Vaši komentari...

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
novosadjanin

Re: Vaši komentari...

Post by novosadjanin »

Mondo fantasy tabela igraca Vojvodine na osnovu ucinka u dosadasnjem delu sezone :mrgreen: :

Supic 52 :cup:
Abubakar 48
Merebasvili 40
Stevanovic 40
Mojsov 39
Vulicevic 39
Pavlovic 39
Ilic 38
Medojevic 37
Trajkovic 31
Bojovic 21
Skuletic 13
Mitosevic 12
Karan 9
Bilbija 8
Adjuru 6
Novakovic 4
Jao 3
Smiljanic 2
Brankovic 1
Ljubinkovic 1
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Odacu vam jednu malu tajnu... u prvim kolima fantasya nisam imao Abua,a on trpao.I od onog kola kad sm odlucio da ga stavim u ekipu,covek zaribao... mislim da ce mi on na klupu protiv Smederevaca :mrgreen:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:Odacu vam jednu malu tajnu... u prvim kolima fantasya nisam imao Abua,a on trpao.I od onog kola kad sm odlucio da ga stavim u ekipu,covek zaribao... mislim da ce mi on na klupu protiv Smederevaca :mrgreen:
Ako Boga znas sklanjaj sve nase igrace iz tima! :mrgreen:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Posle 11. kola:

Poena/Pozicija
455 / 462.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

nekih 250 polja sam ispred tebe :cheers:
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Samo napred!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Helm

Post by Helm »

Fantasticno, Supic se nalazi na deobi petog mesta :D Ali ruku na srce, glavni odgovorni za 2 boda u protekla dva kola je upravo on. Nadam se da je definitivno usao u formu jer se bojim da ce nam jako trebati dobar golman ako zelimo to trece mesto .
1892

Post by 1892 »

Voja wrote:nekih 250 polja sam ispred tebe :cheers:
Ajd kad se vec hvalimo :mrgreen:
Poena/Pozicija
488 / 136.
Come on you Reds!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Poena/Pozicija
483 / 178.

Vec su mi šestorica dala golove u ovom kolu, očekujem skok u top 100...
Io odio Belgrado
Vuke

Post by Vuke »

Da li je rec o bojkotu Ilica ili niste gledali utakmicu danas :mrgreen:
/bez namere da uticem na dalji tok glasanja/
laki

Post by laki »

Nije Brana toliko bolje igrao nego obicno koliko se ostali nisu isticali. Ja prvi s rezervom uvek komentarisem Branu, ali osim gola sa pola metra (svaka mu cast na tome, jer ipak gol je gol) i pogodjene stative, nije nesto posebno promenio u svojoj igri. Jeste par puta odigrao na prvu, i dopada mi se jer je uspevao da ne davi loptu ni blizu kao ove sezone. Ali sve je to daleko od onog Brane od prosle sezone...
Plus da kazem da sam ja dao Brani 2 boda, bez obzira na kritike. Umem da budem objektivan. Ili se bar trudim kadda to pojedinci zasluze.
Image
Helm

Post by Helm »

Brana je odigrao malo bolje nego na nekim prethodnim utakmicama, ali zato mnogo bolje nego vecina tima danas. Medjutim ono sto mi vec smeta je Abuova igra. Kad je poceo da igra kod nas rasturao je i na boku i u spicu, od pocetka ove sezone je rasturao samo u spicu, a sad vise ne rastura nigde! Nadam se da je to samo prolazni pad forme, ali ne bi bilo dobro da nas taj pad rezultatski kosta. Sa ovakvom igrom ne moze protiv crvenih, sto nas dovodi u bezizlaznu situaciju - ne mozes sa njim a ne mozes ni bez njega. Pod hitno mora da se trgne!
laki

Post by laki »

Drago mi je sto Abuov pad forme samo tebi smeta, Helm, posto da smeta i ostalim ljudima na forumu i ostalim ljudima na tribini, jako bi me ta situacija nervirala (nemoj da se ljutis, nista nemam protiv tebe, govorim o tvom stavu prema Abuu). Kao sto reko: Taj covek je nosio celu ekipu kada mereba nije znao da li je dan ili noc trenutno, kada je Boske padao po terenu po 15x na utakmici u duelima. Abu je bio i odbrana i napad i sredina i davao golove onda kada smo imali igraca manje u odbrani zbog mojsova koji je ocigledno imao problemem s drogiranjem, kao i onda kada smo svi znali da smo unapred izgubili loptu kada je Brana dobije.
I u jos mnogo situacija, Abubakar je bio mean motherfucker! Pustite coveka da se vrati u formu i dajte mu onoliko podrske koliko god mu je potrebno! :cheers:
Image
Helm

Post by Helm »

Laki, ja nemam ništa protiv Abua čak naprotiv, potpisujem da nam je najbolji igrač otkad je formiran ovaj tim. Ali već duže vreme se nalazi u ozbiljnom padu forme a iz iskustva znam da je često najbolji lek za lošu formu jedna utakmica na klupi. Evo ti jedan primer, Frenk Lampard koji je uz Džona Terija najveća legenda Čelsija je igrao katastrofalno veći broj utakmica i trener je imao dovoljno hrabrosti i razuma da ga stavi na klupu. Najpre niko nije mogao da veruje i on je bio besan ali već na sledećoj utakmici je bio starter. Od te, pa svaku sledeću utakmicu je razvalio, bio najbolji pojedinac na terenu, jednostavno se trgao čovek, malo razmislio o svojoj igri i vratio je na stari nivo. Ja se nadam da će Abu brzo da se podigne jer smo bez njega u kanalu. :cheers:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Abu jeste u padu forme, ali bila bi greota, slanjem na klupu, uskratiti ljude na stadiona da ga gledaju. Ko zna kada cemo imati ponovo tako SPEKTAKULARNOG igraca. Abu je igrac van svakog sablona. Takvi zalutaju u nasu fudbalsku fatamorganu jednom u 50 godina.

Uzivajmo, dok jos mozemo, u njegovim neverovatnim skokovima, atrakcijama, golovima...
Post Reply