Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
Vuke

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) (0:0), sreda

Post by Vuke »

Sumnjam u iskrene i poštene namere pojedinaca koji konstantn mrače na svim temama, ali uglavnom takvi naš klub prate samo iz udobnih fotelja. Neki su zaboravili da smo ispadali od Crvenih Stena, da smo se grčevito borili za opstanak sušne godine i nepravda u klupskom fudnalu su učinile svoje, a neki će tek nastaviti da guslaju svoju pesmu do Đurđevdana.

Sada je najvažnije da podržimo svoj klub, da igrače 90 minuta nosimo do finala, a onda je sve moguće :idea:
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Neki ne shvataju u cemu je poenta osvajanja ovog Kupa. Sustina je upravo da ponovimo eksploziju koja se dogodila 1989. i da pre slavljenicke 2014. godine po mogucstvu donesemo jos jedan trofej u vitrine kluba. Pored toga time mozemo i da izvrsimo maksimalnu ekspanziju u navijackom smislu.

Uprave dolaze i prolaze, a klub ostaje.

Srecno nam sutra.
Last edited by kafe bagdad on Tue Apr 10, 2012 8:04 pm, edited 2 times in total.
severozapad

Post by severozapad »

Od kada to "mrače" ne oni koji ugase svetlo nego ovi što primete da istog više nema i hoće da promene sijalicu?
Vuke

Post by Vuke »

severozapad wrote:Od kada to "mrače" ne oni koji ugase svetlo nego ovi što primete da istog više nema i hoće da promene sijalicu?
Za paljenje svetla i promenu sijalice postoji odgovarajuća tema, ko želi da menja sijalicu treba novu prvo da nabavi, a zatim i sam da je zameni :idea:

P.S. A da pritom sredstvo rada ne bude samo tastatura.
severozapad

Post by severozapad »

Nemam kinte za ozbiljnija naoružanja, uglavnom zadnju kintu pljunem na upad na stadion. Sakrivam se iza monitora jer iza gorila mogućnosti nemam.
Neću se dalje raspravljati i gušiti temu, a promašena jeste samo zato što se sama nameće svuda.
Voleo bih da konačno zaigramo sutra.
TRUE LOVE

Post by TRUE LOVE »

Sutra se mora zaboraviti sve, i dosadašnja očajna igra, i Jašar na klupi, i oni u loži. Momci koji sutra istrče na teren moraju imati podršku 90+ minuta,do samog kraja, bez obzira na to kako igraju, bez obzira koju postavu đetić izvede! Svi su oni naši, svi oni nose sveti dres. Ako se desi ono čega se svi bojimo dobiće šta zaslužuju,ali do poslednjeg zvižduka moraju imati punu podršku sa svih tribina. Sutra se još jednom na stadion ide zbog cveno-bele boje, zbog grba koji oni manekeni nose na srcu, a mi u srcu! Istok, Zapad, Sever potpuno je nebitno. Karađorđe će sutra biti pakao za Čačane! Ako ne budu mogli oni dole da uguraju loptu nogom, uguraćemo je mi urlikom! Pozdravljam vas sa nadom da sutra neću ponovo proživeti Vaduz. Mi smo jedno to je nasa snaga!
TomaNS

Post by TomaNS »

Jel ovo Vojvodina, jel ovo kup, jel ovo igra koju bi zeleli Toza, Boskov i ekipa? Severozapad, potpisujem svaku!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
PZS

Post by PZS »

Vuke wrote:
severozapad wrote:Od kada to "mrače" ne oni koji ugase svetlo nego ovi što primete da istog više nema i hoće da promene sijalicu?
Za paljenje svetla i promenu sijalice postoji odgovarajuća tema, ko želi da menja sijalicu treba novu prvo da nabavi, a zatim i sam da je zameni :idea:

P.S. A da pritom sredstvo rada ne bude samo tastatura.
Pozdrav svima,
Dugo sam se razmisljao da li da se uopste registrujem, ali me je ova konstatacija podstakla.
Vuke je pogodio pravo u centar i realno mislim da niko od onih sto mrace nece dati adekvatan odgovor, jer ga i nemaju.
Zato sutra svi na stadion , da grmi :lol: Karadjordje kao nikad...
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
gorla1

Post by gorla1 »

Pozdrav svima na ovom sajtu sam nov al na tribinama nisam ,budimo realni sa ovakvom igrom ni malog idjosa ekipu nebi pobedili jer smo u velikom :shit: !!!!!
sutra trebamo opusteno gledati a onda odrzati :popa: za pokoj duse nasim dragim :cekicanje: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheers:
PZS

Post by PZS »

gorla1 wrote:Pozdrav svima na ovom sajtu sam nov al na tribinama nisam ,budimo realni sa ovakvom igrom ni malog idjosa ekipu nebi pobedili jer smo u velikom :shit: !!!!!
sutra trebamo opusteno gledati a onda odrzati :popa: za pokoj duse nasim dragim :cekicanje: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheers:

Ako si na tribini kao na ovom forumu, bolje sedi kuci, imas prenos na Areni :oops:
Sutra nema nista opusteno, nego da bude ludilo 90 min. :hurray:
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Telep

Post by Telep »

TomaNS wrote: jel ovo igra koju bi zeleli Toza, Boskov i ekipa?
Sa ostatkom se slazem ali ovo mi ne ide...Pa osvajali su se i kupovi a i titule sa anti-fudbalom. Kad smo igrali fudbal nismo ga osvojili, zasto bi bilo toliko lose sad jednom da i nas u**re, pa da ga osvojimo sa bednom igrom?(zanemarimo celokupnu situaciju u klubu,Batu&Co)

Stoji da bi mi svi ovde voleli da se na Karadjordju igra lep, napadacki fudbal al ocigledno je da to skoro necemo videti...
Sremac, Sremac Špricer Boys!
babac

Post by babac »

Sutra svi na Karadjordje da pomognemo vosi da doce do jos jednog finala,pezos,telep.bulevar,grbavica,detelinara,salajka itd...,ma ceo Novi Sad sutra je u bojama nase vose!!!!!!!!!!!!!
:cup:
Simica

Post by Simica »

Da svi damo sve od sebe, da se ovo vise nikad ne ponovi:
http://www.youtube.com/watch?v=ka49z-LA ... r_embedded
Boske87

Post by Boske87 »

Pozdrav svima. Ovo je moj prvi post iako pratim forum već godina, može se reći svakodnevno. Iako nisam rodom iz NS zavolio sam Vošu još tokom studiranja, redovan sam na istoku i mislim da sada nakon 6,7 godina počinjem da shvatam šta znači biti navijač Voše. Čini mi se da nas određena crta mazohizma sve povezuje :D .
Sutra nam je najbitnija utakmica u sezoni a atmosfera među navijačima nikad gora, kao da i sami više ne verujemo, totalna apatija. Dovoljno je što nam se podsmevaju navijači blizanaca i priželjkuju naš neuspeh, pogledajte samo komentare na drugim sportskim sajtovima, ali mene više boli to što ne reagujemo na pravi način.
Treba progutati gorku knedlu koju su napravili naš vrli prešjednik, jašar, mr. aFtobus&Co i podržati svih 90min momke koji nose dres naše Voše!!!
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
borrissey

Post by borrissey »

Najpre dobrodošli novi ljudi na forum! Što se sutrašnje utakmice tiče - iako ja takođe pripadam grupi koja prednjači u mračenju - pozivam sve prave i iskrene navijače Voše da sutra maksimalno podrže naše momke. Jbg, užasno je sve ovo što nam se dešava, uprava je grozomorna, trener očajan, ali ovo je naša Voša i moramo ih podržati.
Takođe, iako je malo off, podsećam sve da je u toku finalna serija u playoffu u odbojci. U četvrtak je treća utakmica, gubimo 2:0 u seriji i treba puno podrške. Ja sam bio u Bgu i gledao drugu utakmicu - tamo je atmosfera njesra, ovde treba da napravimo mnogo bolju i podržimo naše momke. Da se ne lažemo biće i njihovih na tribinama...
Locked