22. kolo: partizan-Vojvodina 4:1

prijatelj fudbala

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by prijatelj fudbala »

Daj Bože da grešim, ali sutra ima da prođemo kao bosi po trnju... Mislim da su se oni opasno napenalili na nas i da već duže vreme čekaju momenat da nas nabodu, bojim se da su ga dočekali. Opet kažem, daj Bože da grešim ali...

A ovo za Melega... Šta reći? Katastrofa! Mada, moram priznati da ga razumem. Ako je ekipa u qrcu a jeste, ako atmosfere nema a nema je, ako se na tribinama dešava šamaranje a dešava se ko je toliko lud da sebe vidi u takvom okruženju?
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Sutra nam ni Supić neće pomoći
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
masterNS

Post by masterNS »

prijatelj fudbala wrote: A ovo za Melega... Šta reći? Katastrofa! Mada, moram priznati da ga razumem. Ako je ekipa u qrcu a jeste, ako atmosfere nema a nema je, ako se na tribinama dešava šamaranje a dešava se ko je toliko lud da sebe vidi u takvom okruženju?
Pa situacija sa njim nije pocela u martu, nego i pre utakmice sa zvezdom koju smo dobili na na cmarakani, a tada je situacija bila drugacija... Meni se cini da je momak od starta planirao ovako nesto i da nije ni imao u planu da potpise profesionalni ugovor sa Vosom, i razumem ga i apsolutno ga ne krivim. Decko ima talenat, hoce to na vreme da unovci i da ode odavde, a to je s' obzirom na situaciju u nasem fudbalu i drzavi sasvim razumljivo.
stevan

Post by stevan »

Sto se tice utakmice sa Partizanom , mi ne mozemo puno da izgubimo , a mozemo mnogo da dobijemo, kada to kazem mislim presvega na vracanje samopouzdanja i pobednickog mentaliteta, slozicete se jedna takva utakmica moze mnogo toga da promeni, pa i u nasim stavovima i da preko noci zaboravimo sve ono sto je lose i o cemu ovde danima pisemo,samo u zelji da nas neko cuje.
Stavljajuci sve na objektiv realnog sagledavanja , izuzetno sam skeptican, mnogo toga je u igri, pre svega za partizan, da se ne lazemo titula je titula, a to ima svoju cenu, koji nasi dobro znaju, i samo se bojim da ona ne bude unapred izrezirana, imajuci u vidu bogato iskustvo nasih rezisera, setimo se Zvezde u zadjem kolu proslog prvenstva.

Voleo bih , mnogo bih voleo da gresim.

Iskreno utakmica sa Partizanom, za mene nema nekog posebnog takmicarskog znacaja, tu smo gde smo,tavorimo,opet cemo biti treci, a ja to ne zelim, hocu napred, hocu titulu, da se peva pesma na celom stadionu. Sva sreca da su ovi ispod nas losi , inace bi nas davno prestigli i mi bi se busalo oko 5-6 mesta.

Ono sto me vise brine od utakmice sa Partizanom je nedostatak strategije,i zelje da se nesto ucini, evo i ovaj nadareni omladinski pogon se rasipa, pa drustvo iz uprave pokazite vasu snagu, ne na tribinama, sprecite odlazak mladih ( u njima je nasa snaga ) ,isforsirajmo ih godinu dve dana, da bi trece uzeli titulu,niko vam ne bi zamerio, ipak su to nasa deca, i onda nece biti na terenu bezvoljnosti i ne kidisanja za svaku loptu, jer njima je Vojvodina u srcu.

Cije Firma zastupa interese, sta se s njom desava, pa nije ova uprava izmislila Vojvodinu, ona ce doci i proci ,a mi cemo ostati.Firmo glavu gore.gde ti je ponos.
Telep

Post by Telep »

Cekamo utakmicu iskupljenja vec nekoliko kola...nadam se da ce to ipak biti ova, jer svaka pobeda protiv onih zaleci sve rane kod igraca a pogotovo kod nas navijaca. Ko zna mozda bi od ove utakmice sve moglo da se preokrene :roll: Kao sto su neki vec rekli uzdamo se u odbranu i cekamo neki gol iz neke neverovatno slucajne situacije, eventualno neke kontre.

Igraci znaju s kim igraju pogotovo ovi sto su igrali proslogodisnje finale...veci motiv od toga im ne treba!Iz inata nek im uzmemo bodove sad kad su njima najpotrebniji, a nama nista ne znace.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Mare

Post by Mare »

stevan wrote:Sto se tice utakmice sa Partizanom , mi ne mozemo puno da izgubimo , a mozemo mnogo da dobijemo, kada to kazem mislim presvega na vracanje samopouzdanja i pobednickog mentaliteta,
Apsolutno tačno, gledajući našu igru i stanje u timu, ukoliko izgubimo ništa se ne menja, međutim ukoliko dobijemo, to može puno da znači za tim, jer vidi se da nemaju samopouzdanja, da su u totalnom rasulu i depresiji. Mi nemamo vođu na terenu, nemamo nekog ko će da napravi višak, da pokrene ekipu, da preuzme odgovornost na sebe, kao što su to radili Meda i Mereba.
stevan wrote:Iskreno utakmica sa Partizanom, za mene nema nekog posebnog takmicarskog znacaja, tu smo gde smo,tavorimo,opet cemo biti treci, a ja to ne zelim, hocu napred, hocu titulu, da se peva pesma na celom stadionu.
Takmičarskog značaja nema, ali onog navijačkog sa njima uvek ima, znaju svi dobro koliko znače pobede nad komunjarama bez obzira s kog dela brda dolaze. Što se tiče tog večito treći, ukoliko ovako nastavimo i to dovodimo u veliko pitanje.
stevan wrote:Ono sto me vise brine od utakmice sa Partizanom je nedostatak strategije,i zelje da se nesto ucini, evo i ovaj nadareni omladinski pogon se rasipa, pa drustvo iz uprave pokazite vasu snagu, ne na tribinama, sprecite odlazak mladih ( u njima je nasa snaga )
Ovo si lepo rekao i za (anti)strategiju kluba i mesto gde treba da se pokazuje snaga (samo što oni tu snagu ne poseduju, nego izgleda samo fizičku). U potpunosti se slažem da mi nemamo strategiju, da mi ne planiramo na dugi rok, da je kod nas sve ad hoc varijanta.
stevan wrote:Cije Firma zastupa interese, sta se s njom desava, pa nije ova uprava izmislila Vojvodinu, ona ce doci i proci ,a mi cemo ostati.Firmo glavu gore.gde ti je ponos.
Ne trebamo generalizovati stvari, puno je tu dobrih momaka koji imaju drugačije mišljenje o upravi i celoj situaciji. Ima tu problema, to se vidi i po broju, starosnoj dobi i po sastavu ekipe koja još uvek dolazi, dosta njih je prešlo na druge tribine. Međutim, nadam se da će Firma ponovo izaći na pravi put, bilo je i gorih trenutaka u razvoju grupe, gledajmo na sve ovo kao na samo jednu malu krizu, bar se ja nadam da je tako!
Last edited by Mare on Tue Apr 03, 2012 1:44 pm, edited 1 time in total.
Dejan

Post by Dejan »

Партизан : Војводина 4. април 2012, 18:30
Главни судија: Грујић Данило
Помоћни судија 1: Минић Милан
Помоћни судија 2: Којић Горан
Четврти судија: Јеремић Милан
Посматрач: Томић Грујица
Делегат: Царан Ђорђе
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Abu i Vukićević bili na konferenciji danas...
http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-mec- ... tku-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Branković ne igra, mali Spremo je licenciran i biće među 18...
SAMO NAPRED VOJVODINA :!:
Drina

Post by Drina »

Verovatno cemo im zavuci kao prosle godine neki gol a da ni sami ne znamo kako smo ga dali i onda ce
Vukicevic da pocne da pametuje kako stvari dolaze na svoje mesto. :cheers:
Last edited by Drina on Tue Apr 03, 2012 6:00 pm, edited 1 time in total.
limanfkv

Post by limanfkv »

Njemu ova utakmica dolazi u najboljem mogucem trenutku...Ljudi, trener nam se drogira.
0.0625
Nevernik

Post by Nevernik »

Opet nas prenose!
Nikad gori fudbal nismo igrali i nikad nas vise nije bilo na televiziji.
Ovo prolece nam dodje kao neko testiranje koliko ko moze da izdrzi.

Ocekujem da padnu u vodu teorije kako mi eto ne znamo da igramo protiv bunkera ali cim naidjemo na ekipu koja zeli igrati fudbal pokazacemo svoje prave vrednosti.
Ocekujem laganih 3:0/4:0.
I naravno, nekoliko novih genijalnih recenica Fergusona na konferenciji.
Mozda i ubaci Sprema u 87. minutu. Cisto da bi mogao da gusla o tome kako afirmise mlade igrace.
Drina

Post by Drina »

Nevernik wrote:Opet nas prenose!
Nikad gori fudbal nismo igrali i nikad nas vise nije bilo na televiziji.
Ovo prolece nam dodje kao neko testiranje koliko ko moze da izdrzi.

Ocekujem da padnu u vodu teorije kako mi eto ne znamo da igramo protiv bunkera ali cim naidjemo na ekipu koja zeli igrati fudbal pokazacemo svoje prave vrednosti.
Ocekujem laganih 3:0/4:0.
I naravno, nekoliko novih genijalnih recenica Fergusona na konferenciji.
Mozda i ubaci Sprema u 87. minutu. Cisto da bi mogao da gusla o tome kako afirmise mlade igrace.
Sta mislite da se ostvari tih 3:0/4:0 a da lik ostane na klupi. :mrgreen:
kowalski

Post by kowalski »

Ko je Meleg? Da li njegov odlazak znaci da cemo biti liseni bravura slicnih onim kojim nas iz nedelje u nedelju odusevljavaju Katai, Mitosevic, Novakovic, zvezda priprema Poletanovic, i ostala nasa deca?

Svi zaboravljaju da mi osim napada ove godine nemamo ni odbranu, i da nas je na svakoj utakmici najmanje jednom spasavao Supic Nemanja, te da nema igraca odbrane koji bar nekoliko puta nije ultrakiksirao.

Ne pise nam se dobro, a sve to bih jos nekako i progutao da nam na celu kluba nisu bitange i kriminalci, zbog kojih i drugim slicnim nemamo pravo da spocitavamo bilo sta.

Vukicevic posle utakmice: "Danas smo videli jedan izuzetno raspolozeni partizan, i nasu losu igru, za koju znam razloge, ali necu vam sada reci. Rezultat je mozda previsok, ali vec se od ranije zna da je nas jedini cilj ove godine ulazak u finale kupa i trece mesto u prvenstvu"
Image
Nevernik

Post by Nevernik »

Drina wrote: Sta mislite da se ostvari tih 3:0/4:0 a da lik ostane na klupi. :mrgreen:
I da bude 12:0 covek je siguran.
Sve prsti na treninzima.
I originalnom Fergusonu je trebalo sedam godina da donese trofej Utd-u.
Samo polako.
Na dobrom smo putu.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ja sam nocas sanjao mec protiv Partizana,i iza divno iznenadjenje izgubili smo ga.

Ono sto sam najbolje zapamtio od detalja je to da smo u osamdeset pet minutu imali penal (pri rezultatu 1-0 za franjevce) ali tada je usledila prepirka izmedju igraca oko toga ko ce izvesti penal da bi ga na kraju izveo Mojsov :lol: i naravno promasio ga,da bi u sledecem napadu Partizan dao gol i resio pitanje pobednika i na kraju nas dotukao jos jednim golom u nadoknadi vremena.

Nisam docekao kraj utakmice jer sam se posle treceg gola probudio,poprilicno uzneveren i potresen tako da mi je trebalo preko sat vremena da ponovo zaspim. :roll:

Interesantno je da sam i pre desetak dana sanjao duel sa Beogradjanima samo sto mi tada njih oprali sa 5-0,cak je Smiljanic uspeo da se upise u listu strelaca. :mrgreen:

Ne znam sta znaci ti snovi jer na javi uopste ne razmisljam o crno belu blizancu a nisam nesto ni nalozen na sutrasnji duel(za razliku od predhodnih godina) sto je opet sasvim logicno sa obzirom na desavanja u klubu proteklih dana.
Locked