Na ponašanje naših novinara na konferencijama za štampu i ovako pizdim, a kada vidim da posle predstavljanja velikog pojačanja (u Srpskim okvirima), osim jednog novinara, ne postoji volja/želja da se postavi neko pitanje, dođe mi da predložim klubu ukidanje pres akreditacija za sve te amatere. Ista priča je i nakon svake utakmice-nikada niko ne postavlja pitanje nakon izlaganja trenera. Pa njima Mesi da dođe oni bi i dalje ćutali kao mule. 'bem ti na šta je profesija spala...
Jes brate mili i mene nervira. Samo jedno pitanje i odmah o Apiji i tacka kraj. Ako da bog da dodje i Apija i njemu ce isto tako. Ma celo drustvo je otislo u tri lepe.Ja se samo nadam da ce nas marketing ovakva pojacanja znati da valorizuje kako kroz broj navijaca tako i kroz novce.
fruskogorac wrote:Drugari nije me dugo ovde bilo i najpre želim da vas sve pozdravim.
Fruškogorac, dobrodošao nazad! Nadam se da ćeš ubuduće češće dolaziti i pisati ovde
Ako Apija potpiše na svega 6 meseci, to bi značilo da će imati garantovano mesto u prvih 11, jer ne dovodi se takav igrač da bi sedeo na klupi i delio mudrost na treninzima. Očigledno je da ćemo sve karte baciti na osvajanje kupa, a da ćemo mladost ostaviti po strani da čeka svoju šansu. Da li je to pravi izbor, videćemo u maju.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ajde da malo zakuvamo dok čekamo...
Postoji u meni neki crv sumnje da ipak nakon svega Apiah ne potpiše.
Zašto tako razmišljam?
Pa jednostavno predugo sve ovo traje. Da je stvar formalnosti već bi se odavno završila ova agonija.
Dakle - formalnost