Transferi
Re: Transferi
Iako me je vise nego cesto puta doveo do ludila mislim da je krajnje neukusno ovo za Branu.
Pojedinci se ophode prema njemu kao da je rec o Zarku Lazeticu i mislim da to nije u redu jer decko to nije zasluzio ama bas nicim!
Njegov odnos prema klubu moze da bude primer pojedincima a onaj ko je ovo postavio ovim vredja i sam klub.
Pojedinci se ophode prema njemu kao da je rec o Zarku Lazeticu i mislim da to nije u redu jer decko to nije zasluzio ama bas nicim!
Njegov odnos prema klubu moze da bude primer pojedincima a onaj ko je ovo postavio ovim vredja i sam klub.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Govorim u svoje ime, ne u ime administracije. Ubuduce ce se svako omalovazavanje/vredjanje bilo kog igraca koji nosi pola beli, pola crveni dres, po automatizmu brisati (od strane moje malenkosti), pa i po cenu da mi se ukine moderatorski status. Muka mi je vise od tih seljackih fora sa vredjanjem sopstvenih igraca. Danas je to Brana, a sutra Ljubinkovic, Skuletic i sta ti ja znam ko sve nije na piku.
Potpuno se slazem ! Prestanite da vredjate nase igrace.Svi koji nose crveno-beli dres su nasi.Kritikujte (s razlogom) ali ne vredjajte Vosine fudbalere.
Апсолутно се слажем, критика је увек добродошла али пљувачина и омаловажавање не сме овде да има места и то поготово не према људима који својим односом према нашем клубу то апсолутно нису заслужили! Доведемо идола црног близанца, преговарамо са Апијом, врати се Катаи, задржимо првог стрелца тима и све опет не ваља? Лако и брзо смо лако заборавили где смо били само пре шест година!Grba_NS wrote:Govorim u svoje ime, ne u ime administracije. Ubuduce ce se svako omalovazavanje/vredjanje bilo kog igraca koji nosi pola beli, pola crveni dres, po automatizmu brisati (od strane moje malenkosti), pa i po cenu da mi se ukine moderatorski status. Muka mi je vise od tih seljackih fora sa vredjanjem sopstvenih igraca. Danas je to Brana, a sutra Ljubinkovic, Skuletic i sta ti ja znam ko sve nije na piku.
п.с. Да и напред "наша" деца која одбијају да потпишу професионалне уговоре са Војводином.
- etxeberria
Nisam ovo uradio iz nikakve zle namere, ni najmanje, stvarno ne shvatam ovakve reakcije. Izvinjavam se za ovo, ali mislim da nisam ni ja zasluzio ovakvu pljuvacinu...
sam svoj najveci neprijatelj
Nije stvar do tebe kao pojedinca, nego na celokupan stav većine forumašaetxeberria wrote:Nisam ovo uradio iz nikakve zle namere, ni najmanje, stvarno ne shvatam ovakve reakcije. Izvinjavam se za ovo, ali mislim da nisam ni ja zasluzio ovakvu pljuvacinu...

Odlučno podržavam inicijativu Grbe!
Napred Voso!
Da se previse mraci i kukumavci na forumu i da postoje mnogi koji misle da je vise cool pljuvati nego pohvaliti ili objektivno analizirati, to se slazem, ali ne mislim da iz ove pozicije mogu na bilo koji nacin uticati na nesto sto bi se uslovno moglo nazvati etikom interneta. Apsolutno se slazem da Brana Ilic ni sa cim nije zasluzio da ne bude postovan medju navijacima FK Vojvodina: moze neko misliti da on igra na pogresnoj poziciji, da u ovom trenutku ima boljih od njega, da ne zasluzuje da igra u prvih 11 ili da nije kalibar za reprezentaciju (ili moze misliti potpuno obrnuto), ali taj momak zaista nikada nijednim potezom nije zasluzio da licno bude vredjan. Barem je to tako iz moje perspektive.
S druge strane, protivnik sam toga da se neko obavezuje da ce se tako i tako ponasati u svakoj buducoj situaciji. Ja u ovom trenutku ne vidim fudbalera Vose koji bi zasluzivao uvrede i negde mogu da se slozim s Podbarom da se brzo zaboravlja (boljka interesantna na mnogo sirem planu od fudbalskog!), ali tako se i zaboravlja koga smo sve trpeli - ja navijam za FK Vojvodinu, a ne za svakog cobana kojem je menadzer sredio da u jednom minornom delu svoje bedne karijere (nezasluzeno) obuce njen dres.
Ja sadasnjeg kapitena Vojvodine izuzetno postujem, ali evo javno govorim da, ako mu se desi (kao sto se naravno nikad nece desiti) da na prvenstvenoj utakmici na klupi za rezervne igrace razgovara mobilnim telefonom, ja cu mu se licno, kao i u slucaju jednog od njegovih prethodnika, na'ebati svakog clana familije kojeg se setim, sto uzivo na stadionu sto na forumu, pa nek to posle brise ko hoce i nek me smatra seljakom koliko god hoce.
S druge strane, protivnik sam toga da se neko obavezuje da ce se tako i tako ponasati u svakoj buducoj situaciji. Ja u ovom trenutku ne vidim fudbalera Vose koji bi zasluzivao uvrede i negde mogu da se slozim s Podbarom da se brzo zaboravlja (boljka interesantna na mnogo sirem planu od fudbalskog!), ali tako se i zaboravlja koga smo sve trpeli - ja navijam za FK Vojvodinu, a ne za svakog cobana kojem je menadzer sredio da u jednom minornom delu svoje bedne karijere (nezasluzeno) obuce njen dres.
Ja sadasnjeg kapitena Vojvodine izuzetno postujem, ali evo javno govorim da, ako mu se desi (kao sto se naravno nikad nece desiti) da na prvenstvenoj utakmici na klupi za rezervne igrace razgovara mobilnim telefonom, ja cu mu se licno, kao i u slucaju jednog od njegovih prethodnika, na'ebati svakog clana familije kojeg se setim, sto uzivo na stadionu sto na forumu, pa nek to posle brise ko hoce i nek me smatra seljakom koliko god hoce.
- churguzijanac
I moram jos jednom da napisem
Apia-Moreira-Abu

Apia-Moreira-Abu

Sad i zvanično, dobro nam došao!
Srecno i dobro nam dosao...Gde ima video promocije!
- Uvek sa tobom
Е тако се то ради
ДОБРО ДОШАО МО !

ДОБРО ДОШАО МО !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- churguzijanac
http://www.youtube.com/watch?v=IIq52TaD ... AAAAAAAAAA" onclick="window.open(this.href);return false;fajdans wrote:Srecno i dobro nam dosao...Gde ima video promocije!

Obožavam Pantine javne nastupe..
Inače, http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 66257.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače, http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 66257.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
To je odlična stvar za Antvija! Kao i za Karana. Eto im prilike da se pokažu i dokažu da imaju mesta kod nas.
Jel ima nešto novo sa Branom? On po svemu sudeći ostaje?
Jel ima nešto novo sa Branom? On po svemu sudeći ostaje?