Pitanje za Djumija

Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Nasti,nisam mogao da idem danas na utakmicu tako da neznam zasto je Kizito zamenjen.Verovatno ce Dzimi imati neko objasnjenje.Izgleda da je to kod njega u modi jer to radi vec nedeljama.Nije mi delovao povredjen(bar na TVu).Licno mislim da danasnja utakmica nije bila namestena jer je Zeta stvarno slaba ali ko zna.Mozda ce mo cuti nesto sutra ili prekosutra.U hotelu Park jos zidovi imaju usi i oci.Mozda su nesto culi ili videli.Pozdrav.
Samo ti popij svoj djus i neboj se nista.Nesto mnogo u poslednje vreme nisi tamo gde su informacije.Za Kizita cu ti ja odgovoriti da nije povredjen i tako dalje i tako dalje.Ali to uopste nije bitno jer najvaznija su 3 boda.Pozdrav i uzdravlje.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

PRIJATELJ wrote:Nasti,nisam mogao da idem danas na utakmicu tako da neznam zasto je Kizito zamenjen.

Toliko o iskrenosti koja ga je odlikovala svih ovih godina i koju je navodio kao svoju glavnu osobinu.
Karakter ocigledno nije vise isti,ili smo se to mozda samo mi promenili?
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

HA,HA,HA.Kakvi inspektori DBa.Ma ti Nasti,Red firm i Djumi ste cudo.Kakav bre djus,kakvo sakrivanje.Jedva sam docekao da odu gosti sa rucka da mogu da pogledam utakmicu a usput sam bio na forumu,bio je samo Dejan od registrovanih.Jos ce te vi morati na obuku.Eto toliko o iskrenosti Red firm.Sta li vam je sad Prijatelj kriv da mi je znati.A ti Djumi popi koje pivo i rasturaj po drugoj ligi.Naspram sveca i tropar.Pozdrav.
Nasty boy

Post by Nasty boy »

Ko je rekao da si ti kriv?Jel ti to osecas neku grizu savesti pa okecujes da te okrivljujemo?Ja sam te samo pitao za dogovor i za Kizita,a ti kad ti neodgovara odgovor odma smisljas neka opravdanja i menjas teme.Uostalom bio si na utakmici,a dobar ti taj alibi da zaduzis nekoga da te uloguje u odgovarajucem trenutku. :?
Ja sam japi Image,a ti?
Djumi

Post by Djumi »

Zaloguje se pod dva imena svremena na vreme :!:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Djumi,kako je Curko branio??? :wink:
Image
Djumi

Post by Djumi »

Vojo on potvrdjuje pravilo da su golmani kao vino :!: Stvarno brani odlicno.
Locked