Stoji sve to što kažeš, ali mi trenutno nemamo bolji tim od ovog koji igra. Eventualno se Brana gura u prvih 11, mada imajući u vidu pad forme Bojovića i Abubakara(odnosno sve trojice), može se reći da skoro podjednako zaslužuju klupu. Kiza Milinković je takođe trpeo, pa se nismo žalili naročito, jer je imao uspeha. Vukićević još nema dovoljno razloga za ostavku, i dalje je u igri da ponovi, ili čak nadmaši uspeh od prošle godine. Kada(ako) bude došao u situaciju da je siguran da ne može zacrtati ciljeve, tada bi trebao podneti ostavku...ne želim da ga branim, jednostavno nije normalno da promenimo 2 trenera u jednoj polusezoni! To smo uradili pretprošle sezone, pa smo završili na 5.mestu. Nek završi šta je započeo, promena na mestu trenera sada ne bi donela ništa bolje!Radoye wrote:Naravno, jer u datim uslovima koji vladaju u nasem klubu potpuno je svejedno kako se zove lice koje trenutno sedi na trenerskoj klupi - Vukicevic, Milinkovic, Djuricic ili Murinjo.mihailov wrote:Slažem se da Vukićević trenutno nema ni približno dobre rezultate, ali isto tako mislim da bi njegova smena u ovom momentu bila totalni promašaj
Kad treneri nemaju slobodu u radu i kad im se spolja namecu resenja koja nisu u najboljem interesu rezultata i fudbalske igre onda stvarno nema smisla menjati ih. Jer, onaj pravi "trener iz senke" koji vuce sve konce i dalje ostaje na funkciji.
Ono sto ja zameram trenerima koji su prodefilovali nasom klupom zadnjih godina je, pored pristajanja na ulogu u kojoj nemaju profesionalnu slobodu, to sto su u odredjenim momentima davali neodmerene izjave za stampu tipa ove sada zadnje Vukiceviceve kako je "realno" da na polusezoni budemo treci. E pa druze, kada sam sebi postavis taj cilj (a trenutna situacija na tabeli i nase igre bas i ne ukazuju da takav optimizam ima utemeljenja) onda kad ga ne ispunis ima bogami da snosis posledice.
A najmanje sto treba da se dogodi nakon neispunjenog obecanja je da sam ponudis ostavku, ako imas imalo licnog integriteta i morala.
Sto naravno ne vazi samo za trenera vec i za onog koji ga je tu i doveo.
E sad, naravno da je problem mnogo dublje prirode, ali to je priča koju smo ovde ponovili milion puta i oko koje se 90 % nas slaže. Treba iskazivati nezadovoljstvo, ali je malo suvišno svaku temu okretati na temu uprave...