"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
- NSKrajisnik
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Stojkovic je OK ali njegovo vreme je proslo, Brka zasluzuje sansu.
Ne znam zasto mali Markovic nije dobijo poziv, nemamo mnogo izbora u napadu.
Ne znam zasto mali Markovic nije dobijo poziv, nemamo mnogo izbora u napadu.
Pozivanje Stojkovica bi bilo nista drugo nego stavljanje soli na ranu.
Kao prvo, covek nista, ali nista nije uradio u svojoj karijeri. U Lisabonu su otvorili sampanjac
kada su ga se resili, zatim, menadzer Wigana posle drugog treninga shvatio da je bolje zapalio
pare nego odvojio za Stojketa.
I sta se onda desava, ajmo nazad u otadzbinu. Nemojte biti naivni i verovati pricama kako je on
dosao u NKP radi Lige Sampiona i slicnih gluposti. Dosao je jer nije mogao pronaci inostrani
angazman ni pomocu baba vracara, magije i carobnih napitaka zajedno.
Kao drugo, covek je za jako kratko vreme digao prasinu do ekstremnih visina. Budite sigurni
da pojedini reprezentativci njega ne mogu ocima videti a u ovom rasulu od reprezentacije
samo on nedostaje da zurka bude kompletna.
Sada, posle ovog debakla, je prava prilika da se u reprezentaciji naprave veliki rezovi.
Jednom delu reprezentativaca se treba zahvaliti i okrenuti novi list, pogurati mlade snage
i na njima graditi neku novu reprezentaciju. Ova sadasnja nas je obradovala odlaskom na SP
u JAR, ali sve osim tih dobrih kvalifikacija je za zaborav. Mladih i talentovanih igraca
koji su zeljni dokazivanja imamo, i smatram da je sada pravo vreme da ih se ubaci u vatru
jer muka mi je vise od istrosenih igraca koji reprezentativna okupljanja koriste kako bi se opili
na beogradskim splavovima i nazivali sami sebe herojima nacije bez da imaju nekog posebnog razloga
za to.
Kao prvo, covek nista, ali nista nije uradio u svojoj karijeri. U Lisabonu su otvorili sampanjac
kada su ga se resili, zatim, menadzer Wigana posle drugog treninga shvatio da je bolje zapalio
pare nego odvojio za Stojketa.
I sta se onda desava, ajmo nazad u otadzbinu. Nemojte biti naivni i verovati pricama kako je on
dosao u NKP radi Lige Sampiona i slicnih gluposti. Dosao je jer nije mogao pronaci inostrani
angazman ni pomocu baba vracara, magije i carobnih napitaka zajedno.
Kao drugo, covek je za jako kratko vreme digao prasinu do ekstremnih visina. Budite sigurni
da pojedini reprezentativci njega ne mogu ocima videti a u ovom rasulu od reprezentacije
samo on nedostaje da zurka bude kompletna.
Sada, posle ovog debakla, je prava prilika da se u reprezentaciji naprave veliki rezovi.
Jednom delu reprezentativaca se treba zahvaliti i okrenuti novi list, pogurati mlade snage
i na njima graditi neku novu reprezentaciju. Ova sadasnja nas je obradovala odlaskom na SP
u JAR, ali sve osim tih dobrih kvalifikacija je za zaborav. Mladih i talentovanih igraca
koji su zeljni dokazivanja imamo, i smatram da je sada pravo vreme da ih se ubaci u vatru
jer muka mi je vise od istrosenih igraca koji reprezentativna okupljanja koriste kako bi se opili
na beogradskim splavovima i nazivali sami sebe herojima nacije bez da imaju nekog posebnog razloga
za to.
Spomenuo bih samo da ovi IDIOTI opet nisu pozvali Tadica!
Kako si mogao zakljuciti da se po mom misljenju ne zna bas za Stojkovica da li je na spisku???Turija wrote:Pošto se, kao još ne zna, hoće li Stojković biti na spisku (po tvom mišljenju), a po mom tu nema neizvesnosti, predlažem ti, kao pokretaču akcije (na ovom forumu) za pomoć našim bebama, da ko od nas dvojice ,,izgubi" (u borbi mišljenja) uplati (u ime ,,pobednika") u taj fond iznos koji sam odrediš, ili da krenemo od 500 novaca, kao u Inđiji.Igraš?Voja wrote:Prvo,jos se ne zna,ni ko je na spisku,a ne ko je prvi,drugi,treci... :
(da eto, i mi ovde, otvorimo kladionicu, pošto to izgleda svima dobro ide u fudbalu, tj ne mož' da omane- pa neka bar bebe imaju neku korist)

Rekao sam da sacekamo prvo da vidimo koja su TRI golmana na spisku,a posle i ko je jedinica.Nisam bas siguran da je i jedan od golmana siguran kec.Tri imena o kojima se govori ovih dana su Brkic,Kahriman i Stojkovic.Iskreno i verujem da ce tako biti,ali nikad ne reci nikad... ko zna koga mogu iskopati jos.
Ako budu ta tri golmana u igri,mislim da je najblizi jedinici Kahriman.Stojkovic bi opet uznemirio duhove,Brx je dobijao sansu,nije se bas najbolje snasao,a Kahriman je uvek opravdao poverenje u svakom reprezentativnom nastupu (i mladi i stari),a jos jedan plus je sto v.d. selektora odlicno poznaje njegove kvalitete,jer ga je trenirao u Javoru ako se ne varam.Zato,ako bi se kladili,ja bih svoj glas dao Kahrimanu,ali isto tako bih stavio ulog i na to,da nijedan gosa nece braniti ceo mec.
Dalje,Turija,nikada se ne kladim kad dobijam

Replika za sve ostale:
Zar zaista mislite da kvalitetan ili nadprosecan igrac ne moze da propdane ni u jednom klubu? Jednostavno ne zelim da verujem,da postoje ljudi na ovom forumu koji gledaju,a ne vide

p.s.da li je Lane los fudbaler zato sto nije uspeo u Liverpulu? (a garntujem da je sadasnji Anderleht jaci od "onog" Liverpula)
da li je Klose los centarfor,jer je u Bjernu celu godinu grejao klupu?Da li je Darko Pancev bio los igrac,jer nije uspeo u Interu? Sta hocu reci?Jedan pogresan potez moze da unisti celu karijeru.I to sto je Stojkovic branio i u Portugaliji,i Engleskoj i Spaniji,a nije bio standardan ne znaci da je sta manje vredan od recimo Brkica koji je sastavio 8 utakmica na golu Sijene

Pa gde je taj spisak? Svi nesto komentarisete a ja ne mogu da nadjem fucking spisak?Helm wrote:Spomenuo bih samo da ovi IDIOTI opet nisu pozvali Tadica!

-
Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir KahrimanStexman wrote:Pa gde je taj spisak? Svi nesto komentarisete a ja ne mogu da nadjem fucking spisak?Helm wrote:Spomenuo bih samo da ovi IDIOTI opet nisu pozvali Tadica!
Odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Vladimir Volkov, Milan Vilotić, Pavle Ninkov, Nenad Tomović
Vezni red: Zdravko Kuzmanović, Boško Janković, Milan Jovanović, Gojko Kačar, Radosav Petrović, Miloš Ninković, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Ljubomir Fejsa
Napadači: Nikola Žigić, Miralem Sulejmani, Dragan Mrđa.
- Red Marquis
- Moderator
Iako se slažem za Stojkovića, za ovo ne. Jeste on to lepo odbranio, ali sve što je skinuo su šutevi izdaleka koji atraktivno izgledaju ali ako se golman solidno postavlja (što ne sporim on i jeste radio) to i mora da skida. Razlika solidnog i kvalitetnog golmana nije u branjenju šuteva izdaleka i nekakvim paradama već u gospodarenju petercom pri prekidima, ispravnom ulaženju u šuteve i skraćivanju ugla napadaču i dobrom saradnjom sa zadnjom linijom, što su sve odlike koje Supić nije pokazao ove sezone. Svaki korner on je zalepljen za liniju, pri kontrama protivnika uvek ostaje blizu gola i pasivno čeka šut, letargičan je i ne uliva saigračima poverenje, i da ne nabrajam dalje...Voja wrote: Isto to cu reci i za Supica,iako ispljuvaste coveka kao nijednog do sad.A pitam vas,kada ste poslednji put vidjali onakva vadjenja lopti kao protiv Spartaka? Uvek je bilo krivo sunce,mirisi pljeskavica i sta ti ja vec znam...
Io odio Belgrado
Moguce,Supica sam gledao sam par puta,nijednom uzivo,vrlo moguce da gresim.... i sta je jos zanimljivo,jedno 4-5 puta sam ga gledao dok nije bio na golu Vose i maltene uvek je bio igrac utakmice... videcemo...

- NSKrajisnik
Spisak nije tacan.soderstorm wrote:Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir KahrimanStexman wrote:Pa gde je taj spisak? Svi nesto komentarisete a ja ne mogu da nadjem fucking spisak?Helm wrote:Spomenuo bih samo da ovi IDIOTI opet nisu pozvali Tadica!
Odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Vladimir Volkov, Milan Vilotić, Pavle Ninkov, Nenad Tomović
Vezni red: Zdravko Kuzmanović, Boško Janković, Milan Jovanović, Gojko Kačar, Radosav Petrović, Miloš Ninković, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Ljubomir Fejsa
http://legia.com/www/index.php?akt=25953" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pa dobro dodaš tog Radovića izbaciš recimo Tomovića i eto ti spisak. Za taj spisak sam znao još od ponedeljka. Recimo za Stojkovića nisam čuo ali ga guraju novinari pa sam ga stavio ali 90% je sigurno tačno.NSKrajisnik wrote: Spisak nije tacan.
http://legia.com/www/index.php?akt=25953" onclick="window.open(this.href);return false;
- Red Marquis
- Moderator
Da, gledao sam ga i ja ranije u dobrim izdanjima.Voja wrote:Moguce,Supica sam gledao sam par puta,nijednom uzivo,vrlo moguce da gresim.... i sta je jos zanimljivo,jedno 4-5 puta sam ga gledao dok nije bio na golu Vose i maltene uvek je bio igrac utakmice... videcemo...
Veruj Vojo, da ga vidiš uživo par puta bilo bi ti jasnije. Situacije koje prethode protivničkim šansama i njegovi pokreti tela, odnos sa našom odbranom i facijalne ekspresije bi ti mnogo šta rekle o njemu...
Io odio Belgrado
Voja wrote:Kako si mogao zakljuciti da se po mom misljenju ne zna bas za Stojkovica da li je na spisku???Turija wrote:Voja wrote:Prvo,jos se ne zna,ni ko je na spisku,a ne ko je prvi,drugi,treci... :A mislim da sam cak u istom tom postu naveo da po meni,Stojkovic je kalibar za reprezentaciju.
U sledećem postu si objasnio moju nedoumicu, tako da više nemam tu dilemu (šta si hteo reći)... ne vidim nijedan jedini razlog,zbog kojeg to golman Vladimir Stojkovic ne zasluzuje da se nadje na reprezentativnom spisku!? A jaoooo,zaborvih... Brx je golman u Calciu,a ovaj u Jelen Super ligi... al se setite da je nekad bilo obrnuto,pa ste opet nalazili kojekakva opravdanja.... .

PS
Tj. ja i dalje stojim pri svom mišljenju da će neprikosnovena ,,jedinica" na takmičarskim utakmicama reprezentacije biti Stojković. ... [/quote]
I ko je branio naćas?

Idem dalje u prognozi za golmansko mesto u repki.Protiv Hondurasa brani Brka, a onda se opet vraća poznata jedinica, tj najbolji golman iz najače lige na svetu

Kad se kofa prvo probuši, pa onda počne puniti, teško da je neko može napuniti (i do pola), bez fantastične igre, volje i sreće.Ali zato; grobari će i dalje da tvrde da je Stojkara dobro branio i da je najbolji i najperspektivniji golman za našu reprezentaciju (Vojo ne nasedaj na te priče iz komšiluka)

Last edited by Turija on Sat Nov 12, 2011 1:57 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Hmm, jeli NSKraišnik čiji sastav beše nije tačan. Toliko o tome da se spisak taji do objavljivanja.soderstorm wrote:
Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman
-
Koliko vidim nema nista od promena u timu,samo jedan debitant.
Dok god je tako gledacemo velika takmicenja na televizoru,i tu se po meni prica zavrsava.
Dok god je tako gledacemo velika takmicenja na televizoru,i tu se po meni prica zavrsava.
Ovaj v.d. je izjavio da nije želeo da pravi velike rezove, da je to zadatak novog selektora.