Dobrodosli!!!
-
Osećam se divno slobodno, jer njega nema, a svi su ostali tu.Žao me jedino Minje koji je stvorio ovaj forum ovako avangardnim, a tuđom nesposobnošću i ograničenom vizijom, ostao bez svog ,,čeda,,.
Ogi, već u startu smem reći da sam prezadovoljan, učinjenim, brzinom i vizijom, dok u klubu još nisu ni svesni šta im se desilo.Na čega liči sad onaj oficijelni forum?Kao ofucani mačak na svog gazdu.
Ogi, već u startu smem reći da sam prezadovoljan, učinjenim, brzinom i vizijom, dok u klubu još nisu ni svesni šta im se desilo.Na čega liči sad onaj oficijelni forum?Kao ofucani mačak na svog gazdu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Evo kako ja vidim celu situaciju
1. mi smo privremeno izbaceni iz svoje kuce, kada dodje taj dan(a mozda dodje brze nego sto mislimo) onda cemo napraviti i sajt koji zasluzuje nas voljeni klub
2. u ruku od 48h napravljen je ovaj forum(sa novom koncepcijom) tako da umesto gasenja nismo dobili ni manju krizu
3.Ogi sutra radi update ovog foruma! Svi imamo apsolutnu kreativnu slobodu i hajde onda zajedno da isklesemo ovaj forum do kraja i da od njega napravimo umetnicko delo!
1. mi smo privremeno izbaceni iz svoje kuce, kada dodje taj dan(a mozda dodje brze nego sto mislimo) onda cemo napraviti i sajt koji zasluzuje nas voljeni klub
2. u ruku od 48h napravljen je ovaj forum(sa novom koncepcijom) tako da umesto gasenja nismo dobili ni manju krizu
3.Ogi sutra radi update ovog foruma! Svi imamo apsolutnu kreativnu slobodu i hajde onda zajedno da isklesemo ovaj forum do kraja i da od njega napravimo umetnicko delo!
preko 400
Ovo je poruka za one koji su mislili da nas ugase. Od registrovanja domena www.fkvojvodina.com, forum ima dnevno preko 400 ulaza.
Hvala vam gospodo, takvu posetu nismo imali od sabora u januaru!
Hvala vam gospodo, takvu posetu nismo imali od sabora u januaru!
- SezioneFCV
- SezioneFCV
koje pitanje...naravno da sam spreman da pomognem! 

Last edited by SezioneFCV on Tue Nov 15, 2005 11:00 am, edited 1 time in total.
Jebes Beograd kad to je Bangladesh