Turija wrote:Jeste, mislio sam na taj Metalurg.Hvala na ispravci.
Skroz mi je bilo bezveze da igramo sa ukrajinskim drugoligašem, a u sastavu imamo Apiju, Moreiru, Abua...Verovatno da će u sredu šansu dobiti naši ,,rezervisti"
Danas ne da mi je bezveze, što igramo ,prijateljsku" sa drugoligašem, nego mi je užasno (može da nas košta jako skupo, no valda nas neće zadesiti baš najgore moguće, pa da nam Abu i Morierira ispadnu iz pogona za duži period).Međutim, u svom tom zlu, dobili smo proporođenog Kataija, mladog Poletanovića...možda još nekog.
PS
bez obzira na sve pohvale na predhodnoj utakmici, ja sam još uvek zabrinut za igru naše odbrane, pogotovo za igru centralnih bekova (meni tu odavno nešto ne štima i ne treba prelaziti olako preko toga. Mojsov i Trajković nisu ni blede senke svojih igara pod trenerskom palicom Zorana Milinkovića).
Šta je uzrok velikom padu, posle finala Kupa, stvarno ne znam, ali treba posveti i obratiti veću pažnju na igru naše odbrane.Mi smo sad težište usmerili na napad (što je sasvim OK), ali ne bi smeli zapostaviti odbranu i ozbiljne pukotine u njoj, pogotovo sada kad nema Mede u našem timu i dok Apija ne uđe u formu.