га превезем до Ж. станице(и кофере ћу да му понесем). Зашто да чекамо неко ново клизање? Што би рекао један човек Мојсов пада као тикети на кладионици. :D

Каква фотка, хвала Миња!
Image

[video]http://www.youtube.com/watch?v=iIZGlMwa ... r_embedded[/video]
Drina

Post by Drina »

DUB wrote:
Drina wrote:
Minja wrote:Kako sam bio iza gola onih, a tu se sve dogadjalo u drugom delu, mogu da kazem da je sudija sve situacije koje je mogao a nije morao da svira presudio u korist onih.
Cemu ovakvi komentari?!
Jasno je da su sudije u 90% slucajeva na njihovo strani, ali zar mi stalno moramo da trazimo krivca u drugima?
Po meni je glavni problem bila (ne)sreca!

Edit:
Pored manjak srece naveo bi supica :)
Zašto Supić? Daleko od toga da je golman po mom ukusu ali kod oba gola je bio 1 na 1 sa protivničkim igračem i malo šta je mogao da uradi a i par puta je solidno intervenisao.
Ukratko, izgubili smo zbog nesreće da primimo gol u 2-om minutu, da dobijemo drugi posle faula, da nam nije sviran penal ako je bio (neću da tvrdim da je bio dok ne vidim snimak) i zbog nekreativnosti na sredini.
Full utisci kad se ohladim malo.
GRESKA, problem su bili STOPERI! :cheers:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Finale Kupa. Penal za bgprt. Mojsov isturio koleno, Mojsov sklonio koleno, njihov teatralno pao. ZAKLJUCAK SVIH ANALIZA - penal ko kuca. Svi "strucnjaci" su se slozili. Cak i komentator. Nema tu nikakvog remplovanja, prednosti, i sta ti ja znam. Ne pricam o tome sta bi ja voleo da je bilo, nego kako su takve situacije karakterisane u prethodnom periodu. Isturio je koleno, promasio je loptu. Dovidjenja. To da li je Bojovic teatralno pao, da li je faul bio skale 1 ili 7 nije bitno. Sviran je penal za faul 1 na skali do 10 na finalu i to je granica tolerancije. Osteceni smo zestoko juce.

Nabavicu kameru pa cemo sve da snimamo i iz tog ugla, kada klub to vec sam nece da uradi, a morao bi.
lazarr

Post by lazarr »

Podbara je potpuno u pravu. Ja sam na stadionu od 1989 i do juce nikada nismo imali vecinu na tribinama. Prvi put su pobedjeni u tom segmentu i to zestoko. 2/3 zapada je bilo za nas a ne za njih kao sto to neko rece. Sever isto 2/3 ispunjen i odlicno se cuo. Istok nikad prazniji. Tek nesto vise od pola je popunjen a navijanje im je bilo nikad losije. To je ono sto me jako raduje i zbog toga mi ovaj poraz lakse pada. Vec posle 7 kola nam je jasno da je prvenstvo izgubljeno i da pricu treba okrenuti na drugu stranu. U kupu treba igrati pun gas jer tu sa samo jos 5 utakmica mozemo do trofeja, dok u prvenstvu nemamo kapacitet da 30 kola igramo u visokom ritmu protiv ekipe koja ima 15-16 dogovorenih meceva i igra samo pola prvenstva regularno.
A u prvenstvu treba igrati pametno. Imamo skoro celu sezonu da forsiramo tim i igrace koji su nam perspektiva. Treba preseci i reci koji su igraci koji ce i sledecih sezona igrati za nas i njih forsirati i uigravati za buducnost. Oni koji zele da odu ili su zeleli pa nisu otisli, a sad kiksaju svaku vazniju utakmicu treba da se prvo malo odmore na klupi pa da se u zimskom prelaznom roku pod hitno prodaju.
O jucerasnjoj utakmici nemam poseban komentar. Nismo zasluzili da izgubimo kao sto nismo zasluzili ni da pobedimo. Zao mi je sto Bojovic nema mesta u prvoj postavi jer definitivno zasluzuje. Vise je uradio do sad sa svojih par ulazaka sa klupe od naseg "levokrilnog spica" za sve utakmice koje je odigrao do sada. Nikad necu shvatiti koje je mesto u timu tog igraca. Levo krilo koje ne zna da centrira i da predribla igraca ili spic koji ne zna da postigne gol??? Izgleda nesto izmedju. I posle svega momcima nista ne zameram. Zelja je bila evidentna i tu se ne sme nista zameriti. Imamo par momaka koji stvarno igraju svim srcem za Vojvodinu i to treba postovati. Tu mislim na Medu i pogotovo na Trajka koji za mene postaje institucija. Takve momke treba zadrzati sto duze ali se bojim da ce neka prevremena prodaja i njih zadesiti. Na kraju, sledeca utakmica kod kuce je protiv Hajduka. Ja dolazim sigurno a trebali bi i ostali koji su sinoc tako dobro bodrili Vosu. Ne voli se Vosa samo na dve utakmice u sezoni, vec svaki put kad igra.
johnny

Post by johnny »

Prva izjava trenera Argentinca koji se kalio po livadama Grblja i Tuzi je bila da Bilbija nema kvalitet i da moze da ide. U kljucnoj utakmici, kada se lomi rezultat-evo nam naseg Nemanje.
Druga izjava je data posle 4. (cetvtog) kola kada je zaostatak iznosio 3 boda, glasila je da od titule nema nista.
Staviti Adjurua kao glavnog kreativca moze samo zna se kakav trener.
Kada je dosao rekao sam da je to shlajmara svim vojvodinasima u facu i bio sam u pravu...
Brana, Mojsov, Vukicevic- dovidjenja i prijatno....
Brick Liman

Post by Brick Liman »

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Varnic ... blici.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Minja wrote:Osteceni smo zestoko juce.
Nabavicu kameru pa cemo sve da snimamo i iz tog ugla, kada klub to vec sam nece da uradi, a morao bi.
Oštećeni smo žestoko insajderski, pa je bila ,,banja" za sudije, jer nisu morali u prvi plan, već onako ,,iza ćoška".
A što se tiče kamere, za kameru se treba odžepovati - a što bi, kad ima ko će :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

@ Brick
Sto je naj gore kontam da je to na ovom forumu izgleda :offtopic: Kao da se nista nije desilo..

Nema veze :cheers: :devil:
Vise nista nije isto!
uporan

Post by uporan »

Da kažem i ja koju.
Ove sezone odbrana nam je najslabiji deo tima. Totalna suprotnost u odnosu na prošlu, a igraju isti igači?! Prosto mi je neverovatno da Mojsov koji je prošle sezone odigrao besprekorno pravi onakve greške. Najgora je što mi se kroz glavu vrti misao da je sve utakmice koje smo pominjali kao prodate (cigani, Vaduc, možda i ova sad) on "završio". Prvo cigani, pa onda onaj nespretni pad protiv Vaduca, pa sad gol u 2. minutu, a mislim i onaj drugi. Nemam pojma šta se dešava sa tim dečkom. Sa druge strane ako je to baš toliko očigledno, zašto on mora da igra? Što reče gospodin Podbara, pomoći ćemo mu da odnese kofere na Ž. stanicu...
Sama utakmica loša. Mi imali inicijativu, ali sve je to jalovo. Tačno se vidi da u napadu nema ideje i da jednostavno nema ko da da gol (osim eto Bojovića). Supić solidan. Kod oba gola nije mogao ništa. Imao 2 boksovanja (s time da sam prvo već video u golu) i to je to. Trajković dobar. Borben kao i obično. Jedino još uvek nisam siguran ko je zeznuo drugi gol. Ako nije on, onda besprekorna utakmica. Mojsov, sve rečeno. Pavlović odličan, s time da je o njemu, takođe, u prethodnim postovima sve rečeno, pa ne bih trošio previše reči na njega. Od mene u drugm delu foruma dobija trojku. Vulićević, takođe, odličan. Borben kao i uvek i rekao bih da je navežbao centaršut. Medojević, kapitanski. Dečko gine na terenu i svaka mu čast. Mislim da smo dobili kapitena još jačeg nego što je bio Brka. Ađuru, ne toliko loš koliko pojedinci žele da ga predstava. Što neko reče usporava igru. Ja se samo pitam koju mi to brzu i tečnu igru imamo pa je on usporava? Takođe, pozitivno što je jedino koji je skupio muda pa šutirao van kaznenog. Doduše loše, ali znajući da je Mustafa na golu trebalo je više potencirati šutiranje sa distance. Merba očajan. Videla se borbenost, ali sve je to nula. Imao mislim jedan šut vredan pomena u prvom poluvremenu i to je sve. Mnogo nepreciznih pasova. Na ovoj utakmici gori čak i od Brane Ilića. Brana Ilić se trudio, ali varijanta lomi ga na desno ne prolazi ni u Jagodini, a možda više ni u rodnim mu Golubincima. Abu žestok, kao i obično, imao nekoliko lepih prodora, ali očigledno su (napokon) pročitali da je on najopasniji i lepo ga zatvorili. Bojović definitivno džoker. Sad je mislim i najbolji strelac tima. Bilbiju sam video da ulazi, ali ga na terenu nigde nije bilo.Ne znam koga sam zaboravio, ali čim sam zaboravio učinak im je zaborav.
Atmosfera na tribinama odlična. "Oni" ugaženi. Zapad nikad bolji. Ne bih se složio da je ovih drugih bilo malo, samo mi se čini da su "vaspitne mere" urodile plodom :devil:
UH!
Locked