Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Marketing kluba

Post by Red Marquis »

Fali još slika 36 metara dugog bedema pored ovog grafita na kom piše "Novi Sad naš je znaj svaki kvart svaki kraj".
Io odio Belgrado
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Red Marquis wrote:Fali još slika 36 metara dugog bedema pored ovog grafita na kom piše "Novi Sad naš je znaj svaki kvart svaki kraj".
http://www.021.rs" onclick="window.open(this.href);return false;:

Image
Image
Image
Image
Casual

Post by Casual »

Koliko je sve to jednostavno... Koliko mi zaostajemo... :frown:
http://www.fkjavor.com/index.php/SHOP/vmchk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Kažu - web shop USKORO:
http://www.fkvojvodina.rs/2011/10/web-s ... /#comments" onclick="window.open(this.href);return false;
KDA

Post by KDA »

Lepo što ćemo konačno dobiti web shop, ali moram da pitam da li baš mora tako socijalno da se uradi? Oni upaljači i olovke izgledaju gore nego promo materijal firme čije je sedište kartonska kutiji na najlonu. I zar ne može grb da se odštampa onako kako izgleda sa sve plavom zvezdom? Ako ne može, ja se izvinjavam.
lazarr

Post by lazarr »

KDA wrote:Lepo što ćemo konačno dobiti web shop, ali moram da pitam da li baš mora tako socijalno da se uradi? Oni upaljači i olovke izgledaju gore nego promo materijal firme čije je sedište kartonska kutiji na najlonu. I zar ne može grb da se odštampa onako kako izgleda sa sve plavom zvezdom? Ako ne može, ja se izvinjavam.
Moze u milion boja da se odstampa, ali znam sta je problem. Jedna boja vise, skuplja stampa.
Ma nek je krenulo. Bolje bar nesto da postoji za pocetak. Ako bude potraznje i oni ce vremenom podizati kvalitet a izbaciti skart koji niko ne kupuje. Ako sam dobro shvatio ovo ce funkcionisati kao online prodaja? Sledeci potez treba da je otvaranje lokala u centru grada i obavezno neki stand za vreme utakmice na stadionu. Kod nas jos uvek vlada kompjuterska nepismenost i verujem da vecini nece ni biti dostupan ovaj web shop, tako da je sigurica - roba na stadionu. Plati i nosi.
:)

Post by :) »

lazarr wrote:
KDA wrote:Lepo što ćemo konačno dobiti web shop, ali moram da pitam da li baš mora tako socijalno da se uradi? Oni upaljači i olovke izgledaju gore nego promo materijal firme čije je sedište kartonska kutiji na najlonu. I zar ne može grb da se odštampa onako kako izgleda sa sve plavom zvezdom? Ako ne može, ja se izvinjavam.
Moze u milion boja da se odstampa, ali znam sta je problem. Jedna boja vise, skuplja stampa.
Upravo to. Ajd jos malo hejta ne mogu da odolim. Priprema za stampu je verovatno radjena osamdesetih godina posto me jako podseca na grb sa propusnica iz tog perioda, a trenutni izbor nam je frizbi, traka za glavu i ove a. kuglice :mrgreen: posle dobro dodje i upaljac.
DUB

Post by DUB »

Užas!
Kao promo materijal sindikalne organizacije nekog OUR-a iz ere razvijenog komunizma...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Casual

Post by Casual »

Sramotno!
Nadam se da je ovo stvarno samo deo, bez dresova i nekih normalnih majici ne vredi otvarati bilo kakav shop. Nek' se ugledaju malo na Firmin Shop i njihove "ideja&kvalitet" stvarcice.
Volem Vošu!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

DUB wrote:Užas!
Kao promo materijal sindikalne organizacije nekog OUR-a iz ere razvijenog komunizma...
Hehe, pa mozda su negde nasli zaostale zalihe promo-materijala iz 1980-tih, sto bi objasnilo i crvenu petokraku na grbu :roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

DUB wrote:Užas!
Pre će biti iz ere nerazvijenog. Kao iz `53. I kao sa Najlona.
Io odio Belgrado
Simica

Post by Simica »

Kupim upaljac, i onda mi redari na ulazu na stadion svaki put oduzmu isti. Sta je dozvoljeno a sta nije, uneti na tribinu?
the Gari

Post by the Gari »

Kad vidim neku zvaničnu vest iz kluba i komentare na nju, prvu pomislim pa dobro zar baš moramo biti takve babe i svaku božju informaciju kritikovati, komentarisati i omalovažavati, ali onda shvatim da je svaka od tih "baba" apsolutno u pravu. Majku mu, je l' može išta da se uradi ko svet, bez otaljavanja i fušerisanja. Svaka ispodprosečna pržionica kafe imao ozbiljniji marketing i smislenija "vizuelna rešenja". Ovi tipovi ne znaju ni kako izgleda grb FK Vojvodina!

Mogu samo da zamislim kako će da izgleda taj shop kad se sav "inventar" onako ovlaš poređa po nekim belim socrealnim policama s podhlobučenim furnirom; ali tako da sve bude poluprazno i - bedno. Još da zaposlimo nekakvu ljubaznu polovnjaču s pogledom "delotvornim" poput Slavice Đukić-Dejanović i raspizdimo koje pakovanje ruskih šibica i nekoliko "Dobro jutro" margarina pa da ovaplotimo "Centroslaviju" '93.

Ljudi, ako ne znate, bolje nemojte ništa raditi.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
djape_ns

Post by djape_ns »

A ja jos sve vreme razmisljam kako nam fali to da nosimo kvalitetne stvari (sa vrhunskim dizajnom) naseg kluba na ulicama naseg grada, da se klinci loze na te stvarcice, da sanjaju da kupe svaku sledecu.... kad ono... :frown:

p.s. jedino mi ona joma trenerka deluje ok.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Junior

Post by Junior »

djape_ns wrote:p.s. jedino mi ona joma trenerka deluje ok.
Iz prostog razloga jer je tu trenerku pravila upravo Joma,a ne naša kreativna marketing služba.
Jasno je da su pare problem,ali ako će već to sve ovako izgledati,bolje da ni ne rade ništa. Da se ne sramotimo još više.
Post Reply