Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Ona slika sa tri upaljaca i dve hemijske olovke govori o stepenu kreativnosti i dovitljivosti marketing eksperata.
Kako ih nije blam?
Ping pong loptice, sta je ono? Kome treba smece od suvenira?
Kako ih nije blam?
Ping pong loptice, sta je ono? Kome treba smece od suvenira?
Јавор је боље то одрадио од нас, а вероватно немају човека задуженог посебно за маркетинг.
Samo da znate da ja posedujem carape sa Vosinim grbom kupljne na pijaci i imaju plavu zvezdu i skroz korektan font za 80 dinara. Ti ljudi sto su to pravili su se vise iscimali od ovih u klubu.
Jel ti se u tim carapama za 80 dinosaurusa uzmrde noge posle 10 minuta nosenja?
Inace, salu na stranu, ima na spensu vec duze vreme da se kupe papuce koji savvim korektno izgledaju, sa Vosinim grbom, mislim da su do skora bile 200 dindzera.

Inace, salu na stranu, ima na spensu vec duze vreme da se kupe papuce koji savvim korektno izgledaju, sa Vosinim grbom, mislim da su do skora bile 200 dindzera.

Posto svi znamo da se ovaj forum cita i od strane klupskih struktura predlazem da svako smisli neki predlog, sta bi njega ali i vecinu kako nas tako i stranaca zainteresovalo sta da imamo tj kupimo.
Moj prvi predlog je krigla za pivo sa nasim grbom (naravno odstampanim sto bi se reklo kako Bog zapoveda a ne da se skine posle prvog pranja).
Moj prvi predlog je krigla za pivo sa nasim grbom (naravno odstampanim sto bi se reklo kako Bog zapoveda a ne da se skine posle prvog pranja).
Krigla za pivo je navijacima isto sto i lopta fudbalerima! Znaci totalno fudbalski artikal! 

- Red Marquis
- Moderator
Ja svake godine kupim jedne Vošine papuče, jer im je toliki vek trajanjalaki wrote:Jel ti se u tim carapama za 80 dinosaurusa uzmrde noge posle 10 minuta nosenja?![]()

Io odio Belgrado
TakodjeRed Marquis wrote:Ja svake godine kupim jedne Vošine papuče, jer im je toliki vek trajanja

Eto onda dobre ideje: Praviti klompe sa Vosinim grbom, posto klompe traju otprilike vecno 

Zastave raznih velicina naravno 

Privesci za kljuceve, pod obavezno, neki metalni malo kvalitetniji.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Podloge za mis, zastavice za auto, skolski pribor za osnovce (peratonica, sveska, olovka, gumica), bedzevi, salovi, majice (polo, obicne sa amblemom), solje...
Volem Vošu!
-
Ja sam svoj predlog vec stavio na zvanicnom sajtu. Rekviziti ili ti suveniri nemogu se svoditi samo na stavljanje grba na razna cuda od peskira do wc papira. Treba stavljati i slike igraca i oni su valjda deo kluba. Abu bi bio dobar za primer jedan on omiljenih igraca Vojvodine i siguran sam da bi klubu to bilo itekako korisno jer ga dosta ljudi gotivi i verujem da bi bar nesto kupili sa njegovim likom ja cu recimo dres.
Konacno da se nesto pomakne sa mrtve tacke po ovom pitanju (pa makar izgledalo i amaterski)
Evo i od mene nekoliko predloga (nemojte zameriti na eventualnim glupostima, ovo pisem posle
nekoliko ispijenih piva i Pizonovog tretmana
)
1) lopte sa nasim motivima. Velikom broju dece je lopta omiljena igracka, a svi znamo koliko u toj
dobi znaci kada imas tako nesto. Ja sam i dan danas veliki navijac Parme, razlog - prvi dres koji sam
u zivotu obukao je bio njihov dres. Eto, neka novosadskim klincima prva lopta bude sa nekim nasim
obelezjem
2) oni mali minijaturni dresovi sto se kace na retrovizor u automobilu
3) nesto sa duzim vekom trajanja, tipa nekakve figure koje bi ukrasavale radne stolove ili bile ne nekom
vidljivom mestu u dnevnom boravku i pri tom provocirale crvene i crne goste
4) i nesto za jednokratnu upotrebu, kondomi sa nekim upecatljivim sloganom
Evo i od mene nekoliko predloga (nemojte zameriti na eventualnim glupostima, ovo pisem posle
nekoliko ispijenih piva i Pizonovog tretmana

1) lopte sa nasim motivima. Velikom broju dece je lopta omiljena igracka, a svi znamo koliko u toj
dobi znaci kada imas tako nesto. Ja sam i dan danas veliki navijac Parme, razlog - prvi dres koji sam
u zivotu obukao je bio njihov dres. Eto, neka novosadskim klincima prva lopta bude sa nekim nasim
obelezjem

2) oni mali minijaturni dresovi sto se kace na retrovizor u automobilu
3) nesto sa duzim vekom trajanja, tipa nekakve figure koje bi ukrasavale radne stolove ili bile ne nekom
vidljivom mestu u dnevnom boravku i pri tom provocirale crvene i crne goste

4) i nesto za jednokratnu upotrebu, kondomi sa nekim upecatljivim sloganom