20. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0
20. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0
Ređa se utakmica za utakmicom, pa nema puno predaha za momke u crveno-belom. Iako nam je igra ove polusezone očajna, primili smo svega jedan gol, ali i dali samo četiri, pa se nameće zaklučak da smo "najtanji" upravo tamo gde smo mislili da ćemo biti najraznovrsniji - u napadu. Naš naredni protivnik je u rezultatskoj krizi, izgubili su poslednja tri prvenstvena meča, te će "fleke" morati da vade baš protiv nas. Tim sa Karaburme zauzima osmu poziciju sa 25 osvojenih bodova, i ne može ni previše ka vrhu, a ni ka dnu. U poslednjih pet međusobnih odmeravanja snaga, skor je izjednačen - po jedna pobeda na obe strane, uz tri remija. Interesantan je i podatak da od 19 odigranih mečeva u šampionatu, OFK ima samo jedan nerešen rezultat, pa neka ostane tako i posle 20. kola, a mi neka budemo il' pukovnici il' pokojnici.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- madda fakka
Re: 20. kolo: OFK Beograd-Vojvodina, subota 14:30h
Tim nam je katastrofa, teren im je katastrofa, OFK igra ko im vise plati, 1000 evra stavljam na 0-2...
I Bog je Slaninar...
Aaa pa moraćemo da popravimo ovo! Čuvajte se, stižu majstori bledunjavog remija.budababa wrote:Interesantan je i podatak da od 19 odigranih mečeva u šampionatu, OFK ima samo jedan nerešen rezultat
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- churguzijanac
Nadam se da će trener konačno osetiti tim, skinuti pritisak i grč, slobodno mogu reći, sa gotovo cele ekipe i podići našu igru na viši nivo!
Zdravko Rajkov
FK Vojvodina 1950-1962
- Само Војводина
Слаби смо, али треба што више нас да буде на Карабурми. Углавном боље резултате остварујемо кад смо ми навијачи мало песимистични, тако да можда нешто буде од ове утакмице.
Oni imaju tri (3) poreza zaredom... Bar tako rekose u najavi na Areni.
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-real ... emo-treci/" onclick="window.open(this.href);return false;
A čerga nam beži samo šest bodova, pritom je očekuju gostovanja i nama i grobarima...
Šta bi sa onim: ''ne zadovoljavam se prosekom?''
A čerga nam beži samo šest bodova, pritom je očekuju gostovanja i nama i grobarima...

ОФК Београд : Војводина 24. март 2012, 14:30
Главни судија: Јованетић Бошко
Помоћни судија 1: Миловановић Милан
Помоћни судија 2: Мркић Иван
Четврти судија: Поповић Марко
Посматрач: Чолић Душан
Делегат: Ковић Драган
Главни судија: Јованетић Бошко
Помоћни судија 1: Миловановић Милан
Помоћни судија 2: Мркић Иван
Четврти судија: Поповић Марко
Посматрач: Чолић Душан
Делегат: Ковић Драган
Gubimo glatko ovu utakmicu, bez ijednog suta u gol. Prosle sezone sa najjacim timom u najboljoj formi nismo presli pola. Ovaj put necu gubiti vreme na put i gledanje besmisla.

- kafe bagdad
Optimisto
Ja mislim da ipak dobijamo, nemoguce je ponoviti ovako losu igru na jos jednoj utakmici. Nadam se da ce dosta nasih koji nemaju obaveze otici da podrzi ekipu.

Ja mislim da ipak dobijamo, nemoguce je ponoviti ovako losu igru na jos jednoj utakmici. Nadam se da ce dosta nasih koji nemaju obaveze otici da podrzi ekipu.
Нити смо ми нешто, нити је то ОФК-а. Ако се отворе имамо шансу и за победу.
Ваљда ће нас Бојовић поново обрaдовати на овај начин?

Ево како је то изгледало јесенас-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=6vL6q-ra ... r_embedded[/video]
а погледајте шта се пише и на њиховом форуму- http://www.blueunionbelgrade.com/forum/ ... f=5&t=1612
Канда су се баш наоштрили на нас, ово је још један разлог више да свако ко може оде пут Београда и да им на њиховом терену покажемо ко је старији.
Ваљда ће нас Бојовић поново обрaдовати на овај начин?

Ево како је то изгледало јесенас-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=6vL6q-ra ... r_embedded[/video]
а погледајте шта се пише и на њиховом форуму- http://www.blueunionbelgrade.com/forum/ ... f=5&t=1612
Канда су се баш наоштрили на нас, ово је још један разлог више да свако ко може оде пут Београда и да им на њиховом терену покажемо ко је старији.
Ja se samo nadam da jednom Mo i Api moraju da se probude. Imali su neko vreme za adaptaciju i uigravanje, kao i za fizičku spremu. Moramo jednom krenuti da igramo, majku mu, valjda će to biti sutra. Znam da je to klinački i naivno, ali svaki put verujem da ćemo proraditi na svakoj sledećoj utakmici. Hajmo Vošooooooooooooooooooooooooo!
- churguzijanac
Nista tu nije naivno!Svi mi to zelimo! Neko napise, neko ne! Ne bi bili uz Vosu tolike godine da je drugacije!borrissey wrote:Znam da je to klinački i naivno, ali svaki put verujem da ćemo proraditi na svakoj sledećoj utakmici. Hajmo Vošooooooooooooooooooooooooo!
Sutra je pred nama jos jedan od treninga za jedini bitan dogadjaj u ovoj polusezoni (naravno ako budemo u njemu ucestvovali). Znaci, za mene je sutra jedino bitno da vidimo, da li cemo na terenu gledati igrace koji ce se kretati po skicama Diznijevog Silje u cuvenoj utakmici Americkog fudbala, ili tim koji lici na nesto. Sve ostalo, nevazno.
Upravo tako nekako, zadovoljniji bih bio da sutra osvojimo bod, a vidimo tecnu igru koja se može nazvati fudbalom, nego 3 boda na način na koji smo ih uzimali npr protiv Slobode!Minja wrote:Sutra je pred nama jos jedan od treninga za jedini bitan dogadjaj u ovoj polusezoni (naravno ako budemo u njemu ucestvovali). Znaci, za mene je sutra jedino bitno da vidimo, da li cemo na terenu gledati igrace koji ce se kretati po skicama Diznijevog Silje u cuvenoj utakmici Americkog fudbala, ili tim koji lici na nesto. Sve ostalo, nevazno.
Napred Voso!