21. kolo: Vojvodina-Jagodina 0:0
Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h
Kako da Abu udje u sansu kad nam vezni red ne postoji. Apija jedini u vezi igra dobro ali ti je VEOMA nedovoljno da bi Abu usao u sansu. Krivimo napadace jer nema golova?! Mislim, Vukicevic je to radio, i to mi je do sada mozda najvise zasmetalo kod njega. Hajde da vezni red stvra napadacima nekoliko 100%otnih sansi po utakmici pa da kazemo: E, ljudi, u napadu nam skripi! Abu jeste malo van forme, tj nije u onoj formi u kojoj smo navikli da ga gledamo, ali sve bi se to popravilo, ja verujem, kad bi se igra u veznom redu vratila na onaj nivo od prosle polusezone. A imamo kvalitet za takvu igru. Sta je uzrok slabim partijama Vuka, Bosketa, Kataija, Skuletica, MOREIRE.... ja to ne znam, ali ni treba da znam! Taj problem treba da resi trener, isti onaj koji je rekao da u zivotu uvek puca na najvise ciljeve i da ko nije kao on sa njim nema sta ni da saradjuje, a sad prica da je realno da uzmemo trece mesto.
Vukicevic je jedno vrme imao posle takvih izjava i onih na pripremama, oko Kataija, moju potpunu podrsku, koju je izgubio posle nekoliko izjava i posle toga kad sam video kako ne moze da izadje na kraj sa problemom zvanim 69. Najgore od svega je kad sam procitao kako Abu i Bojovic nisu u formi pa zato slabo ima golova na utakmicama ove sezone.. Tako nesto slicno je rekao. Sramota!
Vidimo se na stadionu u subotu, i nadam se, kao i pred svaku utakmicu, da cu uzivati u Vosinoj igri, a ako bas nasim igracima ne bude dan, onda se nadam da cu bar uzivati u borbenosti nasih igraca!
Vukicevic je jedno vrme imao posle takvih izjava i onih na pripremama, oko Kataija, moju potpunu podrsku, koju je izgubio posle nekoliko izjava i posle toga kad sam video kako ne moze da izadje na kraj sa problemom zvanim 69. Najgore od svega je kad sam procitao kako Abu i Bojovic nisu u formi pa zato slabo ima golova na utakmicama ove sezone.. Tako nesto slicno je rekao. Sramota!
Vidimo se na stadionu u subotu, i nadam se, kao i pred svaku utakmicu, da cu uzivati u Vosinoj igri, a ako bas nasim igracima ne bude dan, onda se nadam da cu bar uzivati u borbenosti nasih igraca!

To ce biti pravi preokret. Cek da izracunam, 0:0, pa se to okrene za 360, triput sedam dvaestosam, nemam dinar da ti vratim... Rezultat je 0:0, crva nije ni bilomadda fakka wrote:
da su se okrenuli za 360 stepeni

Jasna matematika

Čitajući prethodne redove, ne mogu da se sa nostalgijom ne setim vremena s početka ovog veka, kada smo se borili za opstanak, a atmsfera na stadionu, iako je bilo manje ljudi, bila je daleko srdačnija, ljudi su se nekako više radovali, više bili uz tim, iako nam ''igra'' nije bila ni za drugu ligu... Jeste, ne trude se igrači dovoljno, možda i trener ima svoje bubice, upravu neću ni da komentarišem, ali voleo bih kada bismo sutra svi na stadionu bili kao jedan svih 90 minuta... Razmazili smo se i malo previše, a biti veran svom timu čak i posle najsramnijih poraza je nešto što mi se možda uvek najviše i sviđalo kod Vojvodine i njenih navijača... Zato se nadam da će ceo zapad sutra aktivno učestvovati u utakmici, ili bar mi koji pišemo ovde...
A evo vam i izjava trenera da vas motiviše
http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-navi ... ace-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
ZGAZI JAJARE!!!
A evo vam i izjava trenera da vas motiviše

http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-navi ... ace-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
ZGAZI JAJARE!!!

Ovde se uopste ne dovodi u pitanje vernost klubu, sa svim ovim pljuvanjem kao sto vidis mi smo i dalje na stadionu.
Pa majku mu ako smo onda dodinrnuli dno i preziveli to nekako sada kada smo stali na noge treba da se tesimo jer nismo onoliko losi?
Aman ljudi, ovo je uzas i mora da krene na bolje inace neko mora da odgovara a to sta je bilo pre, pa to treba ostaviti iza nas i to uopste ne treba da nas interesuje vise ikada!
Lestvica uvek mora da se dize, samo ako tezis uspehu "sutra" mozes da budes veliki.
Pa majku mu ako smo onda dodinrnuli dno i preziveli to nekako sada kada smo stali na noge treba da se tesimo jer nismo onoliko losi?
Aman ljudi, ovo je uzas i mora da krene na bolje inace neko mora da odgovara a to sta je bilo pre, pa to treba ostaviti iza nas i to uopste ne treba da nas interesuje vise ikada!
Lestvica uvek mora da se dize, samo ako tezis uspehu "sutra" mozes da budes veliki.

Сталним вртењем и понављањем те приче о борби за опстанак пре доласка садашње управе неодољиво почињемо да личимо на цигане који исто тако нон-стоп врте нумеру "Бари 91" и том причом правдају сваки неуспех, сушну годину и све остало. Такође и ми тим подсећањем о тој чувеној борби за опстанак пре доласка ове управе правдамо сваки њен лош потез и неуспех, јер ето да они нису ту ми се као борили за опстанак, а да се не би борили за опстанак ова управа може да греши колико хоће и да ради шта хоће...
Што се мене тиче боље да девет година будемо у другој лиги, а да се десете године боримо за титулу, него да вечно будемо трећи-четврти.
Треба гледати напред, треба напредовати, не треба изговоре за садашњост тражити у прошлости већ се треба окренути будућности!
Што се мене тиче боље да девет година будемо у другој лиги, а да се десете године боримо за титулу, него да вечно будемо трећи-четврти.
Треба гледати напред, треба напредовати, не треба изговоре за садашњост тражити у прошлости већ се треба окренути будућности!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Gari, mi teško da ćemo ikada postati "veliki", barem na taj način kako veličinu zamišljaju navijači blizanaca, Levskog, CSKA, Rendžersa, Seltika, Juveta, Intera, Barse i Reala... Naša je sudbina da budemo onaj kamenčić koji će da upadne nekom "velikom" u cipelu i da mu raskrvari nogu, podere čarapu i natopi šimiku sukrvicom i gnojem. Mislim, o kakvoj lestvici pričamo? Ovaj klub je samo ljudima koji su navijali za njega spuštao lestvicu životnog veka i "hranio" farmaceutske kompanije novim terapijskim zavisnicima. 98 godina postojanja, dva trofeja, mizeran učinak. Pa bilo koji ćora štreber kojem broj akni na licu premašuje IQ i startuje 98 riba bi ćapio više od dve. Nemojte se zavaravati ljudi, pa da vaš dolazak na stadion bude diktiran rezultatima, jer ste se zaje***i (što kažu Foliranti) još od prvog vagona. Dođite na stadion da podržite staru gospoju koja je pila krv vašim dedama i očevima, a piće je i vašoj deci i unucima, zato što su bili/što će biti bolesno navučeni na nju. Ako ste željni dobrog fudbala i rezultata, odigrajte tiket, ostanite kod kuće i gledajte Aston Vilu i Čelsi. I zapitajte se koliko loša uprava, koliko loš rezultat i koliko bedna igra mogu da podignu lestvicu dovoljno visoko i nateraju vas da okrenete leđa svom klubu, barem jedan vikend.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Pored Abua, roviti su jos Trajkovic i Mojsov, a povredio se i Brankovic (zadnja loza).
0.0625
Kao sto sam vec pisao: ocekujem Vuleta na stoperu, Bosketa na beku, Kataija na golu a Vukicevica na zadnjem veznom. Spica ce, posto je Abu povredjen, verovatno igrati Bata!

Војводина : Јагодина 31. март 2012, 15:00
Главни судија: Поповић Марко
Помоћни судија 1: Панић Владанко
Помоћни судија 2: Стојковић Урош
Четврти судија: Вујовић Мајо
Посматрач: Тановић Драгомир
Делегат: Нововић Велибор
Главни судија: Поповић Марко
Помоћни судија 1: Панић Владанко
Помоћни судија 2: Стојковић Урош
Четврти судија: Вујовић Мајо
Посматрач: Тановић Драгомир
Делегат: Нововић Велибор
Pa mislim da je sad stvarno bilo dosta od Vukicevica! Ajd zdravo i pozdravi kuci 

- severozapad
Podseti me šta to beše gol.
- Само Војводина
У овом колу: Јавор дао три гола, Борац исто, Смедерево 2, а то су све тзв. дефанзивне екипе. Колико смо ми дали са нашом ''офанзивом''? 0. И то већ два кола за редом. Па кога ми з****авамо?
Lepe scene na istoku posle meča. Ovi već počeli i da nas biju. Em gledaš ovu tugu na terenu em dođu da te tuku posle utakmice.. Ovo više nije Vojvodina, mi stvarno sad jesmo kao Obilić devedesetih(samo bez titule).
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Samo cu reci da smo na*ebali kako u ligi tako i u kupu. Borac je savladao Kragujevac a mi smo tamo remi igrali.Sledi partizan u sredu,ne smem ni da zamisljam rezultat...