"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grba_NS
Moderator

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Grba_NS »

Ma Krasic je najjaci. Koja je on faca, stoji na terenu, boli ga tuki da potrci u fazi odbrane (dok ostali lipsaju). Verovatno razmislja sta ima u Studiju. Da mu stoje i 3 Vojvodine u Cv-u oter'o bi ga u tri lepe. Murs
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Brick Liman wrote: Image
JEDINO REŠENJE!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nema ništa dok ne nadjemo valjanog trenera za početak. Svi ti igrači su igrali i kod Antića i sve je bilo drugačije. Doduše ni sa Antićem nismo postigli ništa što bi bilo zapisano u istoriji srpskog fudbala, ali nismo bili ni daleko. A sada smo miljama udaljeni.

Tako je i sa našom Vošom. Manje više isti igrači igraju kao i prošle godine, ali nema očekivanih rezultata.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ja sam ustao da gledam utakmicu,ali sam zaspao negde oko 30. minuta.Jutros me cale pita zasto zaspah,rekao sam mu da sam bio toliko umoran da nisam ni video loptu gore po desnoj strani terena,pa nije bilo smisla da gledam,a on mi rece da to nije umor,nego je u prenosu zaista tako i bilo. :roll: Sta reci o tih prvih pola sata? Razocaran sam u sve.Videlo se od starta da cemo igrati ala Javor,ali gol u trecem minutu nam je odmah unistio koncepciju,tako da.... to je bio i kraj utakmice. Turija,da je Brx bio na golu ti bi nasao opravdanje :mrgreen: za taj gol u trecem minutu.Ja se necu nesto ni truditi,jer iskreno... sta ima vise nas dva da se raspravljamo oko golmana.Ti imas svoje vidjenje,ja svoje i definitivno je jasno da se nikada necemo sloziti.Ja i dalje stojim iza svojih reci da mi trenutno Stojkovic uliva najvecu sigurnost na golu,a i od vas svako ima pravo da napise sta hoce :wink: Dobice Brx svoju sansu opet,ne brinem ja za njega,nego mnogo vise brinem za Laneta,jer je ocigledno da on visa nije onaj stari.I zbog tog mi je mnogo zao.Krasa je bas onakav kakvim sam ga uvek dozivljavao,igrac za istok.Tako da me njegove igre nikad ne iznenade. Sto se Kacara tice,zaista u prenosu ala SWOS nisam bio u stanju ni da ga prepoznam na terenu... toliko od mene,ovaj put
Image
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Mrđi opet stradalo koleno, još dva "orla" propuštaju Honduras
Image

Fudbalska reprezentacija Srbije koja se nalazi na turneji po Srednjoj Americi, osim što je poražena u prvom prijateljskom susretu od Mesika (2:0), ostala je i bez trojice igrača za predstojeći duel sa Hondurasom.

Napadač Siona, Dragan Mrđa, iako je igrao samo poslednjih 15 minuta protiv selekcije domaćina, u jednoj prilici koja mu se ukazala na meču povredio je koleno prilikom kontakta sa golmanom domaćina. Posle utakmice sa Meksikom, Mrđa je kolima hitne pomoći prebačen u lokalnu bolnicu, gde mu je urađeno snimanje magnetnom rezonancom. Iako još uvek nema zvanične potvrde od strane FSS-a gotovo izvesno je da će nekadašnji napadač Vojvodine ponovo duže vreme biti van terena.

Pored Mrđe, ranije sa turneje se vraćaju i Aleksandar Kolarov, koji je zadobio povredu butnog mišića, kao i golman Sijene Željko Brkić zbog stomačnog virusa.
http://sportal.rs/news.php?id=62401" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Mrđa baš nema sreće. Stvarno ga tera maler i to baš kad je počeo dobro igrati :(
Sada, već pomalo i shvatam zašto je Mrđa igrao jako oprezno i rezervisano u Voši (pa smo ga i često kritikovali, dok je igrao za nas), jer se, možda, plašio povrede?Pozicija centarfora je dosta rizična za njegovu konstituciju (natprosečna visina i brzina, ali ne i mišićna masa), dok bi (možda) za njega najoptimalnija (i manje rizična) bila krilna pozicija?Meni se čini da bi sa boka bio jako opasan za protivnički gol.
Iskreno, Mrđi želim uspešan oporavak i povratak na teren, i nadam se da je došao kraj takvim teškim povredama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Citam danasnju stampu,slusam komentare sugradjana.... svi komentarisu da su Stojkovic i Kacar bili najbolji na terenu
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Svi sem stručnjaka za sve Gorčina Stojanovića koji je Gojka prozvao čobaninom bez stada u današnjem Blicu.
Io odio Belgrado
laki

Post by laki »

Ma Stojkovic je preteran golman. To sto su mu se smejali u Engleskoj i pravili sprdacinu od njegovog branjenja i tapsali mu kad god ne primi gol to je zato jer su bili ljubomorni na njega. To sto nigde nije mogao da brani kao prvi golman osim u partizanima i to je samo zato jer su svi ljubomorni na njega. I zavera je organizovana protiv njega na nivou celog sveta. Kazu da je Brka primaio kiks gol protiv Estonije... A sta je sa golom protiv Francuza, ili ne znam protiv koga bese onaj kada je Stojke kao idiot stajao na 6, 7 metara pa je dobio gol sa distance... Ma necu ni da pisem vise o njemu.
Samo cu jos pomenuti da to sto nije dobar golman nadomescuje time sto je fantastican i divan covek, skroman, odmeren. Stoji iza svojih reci. Posten je i postuje protivnike, kao Vosu u finalu kupa. Zna da bude realan pa da prizna ko je na terenu bio bolji i zasluzio da pobedi. Veran je navijacima i klubu kojem pripada i ne bi pogazio svoju rec i prodao se ni za sta na svetu!
TAKAV NAM COVEK TREBA NA GOLU!! Pre svega dobar covek, a isto toliko dobar sportista!
Image
Milan

Post by Milan »

Da li Aca Stojanović MORA da prenosi baš svaku utakmicu, pa čak i ovu u 3 sata ujutru??? Kada se setim samo kakvo je bio osveženje na BK sa prenosima Premijer lige, a u šta se pretvorio... :pegla:
POŠTO OBRAZ ???!!!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Mrđa: "Proći će i ovo!"
14. NOVEMBAR 2011. | 08:14 | IZVOR: SPORTSKE.NET

Reprezentativca Srbije čeka novi oporavak, ali čvrst u odluci da se što pre vrati na teren. Saigrači iz "Orlova" ga hrabre.
Image
Beta

Druga teška povreda za godinu dana, Draganu Mrđi su opet stradali ligamenti i čeka ga nova pauza.

"Kad bih mogao da prespavam sledećih mesec i po", uzdiše Mrđa, aludirajući na prvi period nakon operacije, odnosno rehabilitaciju koja često ume da bude psihološki teška.

"Ipak, ako je uteha, mirniji sam, znam šta me čeka", rekao je srpski reprezentativac "Sportu", nakon što je iz Meksika stigao u Evropu.

On već zna kako to izgleda, prošle godine je takođe povredio koleno, u narednih desetak dana će na operaciju.

"Proći će i to, prošla je i ova prva povreda. Nadam se da bi mogao na teren u finišu sezone", dodao je nekadašnji napadač Vojvodine, sada fudbaler Siona.

Na kraju kaže sa se situacije seća kroz maglu i da mislim da je ušao u makazice protivnika.

Boško Janković je imao istu situacije, takođe mu je dva puta za kratko vreme popustilo koleno.

"Znam kroz šta Mrđa prolazi, ali mora da bude jak, da prihvati da je povređen i prođe period rehabilitacije. Neka izdrži, vratiće se, mlad je", rekao je "sapatnik" po povredi, Boško Janković.
JackSparow

Post by JackSparow »

Ćurčić najavio Kahrimana protiv Hondurasa, braniće celu utakmicu. Brko ako imaš poštovanja prema sebi nemoj ovo više dozvoljavati, ko ih j**e... ignorišu te iznova i iznova. Valjda će doći i neko objektivan i normalan u taj banditski savez, pa će se jednom ceniti fudbalske i ljudske sposobnosti i na osnovu njih sastavljati reprezentacija.

Nemam ništa protiv Kahrimana, ali nedopustivo je ovakvo sramno ponašanje prema Željku. Pa zbog čega je uopšte pozvan? Pozvan na prijateljske utakmice u južnu Ameriku u sred sezone, da nosi torbe ovoj dvojici?
King

Post by King »

Ja mislim da je Brka povredjen i da zato ne igra...
Helm

Post by Helm »

Da, koliko znam, on se sa Mrdjom vraca ili vratio u Beograd.
torrente

Post by torrente »

only way is Rensing from Koln!!! :!:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Post Reply