[video]http://www.youtube.com/watch?v=LCacSdnCa0w&t=11s[/video]
Zato me i cudi da si podlegao skretanju teme.shecky wrote:Master tu se slazemo skroz.
Шта је писало на целој пароли. Дно дна, правдати убице Татона преко сећања на жртве из Контраст? Нема речи,kowalski wrote:O stepenu ljigavosti crno bele mafijaske organizacije ne treba vise da trosimo reci. No, osim svega vec poznatog, uvek se potrude da iznenade necim novim, a uvek bljutavijim i odvratnijim od prethodnog.
![]()
Na poslednjoj traci je pisalo "licemeri gde ste sad ? ".......bruka i sramota,sve sa zastavom na ogradi borba za pravdu,ee da je pravde drugacije bi sve to izgledalokowalski wrote:O stepenu ljigavosti crno bele mafijaske organizacije ne treba vise da trosimo reci. No, osim svega vec poznatog, uvek se potrude da iznenade necim novim, a uvek bljutavijim i odvratnijim od prethodnog.
podbara wrote:Шта је писало на целој пароли. Дно дна, правдати убице Татона преко сећања на жртве из Контраст? Нема речи,![]()
![]()
![]()
ma 100% lazni,a slike cerkice,koja je beba verovatno stavlja verni obozavalac - pedofil,dajte ljudi dokle bre da se lazemo pricamo price za malu decu,pa ovo bi i slepac video,strasno....Судије интернационалци, према препорукама УЕФА, не би требало да имају налоге на друштвеним мрежама.
– Европска кућа фудбала инсистира на том принципу, због могућих злоупотреба на Фејсбуку и Твитеру. Грујић је добро упознат са тим правилима и претпостављамо да је у овом случају реч о лажном профилу – каже Игор Радојчић, потпредседник Струковне организација судија Србије.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/FOTO-S ... rastu.html" onclick="window.open(this.href);return false;podbara wrote:Лепо одрађено од стране клуба-[video]http://www.youtube.com/watch?v=6XVSJvOA ... AAAAAAAAAA[/video]
Мој аватар је реакција на тишину или можда став тзв. медија на скандалозно навијање тзв. навијача београдског клуба.
Шта је писало на целој пароли. Дно дна, правдати убице Татона преко сећања на жртве из Контраст? Нема речи,kowalski wrote:O stepenu ljigavosti crno bele mafijaske organizacije ne treba vise da trosimo reci. No, osim svega vec poznatog, uvek se potrude da iznenade necim novim, a uvek bljutavijim i odvratnijim od prethodnog.
![]()
![]()
![]()
![]()
Poštujem što si se registrovao, ali veruj da vas gledamo istim očima. Momentalno su oni veći lopovi od vas, nekada ste u toj poziciji bili vi. Kako su nas oni pokrali u finalu prošle godine, tako ste nas vi pokrali u finalu 1997. Tako da za nas nema razlike u pogledu na vas. Samo je pitanje ko je u kom trenutku većii lopov.Mr Bean wrote:Mene vredja kada moj klub stavljate rame uz rame sa malim klubom osnovanim u Zagrebu, zasto to radite ja stvarno ne mogu da razumem a voleo bih. Ako je ko pored vas ostecen ikada u ovoj ligi onda je to Zvezda, i to sve na ustrub rezultata Partizana. U skorijoj istoriji ne pamtim kada je Vojvodina ostecena protiv Zvezde, zaista ne pamtim.
Niste jedini, ali vam to svakako nije zaboravljeno. Sam sam gomilu puta isticao kako ste u možda najvažnijoj utakmici u sezoni protiv crnih ćutali prvih 27 minuta i zbog toga možda i izgubili utakmicu, ali ste ispali ljudi, za razliku od crne stoke...Mr Bean wrote:Jos bih se osvrnuo na te "blizance". Zbog stoke vi nas svrstavate rame uz rame sa njima, zaboravljate ko vam je mozda i jedini u Srbiji pruzio podrsku saosecao kada je ubijen navijac Vojvodine, dok je ta stoka protiv vas podrzavala njegove ubice. U sredu su vam isto svasta skandirali, kacili parole, kada je se to desilo protiv Zvezde? Nikad. Protiv stoke mozemo samo ako smo zajedno, bolestinje na njihovim forumima ne moze niko da izleci, to su ljudi koji su zlostavljani u detinjstvu i lece svoje frustracije na stadionu.
Toliko od mene. Sve najbolje.
Dačić će da ga u'apsiVuke wrote:Nezvanično sam čuo da je priča oko profila stvora na društvenoj mreži veoma ozbiljna, kažu upućeni da je imao veoma mLogo privatnih slika i da neće moći da zataškaju pričom kako je ugašeni profil bio lažan.
Takodje nezvanično da su odlučili da ga brane pričom da je žena uređivala profil