Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Uprava

Post by Helm »

To sve lepo zvuči ali ne verujem da je realno. Ja bih bio veoma prijatno iznenađen ako bi se skupilo 500 ljudi koji bi dali te pare, a ne 5000.
masterNS

Post by masterNS »

Ima vise od 5000 ljudi koji vole Vosu, ali nema 5000 ljudi koji imaju 240 evra godisnje viska. Moja majka za dva meseca zaradi 240 evra, a pritom platu nije dobila 4 meseca. Mi izgleda ne zivimo u istoj zemlji. Pa ovde ljudi umiru od gladi, seku sebi prste, zakucavaju eksere u sake jer su prevareni, nasankani i nemaju za hleb!!! Inace ti je ideja super, ali samo smanji malo cifru. 20 evra godisnje je nesto sto manje-vise svako moze da ustedi na sebi, ali 240 evra je daleko od realnosti.
Box

Post by Box »

Nije losa ta ideja sa clanarinom...Tako je uradio i SHAMROCK pa je izbacio crno govedo iz L.E. ...
I mislim da bi u startu bilo najvise 1000 ljudi sto je 20.000e mesecno , sto je malo za plate igracima.I ostaje,naravno, da je to sve,trenutno, jedan daleki san :)
shecky

Post by shecky »

Ideja je extra ali totalno nerealna osim ako su svi navijaci Vojvodine neki direktori ili IT fenseri.
Ja sam pre par meseci predlagao da bi bilo dobro kada bi se uvelo clanstvo FKV ali da to ima i neku svrhu..u smislu..

godisnje clanstvo 20e
uz to se dobije sezonska karta ali samo da vazi za decu ,osobe -18,tibina po izboru , da karta bude kodovana tako da se moze tacno znati koliko ljudi ima na stadionu i da ne moze 2 puta da se upotrebi na istoj tekmi ..a svi smo svedoci koliko neki voledu klub kada se sa istoka baca sezonska karta nekom ko ceka dole pa da se min 2 puta udje sa istom..!!

da se napravi klupski kafic/klub ,gde navijaci mogu da dodju da gledaju neku tekmu ,popiju pice ,druze se pricaju..naravno bez te clanske se NE MOZE uci u objekat,koji bi se nalazio recimo pod istocnom tribinom kad se bude odradila obnova

da uz clansku kartu korisnici imaju neki % popusta prilikom web shopa

godisnje clanstvo NE daje povlastice prilikom kupvine sezonske ili obicne karte za utakmice

bez godisnjeg clanstva navijaci NE mogu besplatno da organizovano putuju na gostovanja osim u izuzetnim slucajevima tipa finale kupa prosle sezone,odlucujuci mec za ulazak u LS hehehe :)

MOzda ima jos nesto da se doda ali mozak mi je na rezervi vise..
Mozda nekom ovo deluje smesno ..ali organizovanost ovakvog tipa daje klubu ozbiljnost ,i sa ovakvim stvarima je jedan klub velik a ne sa 150 namestenih ili ne namestenih titula u ovakvoj smesnoj ligi..
Sramota je takodje da u 21. veku mi sacujemo koliko ima ljudi na utakmici..umesto da kodiranaim kartama i aparatima na ulazu imamo tacnu cifru.

ako se jos neceg setim editovacu
Helm

Post by Helm »

Ma ne možemo mi da skupimo pare za izdržavanje kluba, nemojmo da se zavaravamo. Ali neka 5000 ljudi da po 100 dinara mesečno, 5000 evra je to, pa dajte da za te pare kupimo kopačke omladincima, da ih nešto i stipendiramo, da ne potpisuju ugovore sa menadžerima. Dajte nekad da skupimo za neku humanitarnu akciju (bilo je predloga pa se malo odazvalo), da dovedemo na utakmice neku osnovnu školu sa Kosova o našem trošku. To sve nisu velike pare i to je realno da se skupi, pa da čuvamo omladince, a pokažimo zašto smo gospoda, pomozimo nekome povremeno.
Mislim da bi to bilo sjajno, nemamo mi mogućnosti da izdržavamo klub, ali ovako bi spojili i lepo i korisno, i mi bismo imali koristi od svega, a ni ne treba nam veći motiv od činjenice da smo nekom pomogli.
Razmislite o tome. :cheers:
Mr Bean

Post by Mr Bean »

Pa Zvezda za 2 godine skupila tek nesto vise od 20K clanova, jos je clanarina 1000 dinara godisnje, ne ocekujte previse. Lepo je jednom onaj Den Tana rekao da Srbi ne daju pare iz svog dzepa ni za vaznije stvari kamoli za fudbal.

I sto se tice tih kodiranih aparata na ulazima, to je sranje zesce, eto, opet cu uzeti Zvezdu za primer iako vam je taj klub mrzak. Kao sto vec znate Zvezda ima ugradjen taj sistem i sada se bori protiv redara i preprodavaca karata koji su nasli jednostavan nacin da zlouopstrebe te uredjaje. Jendostavno, gledaocima uzimaju karte pod nekim izgovorom da tako mora i onda te iste karte preprodaju drugim gledaocima a pare stavljaju sebi u dzep.
Boske87

Post by Boske87 »

Mislim da za Vojvodinu u ovom trenutku nije najbolje rešenje da Butorović ode. Čitam forum i vidim da niko nema nijednu dobru ideju o tome ko bi trebao da preuzme Vošu. Nažalost mi nemamo i niti ćemo imati u dogledno vreme odgovarajućeg kandidata. Mandarić zvuči kao idealan kandidat ali ima 73 godine, da dođe u zemlju Srbiju i da ulaže u klub zvuči nerealno. Kakav je naš zakon o sportu, kakav je status FKV (šta klub od posebnog društvenog značaja znači u praksi), kakav je naš novi statut i sl?
Tako da u startu otpadaju ozbiljni ljudi poput Mandarića. Druga opcija su lokalni političari koji sa svojim poltronisanjem prema prestonici bi nas vratili samo u neka neslavna vremena.
Svi isuviše dobro znamo kakva nam je sadašnja uprava, ko je BB, DD i ostala ekipa koja drži pola grada. Suština je u tome da je BB napravio od Voše privatan klub i došli smo do tačke u kojoj njegov odlazak ne može da prođe bezbolno. Odmah bi na površinu isplivali silni dugovi i potraživanja prema dotičnom. Nova uprava bi u startu bila suočena sa ogromnim problemima.
Na kraju će najverovatnije pronaći neko solomonsko rešenje tipa otpuštanja gospodina aFtobusa, BB će ,,pronaći novu snagu,, da vodi Vošu do titule i ajmo Jovo na novo.
Po meni trenutno jedino dobro rešenje je imenovanje ozbiljnog sportskog direktora (neku legendu kluba po mogućnosti), pravog u svakom smislu te reči a ne da služi pro forme, koji bi se pitao i odgovarao za sva sportska pitanja a meni BB kao finansijer kluba uopšte ne smeta.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
shecky

Post by shecky »

helm a de bas nadje decu sa kosova? jel mi nemamo nase lokalne dece u gradu?

mr bean nzm ja dal cigani imaju tu foru ali jedno je sigurno ..za svaki sraf postoji i kljuc..bar kod za obicnu kartu se ponisti u aparatu i nema sanse da neko moze da udje ponovo sa tom kartom .. dok bi se recimo sezonska ponistila u periodu od 3 sata od registrovanog ulaska na stadion..eto recimo neko dodje ranije jer je derbi ..
Box

Post by Box »

@Boske87
Veoma slicno misljenje delimo...
A Pantelica i Rabrenovica treba sto pre oterati, pa videti da li je Mereba bio u pravu ;)
masterNS

Post by masterNS »

Boske87 wrote: ...
Odmah bi na površinu isplivali silni dugovi i potraživanja prema dotičnom. Nova uprava bi u startu bila suočena sa ogromnim problemima.

... a meni BB kao finansijer kluba uopšte ne smeta.
Ako nam je po tebi doticni finansijer, odakle onda dugovi prema doticnom? Izgleda da imam pogresno shvatanje definicije finansijera... :D
Last edited by masterNS on Fri Apr 13, 2012 12:21 am, edited 1 time in total.
Helm

Post by Helm »

Shecky našu decu već obilaze, a mislim da bi i trebali školu koju obiđu da pozovu na stari jug u utakmici koja sledi, ali složićeš se da deca sa Kosova nemaju baš iste uslove kao naša deca, i da nemaju prilike da gledaju fudbal kod kuće, a verujem da bi želeli to. ;)
Boske87

Post by Boske87 »

@MasterNS
Nisam ni rekao da je BB trenutno finansijer , svi znamo da je on alfa i omega Vojvodine. Rekao sam da bi u nekoj budućoj konstelaciji snaga, u nekoj novoj strukturi uprave mogao da ima jedino tu ulogu
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
shecky

Post by shecky »

helm , znam ali za tako nesto bi trebao klub sam ,ili drzava da reaguje a ne navijaci ,jer ako smo vec humanitarci zasto onda mesecno ne damo lokalnim cigancicima(ovo sad msm bukvalno a ne navijacki) te pare da dodju na tekme ili deci bez starateljstva

kontam ja sta si hteo reci/postici time ali prvo treba da razmisljamo lokalno pa onda na dalje..
Vuke

Post by Vuke »

Boske87 wrote:Mislim da za Vojvodinu u ovom trenutku nije najbolje rešenje da Butorović ode. Čitam forum i vidim da niko nema nijednu dobru ideju o tome ko bi trebao da preuzme Vošu. Nažalost mi nemamo i niti ćemo imati u dogledno vreme odgovarajućeg kandidata. Mandarić zvuči kao idealan kandidat ali ima 73 godine, da dođe u zemlju Srbiju i da ulaže u klub zvuči nerealno. Kakav je naš zakon o sportu, kakav je status FKV (šta klub od posebnog društvenog značaja znači u praksi), kakav je naš novi statut i sl?
Tako da u startu otpadaju ozbiljni ljudi poput Mandarića. Druga opcija su lokalni političari koji sa svojim poltronisanjem prema prestonici bi nas vratili samo u neka neslavna vremena.
Tačno u centar!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Imam utisak da pojedinci ocekuju od foruma da kandiduje novu upravu i nadje pravo resenje. Kao sto su (uglavnom isti) pojedinci donedavno isticali da se uprava ne smenjuje preko interneta, tako isto ne treba ocekivati ni da ce forum da postavlja novog predsednika.

Nije to u opisu delatnosti foruma, ima ciji je to posao pa se njima obratite.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply