"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Brick Liman

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Brick Liman »

Podržavam! http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... o-Ferguson" onclick="window.open(this.href);return false; :smoker: :pijanac:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
lexa

Post by lexa »

Pizon nikako ne moze raditi KAO Ferguson, on moze raditi samo SA Fergusonom...

...ali ovakvim
Image
Salvador

Post by Salvador »

Po komentarima i intervjuima nasih "strucnjaka" (zivadinovic, dule_savic, bata_djora, alkosan, tumba,...) koji se poslednjih dana mogu procitati u nasim novinama, najbolje se vidi kolike su sanse i kakve perspektive da se izvuku odgovarajuce lekcije za oporavak fudbala u Srbiji - NULA!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Brick Liman wrote:Podržavam! http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... o-Ferguson" onclick="window.open(this.href);return false; :smoker: :pijanac:
I ja podrzavam!!!

Ne pamtim da me je neko odavno nasmejao kao Zonpi,covek kao da je dosao iz monti pajton showa.

Jedino ako bi ga zamenio Bata Ziva,tada bi konferencije trebalo da se naplacuju...

A kao dodatni plus je i to da bi radio za 500 evra...

Image
Stexman

Post by Stexman »

Ja ne mogu da verujem koliko bezobrazluka ima u u ovom čoveku!?
Pa zar njemu niko ne može da stane na put? Postiji li neka višlja instanca da ga skloni sa mesta predsednika?
Tomislav Karadžić - Neću da podnesem ostavku!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:Ja ne mogu da verujem koliko bezobrazluka ima u u ovom čoveku!?
A gde ti tu vidis coveka?? :wink:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
kowalski

Post by kowalski »

Najbolji opis ipak je dao jedan Hrvat
"Samo gladni ljudi mogu napred. Zato sam pohvalio Perišića i Rakitića posle utakmice sa Letonijom. To je bila doktrina Slavena Bilića. Uvek treba osvežiti ekipu novim igračima. Pogledajte one balkanske bitange u Srbiji ili Bugarskoj. Siti su, njima ništa ne treba i zato tako prolaze. Ne smemo napraviti iste greške", rekao je Mamić.
Image
laki

Post by laki »

Ja se ne bih slozio s tom bitangom, mamicem. I u kvalifikacijama za svetsko su nam igraci bili siti pa smo bili 1. u grupi. Da nam je protiv Australije na kraju utakmice dosudjen cist jedanaesterac (i da ga naravno nije sutirao Vidic :greenbutt: ) prosli bismo u drugi krug. Problem krece direktno iz fss-a naravno. Tj problemi, a jedan od problema je i reprezentacija, tj dovodjenje idiotskog, u najblazem slucaju receno, trenera. Itd, da ne duzimo. Pa koliko ova nasa skromna Vosa ima boljitka od dovodjenja novog trenera, koji i nije neka klasa. A mi smo u reprezentaciji imali slucaj da posle jednog Antica dodje Zonpi! Strasno...
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

laki wrote:Pa koliko ova nasa skromna Vosa ima boljitka od dovodjenja novog trenera, koji i nije neka klasa.
Ima li uopšte? Dobili Metalac, Pazar i OFK jedino pod njim, i provukli se u kupu pod sumnjivim okolnostima. Bojovića još nije uveo u prvi tim, Vuka nema uopšte, Mojsova neće da izbaci iz prve postave, Brana i dalje starter, igru i dalje nemamo...Sve je i dalje isto.
Io odio Belgrado
ristoo7

Post by ristoo7 »

"Задовољан сам радом селектора Петровића. Морамо признати да су њега и нас пратили велики пехови. Пола играча који су играли у квалификацијама не играју у клубовима, а проблем је и што поједини играчи, који су у претходном квалификационом циклусу били одлични, сада нису пружали ни 50 одсто од тога. Ту мислим на Милана Јовановића и Милоша Красића", рекао је први човек српског фудбала....
Красић, који нас је одвео у Африку и Јовановић, који је нешто и показао на том такмичењу су главни кривци, могао је још да дода да су Видић и Станковић играли за цео тим и дали 200% својих могућности....
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Evo primera kakav imamo status na Terazijama. Svoje naravno neće kritikovati, a ciganima ne želi dodatno da se zamera, a nas naravno, ko j...
Io odio Belgrado
kowalski

Post by kowalski »

laki wrote:Ja se ne bih slozio s tom bitangom, mamicem. I u kvalifikacijama za svetsko su nam igraci bili siti pa smo bili 1. u grupi. Da nam je protiv Australije na kraju utakmice dosudjen cist jedanaesterac (i da ga naravno nije sutirao Vidic :greenbutt: ) prosli bismo u drugi krug. Problem krece direktno iz fss-a naravno. Tj problemi, a jedan od problema je i reprezentacija, tj dovodjenje idiotskog, u najblazem slucaju receno, trenera. Itd, da ne duzimo. Pa koliko ova nasa skromna Vosa ima boljitka od dovodjenja novog trenera, koji i nije neka klasa. A mi smo u reprezentaciji imali slucaj da posle jednog Antica dodje Zonpi! Strasno...
Spomenuo si one na koje se Mamiceva izjava zapravo odnosi, fss. Nije stvar u igracima.
Image
NSKrajisnik

Post by NSKrajisnik »

Ode Pizon. Rajevac prvi kandidant, Piksi Stojkovic drugi.
:)

Post by :) »

NSKrajisnik wrote:Ode Pizon. Rajevac prvi kandidant
Uz svo duzno postovanje prema bivsem nam treneru, ja njega ne vidim kao a od nekog autoriteta, a konstatovali smo da nasem timu punom ,,vedeta" treba neko ko ce ih spustiti na zemlju i ukomponovati, vise nego postaviti neku ,,Murinjo" taktiku koju niko nece j... 2%.

Ko je pratio svetsko u Juznoj Africi mogao je primetiti da se igraci Gane i ne pozdravljaju tj raduju nesto s njim i slicno, no igrali su za drzavu srcem, imali malo srece (Zonpi :mrgreen: ) i dali svoj maksimum sto ih je umalo odvelo do polufinala svetskog prvenstva.

edit: drugo, covek je uzeo fine pare u zadnje 2-3 godine tako da mu i motivi nisu na zavidnom nivou, jos ako neko misli da ce svoju urodjenu smushenost sakriti i pred menadzerima i rukovodstvom saveza imati svoje ja, grdno se vara, drugim recima, idealan za nastavak tradicije srozavanja drzavnog tima.
Turija

Post by Turija »

Ja sam ovde, već jednom, izneo svoje mišljenje o novom Selektoru, a i sada ponovo kažem da je za naš fudbal najbolje rešenje Zoran Milinković, samo ne sa ovakvim rukovodstvom u FSS (ili nekim sličnim profilom).Bez suštinskih promena je svejedno ko će biti selektor.
PS
Samo kad je pižon našao krivce (i to jedine igrače iz Vojvodine), sad nam je lakše.Da je branio Brkić i on bi bio na spisku :oops: A kad su reprezentaciju Lane i Krasa maestralno odveli na SP, onda ih nije imenovao u medijima :evil:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply