Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Minja
Administrator

Re: Pripreme

Post by Minja »

Ne postoji ni jedan jedini razlog zbog cega bi klub bio boleciv u ovakvim situacijama. Ako klinac potpise prvi ugovor sa klubom, onda je potpuno svejedno ko ga zastupa, ali, ako planira da ode pre profi ugovora (a to je sada realna opcija), onda klub vise nema interes da forsira tog igraca. A, da li je talentovan, super-talentovan, dobar ili predobar... to dalje uopste nije bitno. On i jeste u skoli Vojvodine zato sto ima neki talenat, a valjda i ljudske kvalitete. Klubovi skoluju decu da bi popunjavali svoje, a ne tudje redove.

Sta tu ljudi, nije jasno? Cist interes.
Turija

Post by Turija »

Vuke wrote:Pitanje je da li vredi ulagati u igrača koji će sa 18 napustiti klub, nadam se da može da dodje do nekog rešenja.
Vuke, na to sam i ja ciljao u svom postu, tj da dođe do nekog rešenja, jer mislim da realno to može i treba.Evo zašto.
Sve tri strane imaju svoje adute, ali nemaju ih dovoljno da ,,uzmu igru" u svoje ruke (ako je uzmu ,,padaju", ali zato mogu da vrlo dobro prate istu, i da ,,sruše" onog ko je uzme).
Vojvodini ne odgovora da ulaže u igrača koji će, čim bude stasao, tj napunio 18, otići iz Kluba.Menadžerima ne odgovara da im mladi igrač ne igra, jer tada on neće napredovati, pa će time transfer biti jako mali, a samom Melegu, i njegovim roditeljima, ne odgovara takvo stanje dvostruko više (zaostaće u fudbalskom razvoju, u doba kada mu je najpotrebnije, a očekivane pare će se desetkovati).Jedino rešenje, za sve tri strane, je da sednu za sto i Meleg potpiše ugovor sa Vojvodinom na, recimo, 4 godine (16+4=20, pa, gde ćeš dete pre dvadesete u inostranstvo?).
Koliko sam primetio 25 igračko mesto na spisku za Antaliju je popunjeno sa mladim Radojom (u odnosu na početni spisak, ako se dobro sećam?), taman, eto vremena, da svi ohlade strasti i sednu za pregovarčki sto, pa kad se naša ekipa vrati u Novi Sad, da problem bude rešen - u korist svih (nas).
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Danas na Objektivu Novosadske TV su javili da će imati svakodnevne izveštaje iz Antalije, pa obratite pažnju na ovaj kanal.

Internet adresa:

http://enovisad.rs/
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Prvi izvestaj sa priprema u Antaliji:

http://www.fkvojvodina.rs/2012/02/miris ... enio-sneg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

[video]http://www.youtube.com/watch?v=Zj2wtKny ... ploademail[/video]

Svi su na broju i nema vilotica :greenbutt:
budababa

Post by budababa »

Image

Image

Ono, baš nekako ne pucaju od optimizma :mrgreen: Sutra igramo prvi meč sa FC Slovačko, pa ćemo dobiti prve naznake da li je pazar bio dobar.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Turija

Post by Turija »

Posle ova dva odgledana izveštaja, moram nešto da primetim, što sigurno svi već i vidimo: RAZLIKU - i to, ogromnu, u pristupu i profesionalizmu, u korist Nebojše Petrovića.
Nebojša je došao da napravi posao, da u zanimljivom i opuštenom razgovoru izvuče što više interesantnih podataka za javnost. Danas od naše najveće zvezde Stefana Apije, sutra od nekog drugog, dok je Lazar Kurteš došao samo da ,,odradi" posao (pun uštogljenosti i stereotipa, onako stojeći iza mreže fudbalskog gola, kako se radilo na televiziji u doba socrealizma).
Nažalost, Kurteš je bio i aktivni sportista jednog kluba iz naše velike familije, ali džaba sve to kad ne pripada i ne oseća.Pravi je predstavnik novinara sa naših pres konferencija, tj otaljavanja posla :oops: .Prosto mi dođe da (po)želim da FK Vojvodina dovede Nebojšu Petrovića na našu konferenciju, pa da novosadskim ,,sportskim novinarima" održi predavanje i javni čas kako se radi taj posao.Šta je bitno, šta je nebitno, šta je interesantno, šta je ekskluzivno, koga i šta pitati, na koji način, u kakvoj atmosferi, okolnostima...Valjda se to uči na Žurnalistici, ili kod nas rade sve priučeni novinari?Međutim, nije ni to toliko primarno i bitno koliko njihova profesionalnost, lična volja, želja, inventivnost, obaveza prema čitaocima i redakciji...(a na kraju, što ne reći, i individualni kvalitet, urođeni ili stečeni, gotovo svejedno, važno je da se on vidi u radu).
Ipak, nadam se da će u sledećim izveštajima (NS novinara) biti zanimljivijih i bitnijih tema, sagovornika i pitanja (iako me dosadašnje iskustvo baš nešto i ne ohrabruje u optimizmu).No, videćemo - uskoro.Voleo bih ubrzo da promenim dosadašnje mišljenje i da nas NS novinari iznenade zanimljivim i kvalitetnim izveštajima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Slažem se s tobom Turija. U desetoj sekundi izlganja Kurteša, tako sam zevnuo, kao da danima nisam spavao. Sramotno.
Nego, nije mi jasno što je Petrović na italijanskom pričao sa Apijom, čoveku je maternji engleski, valjda ga zna i Petrović? Ili je hteo da provežba malo :mrgreen:
Pantelić reče da je Apija u boljoj formi no što su očekivali. To je odlična vest.
Io odio Belgrado
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kada smo kod Apije, evo jos jedne fotografije sa priprema. Stefan Apija i Vuk Mitosevic.

Image
DUB

Post by DUB »

Ja mislim da ne vredi, matora se kera ne uči da laje...
Ja koji nemam veze sa žurnalistikom bi bar posetio ovaj forum i skrpio 10 pitanja pa da i sebi a pre svega onima koji će to gledati prilog učinim zanimljivim.
A ko se iole razume u vizuelne medije primetiće da snimatelj nije ispoštovao ni jedno od osnovnih pravila kadriranja, sve trpa u sredinu i sve u gro plan. Kolko je teško slušati možda je još teže gledati.
Mogu misliti kako je tek ovaj prilog dosadan nekome ko ne prati Vojvodinu.

A Panti bi dao talk show u udarnom terminu! :-D :-D :-D
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Novi Sad

Post by Novi Sad »

Firmas iz medicinske wrote:Pa neka ode, kad pokusava da glumi zvezdicu sa 16 godina! Trebaju nam igraci kod kojih ce interes kluba biti ispred licnog interesa, a imamo takvih dosta u omladinskoj skoli (Ferati, Kosovic, da ne nabrajam sad)
Zvezdicu? Svako ko poznaje ovog momka zna koliko je prizeman i običan tako da ovaj komentar uopšte nije na mestu. Kao i koliko odricanja i truda je uložio, ne samo on nego svi iz omladinske škole, tako da ni priča kako je u pitanju samo lični interes nije realna. Dečko je sa svojih 17 godina tek na početku svoje karijere, odakle vam izrazi propali igrač i slično? Poenta je da on nije ni za šta kriv, a ko je i šta je pokazaće vreme i ishod ovog problema.. koji će se nadam se razrešiti u njegovu korist, a i našu, s obzirom na to kakav potencijal je u pitanju!
masterNS

Post by masterNS »

Posle uobičajenih vežbi zagrevanja, par krugova oko terena i obavezne „ševe“, trener Vukićević formirao je „žutu i „plavu“ ekipu od po 9 igrača na svakoj strani. ''Žuti'' su slavili sa 2:0, a oba gola postigao je Petar Škuletić. Na sredini terena dejstvovala su dvojica takozvanih „džokera“ u narandžastim markerima. Njihov zadatak bio je da se u toku igre priključuju onoj ekipi koja dođe u posed lopte. Uloge „džokera“ naizmenično su dobijali parovi: Moreira-Mitošević, Apija-Ljubinković s tim što je u kombinaciju „upadao“ i Ađuru. U igri punoj ritma i tempa, ni jedna ni druga ekipa dugo nije mogla da stekne prednost, ponajviše zbog sigurnih golmana Supića i Kordića. To se pre svega može odnositi na mlađeg koji je u nekoliko navrata izazvao glasne pohvale saigrača i trenera, a do kraja je ostao nesavladan.

Ako je suditi po danas viđenom, Stefan Apija je definitivno prošao fazu individualnog rada. Bez ikakvih problema se uključio u pun pogon.

Da zna da igra fudbal pokazao je sa nekoliko lucidnih proigravanja (ova konstatacija važi i za Moreiru), a bio je i začetnik akcije kod jednog gola.

Već sutra od 14 časova po srpskom vremenu Vojvodina igra prvu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Slovačko iz Češke.
Kako su ovo dobre vesti, ovo moze da bude tim ubica... 12 bodova jeste jako puno, ali u regularnom prvensstvu svasta moze da se desi...
Milan

Post by Milan »

DUB wrote:
A Panti bi dao talk show u udarnom terminu! :-D :-D :-D
Bo'me, ovo izlaganje mu je najuspesnije do sada, pa se ti sprdaj... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

masterNS wrote:12 bodova jeste jako puno, ali u regularnom prvensstvu svasta moze da se desi...
A u prvenstvu kao sto je ovo nase? :wink:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply