Pripreme
Re: Pripreme
I ja da pitam, šta je s Melegom?
Nema ga u izveštaju!
Nema ga u izveštaju!
Kako reče Vukićević, privremeno mu je ''usporena minutaža u prvom timu''
zbog toga što je potpisao onaj ugovor sa onom agencijom iz Švajcarske.

Vukicevic palamudi jer ne sme da kaze direktno i narodski- suspendovan je. Kod Sprema su, vidim popustili malo. Cim se vratio iz Stutgarta, stavili ga da igra (a decko otisao tamo da nikog nije pitao).
Tako da molite boga da svemoguci Mo slucajno ne dobije povredu jer kreator ne posotji u ekipi! 

Sjajna frazaSlaNNinar wrote: ''usporena minutaža u prvom timu''![]()
![]()

Jedan minut mu traje 90 sekundi:) wrote:Sjajna frazaSlaNNinar wrote: ''usporena minutaža u prvom timu''![]()
![]()

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ja ga ne bi ni vraćao sve da je Lionel Messi!Grba_NS wrote:Vukicevic palamudi jer ne sme da kaze direktno i narodski- suspendovan je. Kod Sprema su, vidim popustili malo. Cim se vratio iz Stutgarta, stavili ga da igra (a decko otisao tamo da nikog nije pitao).
Sve dok im je u podsvesti da uvek imaju gde da se vrate oni će šurovati sa raznoraznim menadžerima i olako okretati leđa klubu, odlazeći bez pitanja i verujući menadžerskim bajnim obećanjima.
Tek kad im do svesti dopre da im vrata kluba mogu za uvek biti zatvorena time što odlaze da budu samo jedan od 300 istih takvih u dvonedeljnom kampu AC Milana, tek će onda početi da razmišljaju o svojim postupcima i mogućim posledicama.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Zadnji vezni iz podmlatka, odlican igrac (tipa Meda), njega smo marnuli cigosima.Rabba wrote:Ko je Sekulić koji je igrao protiv Sutjeske ?
-
Evo lepe vesti...
Nadam se da nece biti jedini koji ce dobiti sansu.

Nadam se da nece biti jedini koji ce dobiti sansu.
Mladi Marko Poletanović (1993 godište), koji je proteklu polusezonu proveo nastupajući za Cement iz Beočina kao pozajmljeni igrač, priključen je prvom timu Vojvodine.
Svojim igrama u prve tri kontrolne utakmice (dva puta Sutjeska i Bačaka) i kvalitetnim radom na treninzima, talentovani vezni igrač, inače standardni član U-19 reprezentacije Srbije koju predvodi Zoran Marić, ubedio je šefa struke Dejana Vukićevića da ga „prekomanduje“ u najbolji sastav „crveno-belih“.
Marko Poletanović je koliko ja znam 1995 godište?
Nije, 1993. je. Igra na poziciji (zadnjeg) veznog. Nisam bas siguran da uopste dobiti neku minutazu ove polusezone, ali neka treniraFriend wrote:Marko Poletanović je koliko ja znam 1995 godište?

Volem Vošu!
Tako je, Poletanovic je 93. kao i Radoja. Zanimljivo kako je uspeo da se izbori za odlazak na pripreme jer u Cementu nije igrao bas sjajno, tek poslednju utakmicu je odigrao "reprezentativno". Za Radoju (koji je bio u Csk-u) sam cuo dosta pohvala, ali ne znam sta se desava sa njegovim statusom. On je za nijansu defanzivniji od Poletanovica, cak sta vise mislim da mu je prirodna pozicija stoper koliko se secam/znam. Mislim da je ovo obojici poslednji voz, jer ko sad ne ode na prirpeme, klub verovatno ne racuna (ozbiljno) na njega/njih, ipak je to "vec" 19 godina.
Utakmica je sutra u 14h(za vreme nisam 100% siguran)...