15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:2
Re: 15. kolo: zvezda - Vojvodina
http://www.fkvojvodina.rs/2011/12/derbi ... mment-2938" onclick="window.open(this.href);return false;
Јел зна неко нешто више о тим локацијама где ће се организовано пратити меч? Јел ово још једна у низу глупости са ''официјалног'' нам сајта или има неке истине у овоме? Ако има, које су то локације?
Јел зна неко нешто више о тим локацијама где ће се организовано пратити меч? Јел ово још једна у низу глупости са ''официјалног'' нам сајта или има неке истине у овоме? Ако има, које су то локације?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Isto i mene interesuje,ko ima neke informacije gde se može gledati arena 3 neka pusti pm.Hvala!Passion wrote:http://www.fkvojvodina.rs/2011/12/derbi ... mment-2938
Ne bih rekao da je nešto u našoj organizaciji jer da jeste napisali bi i gde. U principu se samo hvale što je "isključivo zahvaljujući našoj inicijativi" organizovan prenos na areni 3.
Ko zeli moze da nam se pridruzi u novom Max betu prekoputa merkatora! 

Volem Vošu!
Molim sve koji saznaju za bilo koju lokaciju u gradu da ce se organizovati gledanje neka obaveste i mene! Hvala 

Ovo za Arenu 3 je skandal bez presedana.
Pomirljivi ton zvanicnog sajta(cak bih rekao radostan) je jos jedan u nizu beskicmenjastva i uvlakackih poteza kojim se, predosecam, zeli spasiti musavima polusezona, sacuvati dragovoljac na klupi i prikriti neangazovana igra.
Alo, Arena 3, pa to ni u kladionicama nema!!!
Bravo za upravu, u svakom slucaju...

Pomirljivi ton zvanicnog sajta(cak bih rekao radostan) je jos jedan u nizu beskicmenjastva i uvlakackih poteza kojim se, predosecam, zeli spasiti musavima polusezona, sacuvati dragovoljac na klupi i prikriti neangazovana igra.
Alo, Arena 3, pa to ni u kladionicama nema!!!
Bravo za upravu, u svakom slucaju...

- Само Војводина
Сутра ће се видети где смо ми заправо. Много тога ће се показати, надајмо се најбољем.
Sutra su sve oci uprte u Mojsova i upravu kluba. Zna se iz kojih razloga.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Dace Mojsov sutra gol. 

- churguzijanac
Dace bog, samo da ne bude autogolJunior wrote:Dace Mojsov sutra gol.

Dovoljno ce biti da ne padne pri protivnickom napadu, tj kontranapadu.Junior wrote:Dace Mojsov sutra gol.

Stara kiksara,treba videti da negde nije odigrao neki tiket...pa da ne bude kao protiv mocne ekipe iz Lihtenstajna...
Tog Mojsova kod mene ne moze da opere ni Dunav ni Sava vise!!!

Tog Mojsova kod mene ne moze da opere ni Dunav ni Sava vise!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Jel to samo ja ne mogu da nađem streaming ni na jednom od 6 sajtova koje sam gledao ili ga stvarno nema? 

-
http://sportuzivo.weebly.com/ch3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kralj si! Nisam ni znao za taj sajt!