Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
vojvodina jedna jedina

Re: Gde su, šta rade...?

Post by vojvodina jedna jedina »

Krasić ostaje da gleda Juve sa tribina

08.02.2012, 14:31, Izvor: srpskifudbal.rs
Image

Srpski reprezentativac svestan je da postoji interesovanje Zenita za njegov transfer, ali po rečima menadžera Krasić nema nameru da se vraća nazad u Rusiju.

Ruski Zenit ozbiljno je zainteresovan za srpskog reprezentativca Miloša Krasića, predstavnici kluba iz Sant Petersburga posetili su Italiju kako bi razgovarali o eventualnom transferu.

Ipak, prema rečima menadžera, Vlada Borozana, Krasić ne planira da se vrati u Rusiju.

“Iako Zenit jeste veliki klub, Krasić želi da ostane u ovom delu Evrope. On je svestan da će se teško izboriti za mesto u timu Juventusa, ali je siguran u svoj izbor i teško da će promeniti mišljenje. U ovom trenutku Miloš ne razmišlja o povratku u Rusiju, on ima druge planove”, rekao je Borozan.

Juventus večeras igra polufinalni duel Kupa Italije protiv Milana, a srpski reprezentativac nije u protokolu za taj meč.
vojvodina jedna jedina

Super Mario zavrsio u prvoligasu iz Tajlanda Muangthongu Unitedu.

Realno gledano i nije za nesto vise...
the Gari

Post by the Gari »

vojvodina jedna jedina wrote:Super Mario zavrsio u prvoligasu iz Tajlanda Muangthongu Unitedu.

Realno gledano i nije za nesto vise...
Ja bolje da ne kazem kakve sve asocijacije mi padaju na pamet kada cujem reci Tajland i Mario Djurovski. Znam nekoliko ulica u Bangkoku gde bi se on sasvim lepo uklopio :devil:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Junior

Post by Junior »

the Gari wrote:Ja bolje da ne kazem kakve sve asocijacije mi padaju na pamet kada cujem reci Tajland i Mario Djurovski.
Isto razmišljamo :mrgreen:
vojvodina jedna jedina

Leotar angažovao nekadašnjeg igrača Vojvodine

http://www.sportal.rs/news.php?id=68134" onclick="window.open(this.href);return false;
simicpk

Post by simicpk »

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 159&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Srecno Medo!
ФКВ
vojvodina jedna jedina

ЕКСКЛУЗИВНО – Милош Красић: У Торину до лета

19 феб, 2012

Репрезентативац Србије Милош Красић пунио је у зимском прелазном року странице страних медија. За услуге везисте Јувентуса интересовање је показало много европских клубова међу којима су Манчестер Јунајтед, Челзи, Тотенхем, Ливерпул, Фенербахче, Дортмунд, Севиља, Лацио и Зенит. Појавила се и информација да ће појачати руског шампиона. Али Красић је одлучио да остане у Торину и проба да се поново избори за место у тиму.

Image

Шта се дешава са играчем од којег многи очекују да буде нови вођа репрезентације Србије?
- Једно је сигурно, до лета остајем у Јувентусу – рекао је у јучерашњем телефонском разговору Милош Красић, пошто је одрадио тренинг са Старом дамом.
Писало се да је готова ствар, да ћете на позајмицу у Зенит из Санкт Петербурга?
- Нећу у Зенит на позајмицу. Медији су пренели да је то већ готова ствар. Истина било је говора о томе, али сам ја на крају одбио да идем. Зенит је одлична екипа и има доброг тренера Спалетија којег веома ценим, али да су прихватили куповину мислим не би било проблема. Уколико ме заиста желе могу да сачекају и лето. Желим да у Јувентусу добијем још једну шансу и покажем људима који су ме довели 2010. да нису погрешли. Свестан сам такође да на почетку сезоне нисам био у форми, као и одмах по доласку у Торину, али сам наставио да вредно радим и тренирам.
postman

Post by postman »

Upravo gledam kako Groningen "siluje" PSV (3:0 je trenutno) a Tadic igra kao "veliki".Fantasticna asistencija kod drugog gola.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

postman wrote:Upravo gledam kako Groningen "siluje" PSV (3:0 je trenutno) a Tadic igra kao "veliki".Fantasticna asistencija kod drugog gola.
Njegova ubedljivo najbolja partija ove sezone (od onoga što sam gledao)!
Trčanje, "otvaranje", asistencije...Za aplauz!
Konstantna opasnost po gol PSV čim primi loptu.

EDIT:
I Mereba je uspešno debitovao (ako se to može tako nazvati) za Dinamo:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=kK7gyKte ... r_embedded[/video]

EDIT 2
I Lane ga je "metno" u pobedi Anderlehta protiv Westerloa (za konačnih 3:1, odmah pošto su gosti smanjili i uveli meč u neizvestan finiš)
vojvodina jedna jedina

Lanetov gol...

http://www.rsca.be/go/nl/mediacenter/vi ... highlights" onclick="window.open(this.href);return false;
vojvodina jedna jedina

Kačar i povređen sa reprezetacijom

21.02.2012, 07:59, Izvor: novosti.rs
Image

Ovaj put Gojka muče leđa u koja je dobio udarac u duelu u Kelnu, kada je morao da napusti teren u 60. minutu, ali to ga neće sprečiti da igra za Srbiju

Minulog vikenda propustio je meč njegovog Hamburgera sa Verderom, ali okupljanje „orlova“ sigurno neće. Gojko Kačar, ponovo kuburi sa povredom. Ovaj put muče ga leđa u koje je dobio udarac u prethodnom duelu u Kelnu, kada je bio prinuđen da napusti teren u 60. minutu.

„Trenirao sam „sa bolom“ tokom prošle nedelje, krenulo je nabolje, ali pošto nisam mogao da odigram utakmicu 100 odsto, opredelili smo se za pauzu“, kaže Kačar u telefonskom razgovoru. „Sledeći rival je Menhengladbah i nadam se da ću biti potpuno fit. Nastaviću da treniram, a bolovi će, nadam se proći. Zadobio sam nezgodan udarac u leđa, u karlični deo, što mi smeta u duelima, ali nadam se da ću brzo biti na raspolaganju ekipi i treneru.Dobio sam poziv od selektora Ćurčića i jedva čekam da se priključim reprezentaciji i očekujem da ću biti potpuno spreman.“

Ove sezone, Kačar je nastupio na 15 utakmica, na terenu proveo 884 minuta, jer je jesenas imao najpre prelom nosne kosti, a zatim je polomio i prst na ruci.

„Na te povrede sam zaboravio. Inače, u proseku po sezoni odigram između 20 i 25 utakmica, tako da će i ove sezone ta cifra biti u opticaju. Povrede unose nervozu, ali potrebno ih je prihvatiti kao sastavni deo posla kojim se bavimo. Igrači se uvek pitaju „zašto meni uvek da se desi“, ali jasno je da sve fudbalere tokom karijere povrede ne mimoiđu, nekog više, nekog manje“, kaže Kačar.

Hamburger je oko „zlatne sredine“, trenutno na 10. poziciji na tabeli Bundeslige, ali kako Kačar ističe, klupske ambicije se po tom pitanju menjaju iz nedelje u nedelju.

„Na to utičemo mi u klubu i naravno novinari. Kada vežemo dve pobede, odmah nas lansiraju u Evropu, a posle poraza i remija priča se o borbi za opstanak. Kako smo počeli, možemo da budemo zadovoljni, ali na nezgodnoj smo poziciji sa koje je potrebno „korak po korak“ krenuti, pa ćemo do kraja videti dokle ćemo stići“, objašnjava Kačar.
vojvodina jedna jedina

Prema pisanju Zurnala i Dusan Tadic ce dobiti poziv od strane Radovana Curcica za naredne reprezetativne obaveze.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Merebin Dinamo je i danas trijumfovao u prvenstvu i to golom u 90. minutu.
Din. Tbilisi 1 - 0 Bolnisi

Evo i jedna Merebina slika nakon gola na nedeljnom meču:
Image
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Mereba i danas strelac (sa kreča) u 76. minutu
Din. Tbilisi 5-1 Zugdidi
vojvodina jedna jedina

Djurovski dobio drustvo...
Jokanović pronašao angažman na Tajlandu

28.02.2012, 08:01, Izvor: srpskifudbal.rs
Image

Nekadašnji trener Partizana Slaviša Jokanović predstavljen je kao novi trener tajlandskog prvoligaša SCG Muang Tong Junajted.

Taj klub prošle sezone bio je treći na tabeli, a Jokanović je potpisao jednogodišnji ugovor vredan milion bahta.

„Nisam oklevao kada sam dobio ponudu Muang Tonga. Želim da pomognem ekipi da napreduje i da osvoji titulu“, izjavio je 43-godišnji Jokanović, koji postaje šesti trener Muang Tonga u nešto više od tri godine.

Jokanović je sa Partizanom dva puta osvojio duplu krunu, a sa mesta trenera ’crno-belih’ otišao je početkom septembra 2009. godine. Od tada nije radio kao trener.
Post Reply