Transferi
-
Re: Transferi
Da li neko može da mi kaže šta se dešava se pričom zvanom Apija, da li će potpisati za nas ili neće !!!
Umalo da napisem da imam proverenu informaciju da je pre 5 min potpisao, ali znajuci da bih napravio opsti haos na forumu, odustao sam. 

Dobro je, samokontrola na nivou, to je bitno
Mogao si napisati i da deli autograme kod stadiona, taman da se malo prošetamo 

Koga smo jos pozajmili osim Karana i Antvija?
Ko je prosledjen u Cacak?
Dobar fazon ...laki wrote:Umalo da napisem da imam proverenu informaciju da je pre 5 min potpisao, ali znajuci da bih napravio opsti haos na forumu, odustao sam.

churguzijanac wrote:http://www.youtube.com/watch?v=IIq52TaD ... AAAAAAAAAA" onclick="window.open(this.href);return false;fajdans wrote:Srecno i dobro nam dosao...Gde ima video promocije!
![]()
Na ponašanje naših novinara na konferencijama za štampu i ovako pizdim, a kada vidim da posle predstavljanja velikog pojačanja (u Srpskim okvirima), osim jednog novinara, ne postoji volja/želja da se postavi neko pitanje, dođe mi da predložim klubu ukidanje pres akreditacija za sve te amatere. Ista priča je i nakon svake utakmice-nikada niko ne postavlja pitanje nakon izlaganja trenera. Pa njima Mesi da dođe oni bi i dalje ćutali kao mule. 'bem ti na šta je profesija spala...
Last edited by Milan on Wed Feb 01, 2012 7:40 pm, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dodju na konferenciju, ukljuce spikerfon, poslusa se izlaganje, iskljuce spikerfon, odu u redakciju i sve to iskucaju na kompu i to ti je svo novinarstvo kod nas. Od svih profesija koje su na niskim granama, mislim da je ova na najnizim !
Come on you Reds!
Apsolutno se slažem.Milan wrote:churguzijanac wrote:http://www.youtube.com/watch?v=IIq52TaD ... AAAAAAAAAA" onclick="window.open(this.href);return false;fajdans wrote:Srecno i dobro nam dosao...Gde ima video promocije!
![]()
Na ponašanje naših novinara na konferencijama za štampu i ovako pizdim, a kada vidim da posle predstavljanja velikog pojačanja (u Srpskim okvirima), osim jednog novinara, ne postoji volja/želja da se postavi neko pitanje, dođe mi da predložim klubu ukidanje pres akreditacija za sve te amatere. Ista priča je i nakon svake utakmice-nikada niko ne postavlja pitanje nakon izlaganja trenera. Pa njima Mesi da dođe oni bi i dalje ćutali kao mule. 'bem ti na šta je profesija spala...
Prosto da čovek ne poveruje da neko, ko je novinar-profesionalac, ne zna da postavi bilo kakvo pitanje na pres konferenciji, čak i poznatom sportskom imenu.Mene odavno nervira ta nelagodna i nategnuta (sibirski hladna) atmosfera u FCVB (upriličena samo da se otalja posao i obaveza) i stvarno, svaki put, posle svake naše pres konferencije, žalim za Dragoslavom Stepanovićem (čovek je bio car).
Ako će ovako izgledati konferencije, onda je to ne nepotrebno, već kontraproduktivno, i bolje da novinare ne pozivaju.Neka svakoj sportskoj redakciji klub pošalje snimljeni materijal, a ,,sportski" novinari neka se duboko zamisle da li uopšte trebaju u tim redakcijama?
Ja ne znam koliko je novinara danas bilo prisutno, ali da niko od njih nema nijedno pitanje za Moreiru (osim novinara Presa, ako sam dobro razumeo?) je stvarno bruka za naš grad, a i Klub.Mene je pomalo sramota, zbog ovakvih gafova i neprofesionalzma.
Zamislite sad da i Apiju ovako predstavimo

Last edited by Turija on Wed Feb 01, 2012 9:42 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Tony Starks
Još tome dodaj i to da nema više Mede da po potrebi uskoči na mesto štopera što se često dešavalo (praktično je bio treći štoper). Interesantno je da je Milović vraćen sa pozajmice baš pod izgovorom da zbog odlaska Mede ostajemo deficitarni na poziciji štopera, a sad Karana šaljemo na pozajmicu bez da je još jedan štoper doveden u međuvremenu, čime smo znači opet vraćeni u isto brojno stanje kao pre povratka Milovića. Iako mislim da je za samog Karana pozajmica odlična stvar u ovom momentu, ostaje donekle strepnja da ćemo sada biti brojčano tanki sa štoperima. Nadam se, međutim, da je odluka o pozajmici Karana došla kao posledica toga što se Kovačević na treninzima i na ovim pripremnim utakmicama nametnuo pa se na njega ozbiljno računa, e to bi onda već bila lepa vest.budababa wrote:Otišli Frimpong i Karan, ne znam koliko se ozbiljno računa na malog Kovačevića... Ostaju Trajče, Mojsov i Milović, premalo za drugi deo sezone u kome ćemo (nadamo se svi) odigrati 18 utakmica? Mislim na štopersku liniju.
Moreira

'Ajde još i Stevu da potpišemo i da završimo ovo kako treba.
Bilbiju u Banja Luku. Koliko znam niko od naših nije prosleđen u Čačak.Nevernik wrote:Koga smo jos pozajmili osim Karana i Antvija?
Imam informacije da je Apija prosao SVE preglede i da je ostao jos samo dogovor oko detalja!
Last edited by Drina on Wed Feb 01, 2012 9:56 pm, edited 2 times in total.
Djordje Susnjar je otisao na pozajmicu u Sutjesku.
https://niksickisport.wordpress.com/201 ... eni-igrac/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://niksickisport.wordpress.com/201 ... eni-igrac/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Moje mišljenje
Drugari nije me dugo ovde bilo i najpre želim da vas sve pozdravim. Pa da i ja koju mudru,pametnu podelim sa vama.
Imao sam tu čast da Gospodina koji je danas predstavljen lično upoznam.
Skroman, kulturan, učtiv, elokventan... nešto kasnije sam primetio i da je veliki profesionalac.
Neću sada da mnogo fiolozofiram ponoviću još jednom "Welcome Almami"-
Vidim da se ovde spominju i gospoda žurnalisti. Svako od nas, pa tako i novinari, mogli bi malo u škole
da savladamo bar Engleski jezik. Kako bi se osećao Gospodin kada bi mu stisnuli ruku i rekli par reči
na portugalskom (ne španskom) jeziku ili pak kako bi reagovao Abu kada bi ga potapšali po ramenu uz
par reči na kamerunskom, ili pak francuskom, Dani kada bi ga pozdravili na njegovom maternjem jeziku... ?!
Suvišno je o tome pričati. Izvinjavam se ako filozofiram.
Mislim da je Turija spomenuo Gospodina Stepanovića, setimo se njegovog prevoda šta je na pressu
rekao kolega trener Austrije.
Neću vas više smarati sem da koristim priliku da posebno pozdravim Turiju, Podbaru (javi mi se porukom), Budababu, Grofa Zekulu...
i sve one koje na bilo koji način poznajem.
Što bi rekao Branko Kockica, Drugari, ako budete imali prilku da upoznate Gospodina sa početka ovih redova želeo bi da
čujem vaše mišljenje.
Imao sam tu čast da Gospodina koji je danas predstavljen lično upoznam.
Skroman, kulturan, učtiv, elokventan... nešto kasnije sam primetio i da je veliki profesionalac.
Neću sada da mnogo fiolozofiram ponoviću još jednom "Welcome Almami"-
Vidim da se ovde spominju i gospoda žurnalisti. Svako od nas, pa tako i novinari, mogli bi malo u škole
da savladamo bar Engleski jezik. Kako bi se osećao Gospodin kada bi mu stisnuli ruku i rekli par reči
na portugalskom (ne španskom) jeziku ili pak kako bi reagovao Abu kada bi ga potapšali po ramenu uz
par reči na kamerunskom, ili pak francuskom, Dani kada bi ga pozdravili na njegovom maternjem jeziku... ?!
Suvišno je o tome pričati. Izvinjavam se ako filozofiram.
Mislim da je Turija spomenuo Gospodina Stepanovića, setimo se njegovog prevoda šta je na pressu
rekao kolega trener Austrije.
Neću vas više smarati sem da koristim priliku da posebno pozdravim Turiju, Podbaru (javi mi se porukom), Budababu, Grofa Zekulu...
i sve one koje na bilo koji način poznajem.
Što bi rekao Branko Kockica, Drugari, ako budete imali prilku da upoznate Gospodina sa početka ovih redova želeo bi da
čujem vaše mišljenje.
Nadam se da ćeš podeliti sa nama i rezultat pregovora čim se oni završe!Drina wrote:Imam informacije da je Apija prosao SVE preglede i da je ostao jos samo dogovor oko detalja!

Hajde bre Apija covece, pozuri, smrzosmo se cekajuci!
Pozdrav svim forumasima!
Pozdrav svim forumasima!
Samara Samara, tvoja igra zamara!
Šta se očekuje kada je praktično naš igrač.Milutin wrote:Hajde bre Apija covece, pozuri, smrzosmo se cekajuci!
Pozdrav svim forumasima!