O Forumu i Sajtu
Re: O Forumu i Sajtu
Da je sve kako bi trebalo da bude, halabuku bi trebala da diže uprava kluba, a ne mi kao volonterski sajt. Jel' smo pokradeni? Jesmo? Na koliko bi trebalo nedosuđenih penala, po vama kritičarima, da se aktivira naša reakcija? Dva, tri, pet? Jedan valjda nije dovoljan, pa možemo im svaku utakmicu dati jedan fore, ionako su znali i gore da nas pokradu, zadovoljićemo se ako bude samo taj jedan...
Da smo izgubili tri razlike, pa da kažemo i da nam taj jedan ne bi značio, ali ovako...

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Pa dobro, i klub vode volonteri i entuzijasti
Šalu na stranu, želeo bih samo da pohvalim tekst o Dobrivoju Triviću na naslovnoj strani sajta. Odlična stvar!

Šalu na stranu, želeo bih samo da pohvalim tekst o Dobrivoju Triviću na naslovnoj strani sajta. Odlična stvar!

Gospodinu "dušebrižniku" koji je u fantazmagoričnom naletu gorčine i entuzijazma svoj 1000. post spucao na veličinu kalibra Bata Đore želim da čestitam i poželim da nam još dugo, preko svog avatara, potura ideje latentnog homoseksualca (?!) s britanskim akcentom. Long live Stewie Griffin!

-
Pridruzujem se cestitkama!!! 

Dobrodošao u four-digit club 

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Red Marquis
- Moderator
Haha! Hvala svima na čestitkama!the Gari wrote:Gospodinu "dušebrižniku" koji je u fantazmagoričnom naletu gorčine i entuzijazma svoj 1000. post spucao na veličinu kalibra Bata Đore želim da čestitam i poželim da nam još dugo, preko svog avatara, potura ideje latentnog homoseksualca (?!) s britanskim akcentom. Long live Stewie Griffin!
U momentu kad sam stavio ovaj avatar, autori serije još nisu napravili njegov karakterni zaokret sa klinca sa neskrivenim ubilačkim sklonostima prema majci na femi/androgen/bisexual/metro/jošistražujemštasam klinca. Ovo navodim samo da mi ne navučeš bes boraca za srBsku porodicu koji ne poznaju materiju

Io odio Belgrado
Još jedna čestitka za hiljadarku.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cestitke, samo udri po tastaturi 

Odavno si ti meni sumnjiv!!! 

Ako se nekome glasa za najbolji sajt, mozete probati ovde http://webfest.nadlanu.com/pocetna/spec ... 8.429.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima nas na listi predloga, nadam se da cemo izboriti mesto u zlatnoj sredini
Ima nas na listi predloga, nadam se da cemo izboriti mesto u zlatnoj sredini

UPRAVA NAPOLJE!!!
Ko nas je prijavio? Se zna?
.eb'o ih fejzbuk! 

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Potpisujem. Šta je sa nama koji nismo društveno-umreženi?DUB wrote:.eb'o ih fejzbuk!
oi Oi Oi! The chozen few...