"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
- Само Војводина
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Тадић дао први гол и једном асистирао у победи Гронингена против Фејенорда 6:0.
Izjasnio se Bajkovic za Srbiju.Tony Starks wrote:Bajković je Crnogorac, nije se zvanično izjasnio da hoće da igra za Srbiju, tako da sumnjam da je on. Možda Aleksić.
0.0625
To znaci da bi Brka konacno mogao do keca u reprezentaciji! Jos ako se pokaze dobro na prijateljskim (pod uslovom da dobije prednost u odnosu na ostalu dvojicu) eto ga na golu u sledecem ciklusu. Ovaj treci golman je verovatno Aleksic posto objektivno zasluzuje da brani najvise posle Brke.NSKrajisnik wrote:Nije. Brkic, Khariman i jedan golman iz nase lige su dobili pozive, sigurno Bajkovic ili Stojkovic
Kako stvari stoje, taj "treci" golman je Stojkovic! Ja neke stvari i neke ljude definitivno ne mogu da shvatim!
Za mene sasvim očekivanoHelm wrote:Kako stvari stoje, taj "treci" golman je Stojkovic! Ja neke stvari i neke ljude definitivno ne mogu da shvatim!

Po meni, Brx ne treba da se opterećuje branjenjem u reprezentaciji (a, ni mi) i da kvari svoj unutrašnji mir za utakmice u Kalču.Treba da dođe i odradi posao, sakupi potreban broj reprezentativnih nastupa za odlzak u Premijer ligu, i nakrivi šešir. Jer u suprotnom, uvek će mu premeravati (sa stotinu lupa, kamera i uglova), svaku stopu, svaki pokret, a to je siguran put u golmansko bespuće.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
A i u pravu si! Nema leba od reprezentacije! Pazi njima su Krasic i Jovanovic glavni krivci sto nismo otisli na evropsko! Sreca sto je Kacar bio povredjen inace bi i on bio kriv.Turija wrote:Za mene sasvim očekivanoHelm wrote:Kako stvari stoje, taj "treci" golman je Stojkovic! Ja neke stvari i neke ljude definitivno ne mogu da shvatim!(o novom comebacku Stojkovića sam ovde pisao, odmah posle Maribora).Stojković je sada treći, al' će biti prvi.
Po meni, Brx ne treba da se opterećuje branjenjem u reprezentaciji (a, ni mi) i da kvari svoj unutrašnji mir za utakmice u Kalču.Treba da dođe i odradi posao, sakupi potreban broj reprezentativnih nastupa za odlzak u Premijer ligu, i nakrivi šešir. Jer u suprotnom, uvek će mu premeravati (sa stotinu lupa, kamera i uglova), svaku stopu, svaki pokret, a to je siguran put u golmansko bespuće.

Prvo,jos se ne zna,ni ko je na spisku,a ne ko je prvi,drugi,treci... drugo... ne vidim nijedan jedini razlog,zbog kojeg to golman Vladimir Stojkovic ne zasluzuje da se nadje na reprezentativnom spisku!? A jaoooo,zaborvih... Brx je golman u Calciu,a ovaj u Jelen Super ligi... al se setite da je nekad bilo obrnuto,pa ste opet nalazili kojekakva opravdanja.... 

Gari u najnadrealnijoj ligi u Severnoj hemisferi u kojem je za njegov tim tek svaka peta utakmica zapravo takmičarska prima više golova nego Brkić u Italiji: to nije opravdanje, to je - činjenica. Italijanska liga sigurno nije to što je nekada bila, ali ako neko misli da je lakše braniti tamo protiv Juventusa i Rome, nego ovde u "regularnim" mečevima protiv Smedereva i Metalca, onda stvarno ne znam šta da kažem... I ne bih se baš složio da je "nekada bilo obrnuto". Nikada nije bilo obrnuto zato što Brkić u Srbiji nikada nije branio u povlašćenom klubu kakav je crni blizanac, nikada nije primao toliko i takvih golova kao Stojković i zato što Brkić brani u Italiji, za razliku od ovog koji nikada i nigde nije bio standardan ni u jednoj državi na svetu osim u Srbiji. Nevezano za našeg (bivšeg) kapitena, imamo još pet boljih golmana od "hobotnice" za koju bi se odavno zaboravilo da nije otišao iz jednog u drugog blizanca i ozlojedio neke majmune tamo u "prestonici".
A gde je to stojković branio van Srbije?!
Idiot bolesni... Pa takav profil čoveka mogao je samo i da brani za žgadiju, nažalost i za reprezentaciju.
Idiot bolesni... Pa takav profil čoveka mogao je samo i da brani za žgadiju, nažalost i za reprezentaciju.
Stvarno Vojo kad je bilo obrnuto? Ovaj je bio treci golman u Sportingu i to samo zato sto nisu imali vise od tri golmana. U nekim normalnim reprezentacijama je uslov golmanu da brani da bude prvi golman u svom klubu. A drugo, sve i da ovaj zaista jeste nas najbolji golman (ili bar medju prva tri) ne sme biti pozvan zbog atmosfere kako medju igracima tako i medju navijacima i na stadionu i van njega. Jel treba da nam se ponovi Djenova? Jednostavno, klima u nasoj zemlji nije povoljna za njegovo javno eksponiranje! Pa on nigde ne ide bez telohranitelja, jel nam to treba u reprezentaciji u kojoj vec vlada ocajna atmosfera?
- Red Marquis
- Moderator
Ne mislim da nam on treba u reprezentaciji, ali s druge strane, ne treba mešati atmosferu među samim reprezentativcima i nacije prema njima. Ukoliko sami igrači nemaju neki problem s njim(to ne znam), neka ga zovu. Ne znam čime su glupi cigani zaslužili da ih bilo ko sluša? Jel nakon izbacivanja njihovog Mustafe, sever poludeo i goreo na reprezentativnim mečevima? Zašto da im bilo ko povlađuje? Sever rupe je i u vreme Antića(a tad sam išao da ih gledam redovno) bio lošiji od istoka i juga, tako da ciganska podrška nacionalnom timu nikad nije ni bila neka.
Ovo govorim zato što se stalno provlači to oko prelaska u rivalski klub, a ne golmanske sposobnosti. Da se razumemo, čovek je retko viđen bolid (čak i za standarde fudbalera), ali po meni je posle Brkića i Šaranova najbolji, i zvao bih ga kao trećeg golmana ako njegov ego to može da svari. Ako ne, putuj šabane...
Ovo govorim zato što se stalno provlači to oko prelaska u rivalski klub, a ne golmanske sposobnosti. Da se razumemo, čovek je retko viđen bolid (čak i za standarde fudbalera), ali po meni je posle Brkića i Šaranova najbolji, i zvao bih ga kao trećeg golmana ako njegov ego to može da svari. Ako ne, putuj šabane...
Io odio Belgrado
Svako od nas ima pravo na svoje misljenje,a bas me zanima cime vi to toliko cvrsto stojite recimo iza Saranova
Pa 99% nacije ne zna ni kako decko izgleda. Po mom pracenju utakmica,najkonstantniju formu ima Kahriman,pa Stojkovic,pa Brkic,ali i Supic se namece,samo on vec ima reseno reprezentativno pitanje 

Ljudi bre, pa to se neko zeza sa nama da ce zvati Stojkovica u reprezentaciju!
To je isto kao kad bi pozvali Kezmana ponovo! Nemojte da se salimo.
A prica da je on trenutno nas treci golman, a po nekima i najbolji je smejurija nevidjena. On mene podseca na onu igracku sto se postavlja na bocno staklo automobila, znate onu sto ima pipke one na rukama i nogama i onda se tako raskrecena zalepi na staklo.

Covek je rupa nevidjena, isto kao i ovaj Jorgacevic. A dokaz kakvu reputaciju imaju nasi golmani je to sto se neke smesne reprezentacije usudjuju da sutiraju na nas gol sa preko 30 metara. To dovoljno govori o kvalitetu nasih golmana.
To je isto kao kad bi pozvali Kezmana ponovo! Nemojte da se salimo.
A prica da je on trenutno nas treci golman, a po nekima i najbolji je smejurija nevidjena. On mene podseca na onu igracku sto se postavlja na bocno staklo automobila, znate onu sto ima pipke one na rukama i nogama i onda se tako raskrecena zalepi na staklo.

Covek je rupa nevidjena, isto kao i ovaj Jorgacevic. A dokaz kakvu reputaciju imaju nasi golmani je to sto se neke smesne reprezentacije usudjuju da sutiraju na nas gol sa preko 30 metara. To dovoljno govori o kvalitetu nasih golmana.
Da taj Stojković kojim čudom dođe u Vošu (pu pu daleko bilo), i da u finalu kupa i u utakmici za prvaka u prvenstvu postigne odlučujuće golove tako što predribla kompletan protivnički tim, sam sebi nabaci loptu i makazicama da golove, i dalje bih ga mrzeo. 

Vojo, da nas dvojica ne mlatimo praznu slamu (tj da se ne nadmudrujemo preko tastatura), imam konkretan predlog.Voja wrote:Prvo,jos se ne zna,ni ko je na spisku,a ne ko je prvi,drugi,treci... :
Pošto se, kao još ne zna, hoće li Stojković biti na spisku (po tvom mišljenju), a po mom tu nema neizvesnosti, predlažem ti, kao pokretaču akcije (na ovom forumu) za pomoć našim bebama, da ko od nas dvojice ,,izgubi" (u borbi mišljenja) uplati (u ime ,,pobednika") u taj fond iznos koji sam odrediš, ili da krenemo od 500 novaca, kao u Inđiji.Igraš?
(da eto, i mi ovde, otvorimo kladionicu, pošto to izgleda svima dobro ide u fudbalu, tj ne mož' da omane

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov