Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Pošto je stadion pod upravom JP Poslovni prostor (bar je bio do skoro, ako se nešto nije promenilo, a mislim da nije), pitanje traženja naknade štete i finansiranje zamene stolica dok se šteta eventualno ne naplati je takođe u nadležnosti navedenog javnog preduzeća,tako da FK Vojvodina jedino šta ostaje je da se na ovaj način dovija, da ne bi posle svakog gostovanja "gospode" iz prestonice plaćala nove stolice, jer formalnog upravitelja stadiona neviđeno zabole da to radi.
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
Promenili su raspored, ranije su bele stolice bile bliže jugu. Protiv uroka?the Gari wrote:Taj raspored stolica na Istoku (tj odnos crvene i bele), je l' to baš treba tako da izgleda, il' sam se ja nešto natripovao?

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Red Marquis
- Moderator
A za goste u boksu, od sad ladna guza
Koja će to grupa do maja i Barijevaca da bude opasnost po njih?

Io odio Belgrado
Маринци, радовци...Red Marquis wrote:A za goste u boksu, od sad ladna guza![]()
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Red Marquis
- Moderator
Marinci ne rade takve stvari, a da ove fašiste zaboravih, ali i to je tek u aprilu.Bogdan96 wrote:Маринци, радовци...Red Marquis wrote:A za goste u boksu, od sad ladna guza![]()
Koja će to grupa da maja i Barijevaca da bude opasnost po njih?
Io odio Belgrado
- slanobarac
Sva imovina JKP je OSIGURANA, tako da je skidanje i ponovno montiranje stolica uzaludan ( a možda i ne?) posao.
Ustvari, trebala je biti osigurana a dali je, proverite.
Ustvari, trebala je biti osigurana a dali je, proverite.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Uh, kako bi na zidu ispod semafora lego mural!
I to onaj sa nadrkanim pogledom. Nešto ovako ili slično:
http://www.youtube.com/watch?v=aH8GqVhmLK8" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aH8GqVhmLK8" onclick="window.open(this.href);return false;
Semafor popravljen 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Reflektor na jugo-zapadu...poslednji red 2 i 3 sijalica od kako su pusteni u rad reflektori ne rade ...
- Grof Žekula
- Administrator
Ovome je možda mesto ovde:
http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/Utakmi ... linka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/Utakmi ... linka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- slanobarac
Imamo izgleda, samo što sada imamo i crno polje u gorenjem levom uglu semafora, veličine dva bela koja su bila blizu sredine i nisu radila do pre dva kola:) i još jedna zanimljivost: kada je Brana danas dao gol, semafor je dobrovoljno prestao sa radom na par minuta (šala, ništa protiv Brane...slanobarac wrote:Imamo li na novim reflektorima maglenke?

http://www.fkvojvodina.rs/2011/12/novo- ... nala-kupa/" onclick="window.open(this.href);return false;
NOVA Istocna tribina do finala Kupa Srbije!?
NOVA Istocna tribina do finala Kupa Srbije!?

Živi bili, pa videli. Čini mi se da smo radovim dali prekratak rok, znajući našu čuvenu ažurnost, ali, neću unapred ni da slavim, ni da očajavam - u maju su i izbori, a slika lepog stadiona završenog pre roka svima će biti izuzetna reklama.
Znamo li potencijalni kapacitet nove tribine i celog stadiona nakon rekonstrukcije?
Iskreno, meni je žao ,,kuće'' - svlačionice su tu, ako se ne varam, od 1942. (podigao ih UAK u vreme madjarske okupacije), i karakteristične su za naš stadion. Kad se nismo izborili da stari semafor okačimo negde u ćošak, ne znam trebam li za kućom žaliti.
Ako iko dođe dio ikakvih slika idejnih rešenja Istoka i Juga, neka odmah postavlja - kakvi god bili, lepši će biti od ove poslednje podignute tribine...
Znamo li potencijalni kapacitet nove tribine i celog stadiona nakon rekonstrukcije?
Iskreno, meni je žao ,,kuće'' - svlačionice su tu, ako se ne varam, od 1942. (podigao ih UAK u vreme madjarske okupacije), i karakteristične su za naš stadion. Kad se nismo izborili da stari semafor okačimo negde u ćošak, ne znam trebam li za kućom žaliti.
Ako iko dođe dio ikakvih slika idejnih rešenja Istoka i Juga, neka odmah postavlja - kakvi god bili, lepši će biti od ove poslednje podignute tribine...
Daljac wrote:

Kućica je jedina, ali JEDINA stvar po kojoj je naš stadion prepoznatljiv i ne bi se smela rušiti ni po koju cenu!!!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!