Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
johnny

Re: Transferi

Post by johnny »

Jedan od najprecenjenijih igraca u skorije vreme, sa ne znam zasto velikim kreditom, kako kod uprave tako i na ovom forumu.
Daleko mu lepa kuca, niko ga sutra nece ni spominjati.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Sve stoji, ali i da ga je lepo zabio cigansturi pravo u rupicu :wink:
gardista

Post by gardista »

http://www.021web.tv/teleplov/982-morei ... odina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Puštamo Branu 5 dana pred početak prvenstva?

"Vojvodinu bi uoči starta prolećnog dela sezone mogao da napusti još jedan igrač. Posle Marka Ljubinkovića, koji je u koneskom Čangčunu, Brana Ilić je dobio dozvolu kluba da pregovara sa kazahstanskim Aktobeom.

''Ilić je otišao na pregovore uz klupsku dozvolu, jer smatramo da je sa 27 godina zaslužio da reši egzistencijalno pitanje'', potvrdio je Vukićević."
Io odio Belgrado
ernesto

Post by ernesto »

steta za Branu , ako vec nije nasao klub na vreme , mogli su da ga zadrze do leta .....
preko Majnca , Yang Boysa do Aktobea......
Banujte me molim vas :beg:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nek' ide, taman ce da otvori mesto za jos jednog naseg omladinca.

Post by limanfkv »

Moramo shvatiti da nasi klubovi sve teze prodaju igrace. Dok nama fudbal propada u drugim zemljama se ulazu vrlo ozbiljne pare. Jedan od klasicnih primera je upravo Kazahstan. Taj Aktobe je npr. prosle sezone ispao u kvalifikacijama od jednog AZ Alkmara ukupnim rezultatom 3-2, sa pobedom na svom terenu, dok je ove izbacio madjarski Keckemet. Poenta je da je ranije bilo dosta lakse poslovati kada su igraci iz nase lige bili (koliko/toliko) trazeni, dok je danas to izuzetno tesko, cak i u slucaju mladjih i kvalitetnijih igraca od Brane Ilica. U Aktobeu igra i bivsi igrac Vojvodine - Vladimir Vukajlovic ako se ne varam.

Sve u svemu zadovoljan sam prelaznim rokom, a bicu jos zadovoljniji ukoliko mlade snage iz naseg pogona dobiju odgovarajucu minutazu. Jedino mi je zao sto mi se cini da nemamo alternativu na desnom beku za Vuleta (sa druge strane drago mi je da jos nije otisao, prvo neka uzme kup), tu bih voleo da smo angazovali Savu Pavicevica koji (kako mi se cini, mozda gresim, mozda je povredjen) slabo dobija priliku u svom klubu.
0.0625
ernesto

Post by ernesto »

Za Aktobe igraju Zoki Kostic , bivsi kapiten Cacanskog Borca , i clan nekih ruskih premijerligasa , Amkar....Takodje Djilas igra za njih , bivsi spic Jagodine , cak je pre par sezona bio na radaru slavne Rome....Inace odlicno se dopunjavao sa Bojovicem , dok su svojevremeno igrali zajedno u Jagodini....
Banujte me molim vas :beg:
masterNS

Post by masterNS »

Hoce to kod nas tako jako cesto, budes na skeneru Rome pa zavrsis u Kazahstanu, hoce te Majnc pa odes u Aktobe... Neverujem nicemu sto procitam u nasim novinama o tim osrednjim igracima koji su na skenerima raznih zapadnih klubova... Ne bi rebao ni ti...
Last edited by masterNS on Thu Mar 01, 2012 8:03 pm, edited 1 time in total.
Avangarda

Post by Avangarda »

Као и Вилотића што је хтео Арсенал, онда "француски и руски клубови", па онда као ми, па ми демантујемо и на крају нико... :mrgreen:

Тако се и Рома и Лацио већ годинама "кољу" за Томића итд. Јес 'да нису ни чули за њега и не знају ни да изговоре његово презиме, али остаје им недостижна главна мета сваког прелазног рока. :mrgreen:

Наши новинари су чудо, по чланцима само Барса и Реал, а реалност наших фудбалера је Кина (док не провале који им фуш цигани ваљају :mrgreen: ), Узбекистан, Казахстан и остали Стани...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Avangarda wrote:Наши новинари су чудо, по чланцима само Барса и Реал, а реалност наших фудбалера је Кина (док не провале који им фуш цигани ваљају :mrgreen: ), Узбекистан, Казахстан и остали Стани...
Uskoro nece ni tamo vise hteti nasu "kvarljivu robu"...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Vrednost nasih igraca ce biti sve manja i manja jer ni ino-klubovi vise ne zele da placaju velike novce. Tu i tamo ce poneki klinac otici za vece pare, i to je to. U okvirima lige kakva sada jeste svim klubovima sledi nastavak stagnacije i dalje propadanje. Sirenje lige (zapravo pravljenje neke nove, sa jacim klubovima iz okolnih zemalja) je jedno od resenja, mada, mislim da se sa tim debelo okasnilo.
masterNS

Post by masterNS »

Losi treneri u mladjim kategorijama, cak i prvoligaskim, dovode to toga da pola nase lige ne ume da centrira loptu drugome igracu... To su sve sutevi tipa "ja cu sad da je sutnem, pa gde ode". Priitom nas fudbal je jako spor i sa jako malo trcanja u odnosu na vrhunski fudbal i onda je normalno da neko, poput tog Markovica ovde cuda pravi jer je brz, ali nista od te njegove magije ja nisam video u utorak i to protiv Jermenije. Da skratim,igramo fudbal koji je igrao 60ih i 70ih godina, a to je vec svugde prevazidjeno, zato i nasi fudbaleri koji odmah odu u vrhunske klubove tesko prolaze, dok fudbbaleri koji odu u lige srednjeg kvaliteta gde uspeju da se priviknu na uslove u modernom fudbalu kaasnije mogu da napreve dobre karijere.
playmaker

Post by playmaker »

Ne mozete da ocekujete od deteta koje debituje na mecu da odma pokaze da je Ronaldo i to u timu koji se blago receno raspada kao sto je slucaj sa nasom reprezentacijom.
Ono sto sam ja video je da je Markovic fauliran kod prekrsaja posle kojeg smo dali drugi gol, da je pola posla uradio u akciji kod prvog gola.
Sta cete vise od deteta sa 17 leta koje je prvi put u A timu. On ima brzinu i odlicno kretanje bez lopte. Ovaj drugi segment je jedan od krucijalnih ako ne i prvi na listi stvari koji nedostaje igracima JSL lige u odnosu na Evropske.

Sto se tice nase lige, ta prica o formiranju nove je bespotrebna. Sve sto nama treba je iskoreniti korupciju i ujedno onemoguciti klubovima da mesetare ligom.
To danas rade blizanci sutra to mozemo da budemo mi ili neko treci, tome se mora stati na put. Mora da postoje pravila koja ce se postovati.
Da ne mogu treneri koji nemaju licencu da sede na klupama i jos hiljade drugih stvari.

A nasi igraci ce vise da vrede onog momenta kada ne budemo ispadali u predkolima od Samroka,Vaduca i slicnih amatera.
masterNS

Post by masterNS »

playmaker wrote: kada ne budemo ispadali u predkolima od Samroka,Vaduca i slicnih amatera.
Veliko pitanje je ko je tu ustvari amater, mi ili oni?
Post Reply