Sada je najvažnije da podržimo svoj klub, da igrače 90 minuta nosimo do finala, a onda je sve moguće

Za paljenje svetla i promenu sijalice postoji odgovarajuća tema, ko želi da menja sijalicu treba novu prvo da nabavi, a zatim i sam da je zameniseverozapad wrote:Od kada to "mrače" ne oni koji ugase svetlo nego ovi što primete da istog više nema i hoće da promene sijalicu?
Pozdrav svima,Vuke wrote:Za paljenje svetla i promenu sijalice postoji odgovarajuća tema, ko želi da menja sijalicu treba novu prvo da nabavi, a zatim i sam da je zameniseverozapad wrote:Od kada to "mrače" ne oni koji ugase svetlo nego ovi što primete da istog više nema i hoće da promene sijalicu?![]()
P.S. A da pritom sredstvo rada ne bude samo tastatura.
gorla1 wrote:Pozdrav svima na ovom sajtu sam nov al na tribinama nisam ,budimo realni sa ovakvom igrom ni malog idjosa ekipu nebi pobedili jer smo u velikom!!!!!
sutra trebamo opusteno gledati a onda odrzatiza pokoj duse nasim dragim
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa ostatkom se slazem ali ovo mi ne ide...Pa osvajali su se i kupovi a i titule sa anti-fudbalom. Kad smo igrali fudbal nismo ga osvojili, zasto bi bilo toliko lose sad jednom da i nas u**re, pa da ga osvojimo sa bednom igrom?(zanemarimo celokupnu situaciju u klubu,Batu&Co)TomaNS wrote: jel ovo igra koju bi zeleli Toza, Boskov i ekipa?