Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
masterNS

Re: Transferi

Post by masterNS »

Je l' bi mogao neko da napravi tim kako bi to trebalo da izgleda na prolece?
EDIT: Uradio sam sam... Sta mislite o timu?

Image
Daljac

Post by Daljac »

[video]http://www.youtube.com/watch?v=n8rZg9d0YSY[/video]

Kad bacim pogled na ovaj video, pa na ovaj tim od gore, prosto ne verujem da pričamo o našem pojačanju i našoj Voši!

Pojačanjima iskrena dobrodošlica, pa nek nam je sa srećom celoga ovog proleća, da igramo i gledamo lep i pošten fudbal, i šta zaslužimo, da osvojimo i proslavimo :cheers:
Helm

Post by Helm »

@masterNS
To niko sad ne može znati, ima jako puno dilema. Da li će se igrati 4-4-2 ili 4-5-1, ako bude druga da li će biti sa 2 ofanzivna ili sa 2 defanzivna vezna, da li će prednost imati Brana ili Katai, Branković ili Pavlović, Vuk ili Ljubinković?
Sve u svemu, veliki posao očekuje Vukićevića. Mislim da će morati da se pređe na formaciju 4-4-2 jer po svemu prikazanom Bojović mora da dobije ozbiljniju minutažu, a onda može da je deli sa Branom. Nikako da Abu i Bojke dele minute. Ali zato vezni red mora biti fizički spreman 200%, za Bosketa ne brinem, a ni Moreira ne bi trebao da ima problema, pažnja se mora obratiti na Kataija i Apiju koji duže vreme nisu igrali. Vuk bi morao iskoristiti pripreme maksimalno i pokazati da ima mesta, a Branković i Paja, jednostavno, neka dokažu ko je bolji.
Ovo su pripreme kada tim mora taktički da se pripremi na duže staze, jer na leto neće biti puno vremena da se probavaju razne taktičke zamisli i mogućnosti igrača jer ne želimo da se ponovi Vaduc. Ali da ne žurimo, samo sam hteo da naglasim koliko su važne ove pripreme. Biće to veliki test kako za stručni štab tako i za igrače koji treba da se dokažu, i u to ime bih im svima poželeo sreću! :cheers:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Majstore, dobrodošao!!!

Imamo sad prvi tim, samo je problem adekvatnih zamena u odbrani, zamena za Vuleta, i da se nadamo da Trajče i Mojsov neće previše kartona da dobijaju.

Ako nas povrede zaobiđu, moglo bi ovo da bude lepo proleće...
Io odio Belgrado
trešnjar

Post by trešnjar »

Ja nekako maštam da u vezi sa Apijom i Moreirom bude Vuk...
I ajde da i ja iz sveg srca pohvalim ovaj prelazni rok.
core_duo

Post by core_duo »

Vesti se brzo sire :arrow: http://www.transfermarkt.de/en/vojvodin ... 82775.html" onclick="window.open(this.href);return false;.

Imate dole link ka transfermarkt forumu, ima vec nekoliko komentara na nemackom. Vest je stavljen i na naslovnu stranu. Ziveli :cheers: !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Sada i mi imamo naseg Stevu Sumadinca! :mrgreen:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=yS3MRhhvN-o[/video]

Dobrodosao nam Stevo, srecno i sve najbolje! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

trešnjar wrote:Ja nekako maštam da u vezi sa Apijom i Moreirom bude Vuk...
I ajde da i ja iz sveg srca pohvalim ovaj prelazni rok.
Podržavam, i jedno i drugo :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
postman

Post by postman »

masterNS wrote:Je l' bi mogao neko da napravi tim kako bi to trebalo da izgleda na prolece?
EDIT: Uradio sam sam... Sta mislite o timu?

Image
Bojim se da cemo tesko igrati 4-4-2,osim ako se pokaze da Appiah moze da trci kao sto je trcao Meda u sta sumnjam.4-5-1 ce verovatno ostati primarna formacija sa vec ustaljenom odbranom (svi znamo koja je :) ) ,dva krila (Katai (Ilic),Skuletic (Stevanovic),trojicom u sredini -Apija malo povuceno,Vuk (Ljubinkovic)u sredini i Moreira (malo napred) i Abu (Bojovic) u spicu s tim da ce ako ne bude islo kako treba u zadnjih 20-ak minuta ulaziti Bojovic umesto jednog veznog i otprilike to je to.Dobro je da ima dosta rezervi koji bez problema mogu igrati u prvoj postavi a da se ne oseti da fali prvotimac,sto ce reci da,imamo bas "dugacku" klupu (Brankovic,Milovic,Boba,Djura...)
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jos uvek nam fali adekvatna rezerva na desnom beku ako se Vule nedajboze povredi ili dobije kartone, Runi moze da odigra ali nije to njegova pozicija. A treba razmisljati i o uigravanju Vuletove zamene kad nam bude otisao...
postman

Post by postman »

Bata rece da "mozda i nije zavrsen zimski prelazni rok" za Vojvodinu jer su ostala jos dva dana.Mislio sam da je prelazni rok zavrsen 31-og a da je Apija potpisao posle tog roka jer je bio slobodan igrac. Mozda stvarno dodje jos neko (recimo desni bek...)
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Alternativno, Vuleta uvek moze da menja Boske i toj varijanti ne vidim da smo mnogo na gubitku. Jer ofanzivnog desnog može Škuletić da odigra.
Tim je po meni nikad bolji, i klupa i starteri, samo da svi pruže maksimume i da trener to skocka na najbolji mogući način.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Suvise je Boske svilen za poziciju beka, tu treba neko ko sme da udari kost o kost, da utera strah protivniku a to Boske (svaka mu cast inace) ne moze...
Helm

Post by Helm »

Ima neka varijanta da u istočnoj Evropi traje rok duže nego na zapadu, ne znam zbog čega, ali istina je :D
Drina

Post by Drina »

postman wrote:Bata rece da "mozda i nije zavrsen zimski prelazni rok" za Vojvodinu jer su ostala jos dva dana.Mislio sam da je prelazni rok zavrsen 31-og a da je Apija potpisao posle tog roka jer je bio slobodan igrac. Mozda stvarno dodje jos neko (recimo desni bek...)
Ukoliko neko dodje to ce biti Jovica Vasilic koji igra na poziciji desnog beka!
Informacija je proverena! Kao i uvek. :cheers:
Last edited by Drina on Thu Feb 02, 2012 9:54 pm, edited 1 time in total.
Post Reply