Pitanje za Djumija
Upss,PRIJATELJ je stalno na forumu.Samo ne znam o cemu da pisem.Ispljuvo sam Dzimija posle ispadanja iz kupa(s razlogom) a on je sa ekipom nanizao dobre rezultate koji mi prijaju.Sto se tice cvetanja cveca u klubu,neznam sta da ti kazem.Isplacuju se rate,plate,premije e sad sto mnogi neznaju od kojih para,priupitaj vodje navijaca oni znaju i ne zele da to saznanje podele sa nama ostalima i javnoscu cim ne insistiraju da se odrzi skupstina i polaganje racuna sa Cvetkove strane.Cini mi se da od Krasicevog transfera,para vise nema,kredit je podignut i sada ce se po pricekati zima i prodaja,Stepija,Vukelje i Jovanovica,da bi se ponovo napunila klupska kasa(mozda ne samo ona)i vratio kredit.Slavko ne znam da li mislis na mene za inicijativu o smeni ili uopsteno ali brate nisam ti ja kapacitet da mogu bilo koga da menjam.Ali evidentno,smena je bila delotvorna.Pozdrav.
Da li je smena bila delotvorna videce se tek u drugom delu prvenstva kada Dzimi odradi pripreme sa fudbalerima
A Prijatelju zaboravio si kada si pljuvao po Milutinovicu i govorio da decko nije za prvu ligu,Djuric doneo pobedu,Kizito trenutno nas najbolji igrac,a ismevao si se sa izjavom Djumija da je Kiza najbolji levi bocni igrac u zemlji!Nema vise tvojih komentara kao dok je Djumi bio trener,o atmosveri u ekipi,o treninzma i ostalim spletkama...Odlaskom Djumija tvoja misija je izgleda uspesno okoncana!
p.s.Sada ocekujem tvoj odgovor da nisi rekao ovo za Milutinovica i da si trenutno zadovoljan rezultatima

A Prijatelju zaboravio si kada si pljuvao po Milutinovicu i govorio da decko nije za prvu ligu,Djuric doneo pobedu,Kizito trenutno nas najbolji igrac,a ismevao si se sa izjavom Djumija da je Kiza najbolji levi bocni igrac u zemlji!Nema vise tvojih komentara kao dok je Djumi bio trener,o atmosveri u ekipi,o treninzma i ostalim spletkama...Odlaskom Djumija tvoja misija je izgleda uspesno okoncana!
p.s.Sada ocekujem tvoj odgovor da nisi rekao ovo za Milutinovica i da si trenutno zadovoljan rezultatima

Dejane,sto se tice Milutinovica nisam ni za jotu promenio misljenje a ti mi navedi sta je decko odigrao do sad.Koliko je golova dao koliko je imao asistencija,koliko je puta bio igrac utakmice?Kizito je dobio sasvim drugu ulogu kod Dzimija i izgleda da mu je on nasao mesto koje mu vise odgovara.Djuric je dao jedan go a koliko vidim nije se izborio za mesto u timu pa cak nije u prvoj postavi ni kad fale Stepi ili Pekaric.Za ovu trojicu sam ti dao odgovor a sta je sa ostalim Maslicima,Milosavljevicima.Sta sam napisao za Milosavljevica kada ga je trener hvalio kao povratnika iz Ukrajine?Sto se atmosfere tice,nema razloga da pisem o njoj jer je ok.Igraci su prezadovoljni Dzimijem,njegovim radom i niko nista ne prica protiv njega iako se on ne druzi sa nijednim od njih.Ne razumem zasto me precenjujes.Nikakvu misiju nisam imao i nikako nisam mogao uticati na to ko ce biti oteran i ko ce biti doveden.Uostalom Djumi zna ko ga je oterao.A taj sumnjam da dolazi na ovaj sajt.Uostalom bivsi trener je otisao kod svog mentora Vice za trenera u klub koji nas je pobedio u prijateljskom mecu pa bi bas sad voleo da organizuju prijateljski mec ponovo da vidimo kako bi bilo.Pozdrav
-
Drugu poziciju???O cemu pricas?Covek bi pomislio da je Kiza stao na gol!A ti si cak za Kizu govorio da je "crno cigance"!PRIJATELJ wrote:Kizito je dobio sasvim drugu ulogu kod Dzimija i izgleda da mu je on nasao mesto koje mu vise odgovara
Posle nekog 5,6 kola si pricao da je bilo neke frke u svlacionici medju igracima,a sada da Dzimi deli bombone deci i svu se srecni!A sto se tice Dzimijevog rada o tome mozemo da pricamo kada on bude selektovao ekipu.Ovaj tim je selektovao Djumi i prosao pripreme sa njima,a tvoj drug Dzimi je samo preuzeo slavu!Da se razumemo nemam ja nista protiv Dzimija,on je veliko igracko ime Vojvodine,ali njegov jedini trenerski staz je u Novom Sadu(valjda je svima poznato kako je NS ostao u drugoj ligi).O Dzimijevom radu mozemo da pricamo tek na prolece kada vidimo kakvi ce se transferi izdesavati i kad odradi pripreme sa igracima,a bojim se da cemo jos jedno ime potrositi veoma rano.PRIJATELJ wrote:Sto se atmosfere tice,nema razloga da pisem o njoj jer je ok.Igraci su prezadovoljni Dzimijem,njegovim radom i niko nista ne prica protiv njega iako se on ne druzi sa nijednim od njih
Ja sam japi
,a ti?

Moras dalje da navodis Stosic,Nastic, Vukobratovic,Dobric jel treba dalje .....PRIJATELJ wrote: a sta je sa ostalim Maslicima,Milosavljevicima.
Last edited by ISUS on Thu Nov 03, 2005 4:59 pm, edited 1 time in total.
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
PRIJATELJ wrote:Samo ne znam o cemu da pisem.Ispljuvo sam Dzimija posle ispadanja iz kupa(s razlogom) a on je sa ekipom nanizao dobre rezultate koji mi prijaju.
Mogu samo da zamislim sta bi i koliko puta bi se ispljuvao Djumi da je bio na mestu Dzimija protiv Crvene stijene.
E pa stalni clanu ovog foruma,nekada si davao svima do znanja da ti je iskrenost vrlina,ali nisam znao da DJUS tokom godina zna da pomuti takav karakter.
Po nasu nesrecu u jednom momentu u klubu su bili ljudi(Djakovic)koji su ga doveli i napravili mu dobar ugovor(normalno i oni su u talu sa njim) i ugrobarili su nas.Neznam kako se zavrsio sastanak na Veterniku.Da li su uspeli da ubede trenera da sam podnese ostavku ili ce mo jos cekati da nam pokaze svoju ljubav za klubom do poslednjeg evra.Covek nam je uz sve to jos doveo svojih(citaj Vicinih) igraca koji ce bez obzira na sve uzeti neki dinar iz i ovako prazne kase.Posto ih je zdusno hvalio ovde,priupito bi ga gde su ta silna pojacanja i koliko su doprinela klubu.Vrhunac svega je da je Kizito morao igrati,bez priprema.Pa takozvani treneru,zar te nije sramota prema igracima koji su trenirali celo leto?Nadam se da ces svoju ljubav prema klubu(ovde bezbroj puta napisanu)pokazati tako sto ces podneti ostavku i ostaviti svoj(po ugovoru) ne zaradjeni novac u nasoj praznoj kasi.
Avgust 2oo5
OVAKO JE GLASIO ODGOVOR:
Prijatelju i danas kao i predhodnih meseci iznosis neistine i lazi a stvarno neznam zasto.Sinoc sam smenjen i nadam se da ti je sad zelja ispunjena.Sto se tice ostalih posetioca Foruma i navijaca nase Vose zao mi je samo sto su mi neki od Vas pokazali da uopste nisu razumeli sta sam Ja kao trener pokusao,kakvi su to otpori,ciji su interesi da odem.Vojvodina ima tim za Evropu ali ima samo jedan problem,taj tim u ovim pripremama nije odigrao ni jednu utakmicu.
Prijatelju ja sam moj ugovor pocepao veceras i klub treba da mi isplati samo ono sto sam radio do danasnjeg dana!
Avgust 2oo5
OVAKO JE GLASIO ODGOVOR:
Prijatelju i danas kao i predhodnih meseci iznosis neistine i lazi a stvarno neznam zasto.Sinoc sam smenjen i nadam se da ti je sad zelja ispunjena.Sto se tice ostalih posetioca Foruma i navijaca nase Vose zao mi je samo sto su mi neki od Vas pokazali da uopste nisu razumeli sta sam Ja kao trener pokusao,kakvi su to otpori,ciji su interesi da odem.Vojvodina ima tim za Evropu ali ima samo jedan problem,taj tim u ovim pripremama nije odigrao ni jednu utakmicu.
Prijatelju ja sam moj ugovor pocepao veceras i klub treba da mi isplati samo ono sto sam radio do danasnjeg dana!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Pa na tom mestu je kod mene igrao prvo kolo protiv Borca pa si me zbog njega napadao.Ali to nije bitno vazno je da mi pobedimo Zetu u subotu i doci cu na utakmicu.Naravno ponovo cu biti na Istocnoj tribini sa Starom Gardom i pozivam sve Forumase da dodju na Istok. pozivam cak i VojuPRIJATELJ wrote:Kizito je dobio sasvim drugu ulogu kod Dzimija i izgleda da mu je on nasao mesto koje mu vise odgovara.

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .