DUB wrote:A što lepo ne naprave pravi fudbalski stadion?
Za atletičare i njihove potrebe je je sasvim pristojno sređeno Đačko...
Zato sto drzava i grad ulazu I TREBA da ulazu i u druge sportove a ne samo u fudbal !!!!!!
Nasi atleticari imaju vise uspeha nego fudbaleri, sta cemo sad? I staza na Djackom (tj. krug) je kraci nego sto treba da bude !
Pa neka trce krug i po...
Salu na stranu, ja sam za to da se stadion uradi kao fudbalski a djacko kao potpuno funkcionalan atletski stadion i svi srecni. Ovako imamo polovicno resenje sa kojim niko nije srecan i samo cekam neko novo arhitektonsko izivljavanje poput one nakaradne tribine na jugu.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Kako naša televizija saznaje, na sastanku predstavnika Sportskog društva „Vojvodina“ i gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, dogovoreno je da, čim vremenski uslovi to dozvole, bude nastavljena rekonstrukcija stadiona „Karađorđe“.
Za vreme radova, neće biti odlaganja utakmica i publika će, kao i uvek, moći da im prisustvuje.
Sneg ce se otopiti u narednih 7-8 dana. Teren na stadionu ima drenazu, tako da ja tu nista ne bi dirao.
Vaznije je da se ocisti jedan teren na Veterniku. Poslacemo upit klubu, ako ga vec nisu sami ocistili, sto je sasvim moguce, da li treba da se okupljama tim povodom.
Sneg ce se otopiti u narednih 7-8 dana. Teren na stadionu ima drenazu, tako da ja tu nista ne bi dirao.
Vaznije je da se ocisti jedan teren na Veterniku. Poslacemo upit klubu, ako ga vec nisu sami ocistili, sto je sasvim moguce, da li treba da se okupljama tim povodom.
Tereni su ocisceni!
Pre par dana sam prolazio tuda i video sam desetak ljudi kako ciste sneg.
Kad smo vec kod stadiona, snega i vremenskih prilika, da li bi neko bio ljubazan da okaci raspored prolecnog dela u odgovarajucoj temi, sa datumima odigravanja utakmica?
kowalski wrote:Kad smo vec kod stadiona, snega i vremenskih prilika, da li bi neko bio ljubazan da okaci raspored prolecnog dela u odgovarajucoj temi, sa datumima odigravanja utakmica?