kej wrote:Očekujem iznenađujuće atomski fudbal crvene zvezde i našu izuzetno jalovu partiju. Naši igrači će igrati kao da su prvi put u životu obukli kopačke i noge će im se odseći kad stanu pred te veličine svetskog fudbala koje nose dresove najvećeg kluba u univerzumu. Nećemo sastaviti tri pasa. Posed lopte biće 80-20 za njih. Kadu i Evandro će istaći kandidaturu za poziv u brazilsku reprezentaciju. Mrtvi Kaluđerović nam obavezno daje gol- bez toga ne može. Njihova očajna odbrana biće prevelik zalogaj za naše napadače.
Negde na sredini drugog poluvremena naši igrači će izaći iz psihičke blokade i shvatiće da ovi ustvari nisu ništa manja boranija od nas. Tu počinjemo da igramo fudbal.
Ovo su racionalne pretpostavke iznešene na osnovu mnogih prethodnih utakmica.
Ipak, kao i kod svakog bolesnog navijača Voše, duboko duboko u meni, bez obzira na sve, čuči gram nade da ćemo IZGAZITI GAMAD!
Jos jednom smo se potrefili u razmisljanjima. Sve nekako u dubini duse verujem u musku igru nasih, imunu na sve podlosti cigana i isto tako ekipu koja zna da udari u protivnika. Zato bih najvise voleo da vidim Paju, on mi je nekako taj smekerski bezobrazni igrac koji ne j*** nikoga na terenu. No,....
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Gledam siže sa utakmice Ajax-Real kao i mamićevu balkansku tragikomediju i neverujem! Teški hoštapleraj!
A mi se žalimo uefi za finale kupa od prošle godine...
Bojim se da nam u subotu neće dati da pobedimo i ako budemo igrali kako treba. Ali ću biti zadovoljan ako vidim da se gine za Vojvodinu!
Ne znam zašto, ali mislim da se neće ponoviti proleće ove godine. Mi bolje igramo tamo s njima, nego kod kuće. Uz to, valjda je svakome jasno šta se desilo poslednjeg kola na Karađorđu i da se to više nikad, ali nikad ne sme ponoviti, jer će onda biti belaja u svim vidovima. Nadam se pobedi, sudijskoj krađi i "domaćinskom kriterijumu" i bezobrazuluku musavih.
Nadam se pobedi. Raspašću se od sreće ako mi prirede to zadovoljstvo!
Osmeh sa lica necu skidati do kraja godine, samo da pocistimo musave.Toliko gneva ima u meni prema blizancima i svim nepravdama koje smo doziveli da je za mene svaki meč protiv istih istorijski.
churguzijanac wrote:Nadam se pobedi. Raspašću se od sreće ako mi prirede to zadovoljstvo!
Osmeh sa lica necu skidati do kraja godine, samo da pocistimo musave.Toliko gneva ima u meni prema blizancima i svim nepravdama koje smo doziveli da je za mene svaki meč protiv istih istorijski.
Budi svestan da nije samo sportski aspekt u igri.
Očekujem poraz, na žalost.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Ja mislim da je vreme da im oteramo jos jednog trenera. Ocu, bre, da ih gledam kako pate. Ako ne mogu da se utepaju oba blizanca odjednom, moramo to rasclaniti, pa jednog po jednog, tapa-tapa!
Prenos ce izgleda na kraju biti na Areni http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -TV-kamere" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' ce puci svi streamovi zbog prebukiranosti...
Ovde su objasnili za Prvu, samo mi nije jasno sta RTS izvodi?!
Ali pazite ovu recenicu sa Monda: Iz Crvene zvezde je danas saopšteno da će prenos meča 15. kola Jelen Superlige Srbije biti na TV Arena sport (verovatno na 1). Meč počinje u subotu u 13h Mozda prenos ne bude na Areni 1, vec na 2, 3 ili 4?! A vise od pola grada nema ni jedinicu!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".