20. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0

rotacija

Re: 20. kolo: OFK Beograd-Vojvodina, subota 14:30h

Post by rotacija »

mihailov wrote:
Minja wrote:Sutra je pred nama jos jedan od treninga za jedini bitan dogadjaj u ovoj polusezoni (naravno ako budemo u njemu ucestvovali). Znaci, za mene je sutra jedino bitno da vidimo, da li cemo na terenu gledati igrace koji ce se kretati po skicama Diznijevog Silje u cuvenoj utakmici Americkog fudbala, ili tim koji lici na nesto. Sve ostalo, nevazno.
Upravo tako nekako, zadovoljniji bih bio da sutra osvojimo bod, a vidimo tecnu igru koja se može nazvati fudbalom, nego 3 boda na način na koji smo ih uzimali npr protiv Slobode!
Svi bi mi to voleli , ali tesko.....
UNIT8

Post by UNIT8 »

podbara wrote:а погледајте шта се пише и на њиховом форуму- http://www.blueunionbelgrade.com/forum/ ... f=5&t=1612
Канда су се баш наоштрили на нас, ово је још један разлог више да свако ко може оде пут Београда и да им на њиховом терену покажемо ко је старији.
Mogu da pisu sta hoce,dovoljno je pogledati koliko se lizu i sa zvezdom i partizanom u poslednje vreme. Protiv ovih drugih se ni sam Bog ne seca kada su se drznuli da odigraju ostrije i otkinu im 3 boda. Koliko god postovao taj klub ne mogu a da im to ne zamerim. Bez obzira na to,mi treba da brinemo o sebi samima a to je igra koju nismo videli ove godine ni jednom. Sta god da se desi sutra a doprinese tome da ekipa proradi do polufinala a kasnije i finala kupa,ja cu biti zadovoljan.
Last edited by UNIT8 on Sat Mar 24, 2012 11:27 am, edited 1 time in total.
ssnigd

Post by ssnigd »

OFKa je nazalost postala samo jedna kurva od kluba.
Uzasno su mi antipaticni kao klub. Uostalom to je i nebitno sutra, koliko da mi vidimo fajtere a ne p**ke na terenu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Следбеници Терзићевог "столетно-хибрида" решили су да нам деле моралне лекције? :toilet: Идемо на победу и на три бода, ево чисто мало да обновимо градиво јер ништа не боли као истина-http://www.politika.rs/rubrike/Sport/sp ... ka.sr.html
budababa

Post by budababa »

Evo šta Šestko misli o današnjoj utakmici:
Novosti wrote:Petković: Vojvodina na ispitu

PRVA runda kupa je iza nas, a pred nama kolo u kome narod očekuje da vidi neku refleksiju učesnika polufinala.

Bez obzira na ishod, ne treba očekivati da će Partizan i Zvezda posustati u šampionatu. Oni će terati po starom kursu, čekajući međusobni kiks i rasplet u derbiju. Svesni su i sami šta moraju da urade do kraja sezone ako hoće titulu i pre svega koliki su veliki tih Partizanovih šest bodova.

Ja bih pričao o derbiju na Karaburmi, jer po tradiciji OFK Beograd i Vojvodina pružaju navijačima dosta uživanja. S obzirom na to da se očekuje lepo vreme, savet je da meč gledate uživo, a ne u direktnom prenosu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Helm

Post by Helm »

Pošto je bilo neke priče da će arena prenositi utakmicu zanima me da li ima nešto od toga?
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Helm wrote:Pošto je bilo neke priče da će arena prenositi utakmicu zanima me da li ima nešto od toga?
http://www.tvarenasport.com/tvprogram/1 ... odina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Zahvaljujem! :cheers:
pikili

Post by pikili »

Zna li možda neko za livestream za nas kapitalistički eksploatisane?
lazarr

Post by lazarr »

Evo ti livestream. Kod mene slika skoro pa savrsena.

http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=256" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevernik

Post by Nevernik »

Ako ste se psihicki pripremili za jos jedno mucenje imate na balkansport.info stream.
Kao i uvek tamo je stream najbolji. Bez konkurencije.
Plus, ovog puta nije VIP tako da mogu svi da gledaju.
Helm

Post by Helm »

Ako moze tacna adresa posto ne mogu da pronadjem?
mihailov

Post by mihailov »

Helm wrote:Ako moze tacna adresa posto ne mogu da pronadjem?
Ima li još linkova, pošto mi je na profreetv-u očajna slika...?

Edit: Lazare, zahvaljujem!
Napred Voso!
Helm

Post by Helm »

Takodje, ne moze se gledati.
lazarr

Post by lazarr »

Stativa za OFK. Istina, slika se pokvarila na onom linku ali je na BalkanSportu savrsena. Evo linka. Morate se samo registrovati, brzo se sve uradi. Savrsena slika!!!!

http://www.balkansport.info/threads/995 ... kansport-6" onclick="window.open(this.href);return false;

Opet ista prica. 15 minuta nismo stigli ni blizu gola. OFK posle one stative imao jos jednu skoro 100% sansu. Trajko i Milovic opet bunare dugim loptama.
U 18 min dve sanse za nas u jednom napadu. Prvo Skuletic a onda i Bojovic. Konacno se nesto desilo. Jel gledate i vi?
Ima li potrebe da pisem komentare?
Locked