Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
andi_fkv

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) - ukupno 0:1

Post by andi_fkv »

Ne znam sta da kazem. Mnogo sam razocaran nasim partijama u prolecnom delu, a posebno na ovu. Finale kupa u NS, a mi ne igramo. Katastrofa :frown:
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
torrente

Post by torrente »

pozdrav prodje dosta od tekme pa da polu hladne glave napišem koju...Posle Vaduza smo trebali kako sam i rekao da odemo i zapretimo izvredjamo i g..njivom motkom izvredjamo savkog ponaosom,da znaju ciji dres i boje brane...ovako ovo je samo po meni logičan splet stvari,nije nama ljudi niko kriv sto se juče desila repriza Vaduza...nikakav tole ,groblje,cigani,komunisti itd...pogledajmo se u oci ne trazimo krivca negde drugde ,u nama je problem...Nezalaganje,lakocemo itd...Napravimo nesto prekinimo trening izvredjajmo umisljene lihvare,iskopajmo Karadjordje poput Torcide...nesto moramo preduzeti konkretno ili dajemo kredibilitet sledecim neuspesima koji ce sigurno doci ako ne reagujemo...Pozdrav i oprostite na nekim komentarima ali još me šije...taman sam dosao malo sebi od Vaduza kad ono...uff
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
kenta

Post by kenta »

@Neusatzer
To je to... Opet smo dotakli dno! Probali smo na drugi način i videli smo dokle nas je to dovelo. Bilo je tu i nekih pozitivnih stvari ali na kraju se svelo na tragikomediju, cirkus. Drugo se, ipak, nije ni moglo očekivati.
I na kraju opet dolazimo do onog osnovnog, preduslov za sve je da nam klub vode dokazani Slaninari.
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Mene interesuje gde je sledeće oKUPljanje? :greenbutt:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

I tako nas je covek dva puta :shit: .....jel moze jos koji put da ponovi da Vojvodina nije uzela Kup i da ovo nije velika tragedija :roll:
Telep

Post by Telep »

http://www.mondo.rs/s240800/Sport/Fudba ... gradu.html

Daj Boze...makar tu sramotu da ne dozivim...
Sremac, Sremac Špricer Boys!
laki

Post by laki »

kenta wrote:@Neusatzer
To je to... Opet smo dotakli dno! Probali smo na drugi način i videli smo dokle nas je to dovelo. Bilo je tu i nekih pozitivnih stvari ali na kraju se svelo na tragikomediju, cirkus. Drugo se, ipak, nije ni moglo očekivati.
I na kraju opet dolazimo do onog osnovnog, preduslov za sve je da nam klub vode dokazani Slaninari.
Koga ti predlazes, bar ovako za tastaturom?
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

trelos gia fcv wrote:Mene interesuje gde je sledeće oKUPljanje? :greenbutt:
oKUPljanje je akcija koju treba nastaviti. Da li u kontinuitetu ili uz malu pauzu nije bitno. Naravno ime treba promeniti i osmisliti neko univerzalnije jer to je prica koja treba da se ponavlja iz godine u godinu. Kup je trebao da bude dobar povod...

Svakako, ne treba da se podsmevamo.

EDIT: Ranije smo imali Fer tribinu, sada odlaske po skolama... Neki kontinuitet ipak postoji.
shecky

Post by shecky »

Mislim da od nas Vosinih navijaca nema vecih debila !!! Koliki moron moras biti da samog sebe zajebavas??
PZS

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) (0:0), sreda

Post by PZS »

PZS wrote:
playmaker wrote:
Ocigledno je nekima trebalo malo duze da skupe mu*a ali konacno!

A kako si ti mu*a do sada pokazivao, bas bih voleo da saznam.... ne racunam forum, jer tu moze svako da se kur*i iza skrivenog identiteta

Kada smo dozvolili da nam se ovo dogodi sada treba i da progutamo taj vasar koji se sprema u nasem gradu.
Nece vasara biti u gradu 16. maja jer ce se stadion "renovirati".... a sve i da to ne bude razlog, jedno je sigurno:
NA SEVERNOJ TRIBINI, NASAO SAM NOVI DOM,
VOJVODINO MAJKO TEBI DACU I ZIVOT SVOJ

NECEMO DATI TRIBINU NIKOM :evil:
Cini mi se da je bilo onih koji su sumnjali u nasu snagu....
Nemojte vise nikad, jer smo jaki onoliko koliko i sami verujemo u to!
U decenijama iza nas prosli smo kao navijaci kroz sito i reseto.
Ako sa upravom, trenerom i igracima mogu da rade sta hoce, sa nama NECE :mrgreen:
Iskoristicu jednu svima znanu , mozda vec i otrcanu parolu, ali u izmenjenom obliku:
I Vojvodina je vecna dok su joj deca verna

PS Mislim na fudbalski klub, da neko ne bi pomislio da postoji politicka motivacija
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Mare

Post by Mare »

Izvor:
http://kapiten.rs/fudbal/nije-bilo-kao- ... -jos-gore/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije bilo kao protiv Vaduca… Bilo je još gore!

FK Vojvodina, Kup Srbije – Tokom 98 godina duge istorije kluba, FK Vojvodina nikada nije osvojila pehar pobednika nacionalnog Kupa. Iako će se, po prvi put u istoriji, finale ovog takmičenja odigrati u Novom Sadu, superligaš iz ovog grada ponovo neće doći do trofeja koji mu nedostaje u vitrinama. Gubili su Novosađani i u 1/16 finala i u osmini finala ovog takmičenja. Pamte se porazi od Crvene stijene, Hajduka sa Liona, Inđije, Jedinstva iz Uba… Međutim, možda najbolniji poraz u Kupu, crveno-beli su doživeli juče od čačanskog Borca.

Od velikih očekivanja, dobrog raspoloženja, pružanja podrške, vere u dobar rezultat, snova o finalu i osvajanju pehara, preko strepnje, bojazni za konačan ishod, ubrzanog lupanja srca i zabrinutog izraza lica, pa sve do osećaja neverice, šoka, razočarenja, mučnine, besa, ljutnje, izneverenosti… To je put koji je juče za 90 minuta prešlo 5.000 navijača crveno-belih, koji su, posle svega, od onih koji su na terenu nosili crveno-belo, zatražili da te dresove skinu. Na drugoj strani, iskren i dugotrajan aplauz objektivne publike, dobili su gosti iz Čačka.

Propuštena je velika šansa da se, boljim rezultatom iz dva meča sa pretposlednjom ekipom u ligi, dođe do mesta u istinskom spektaklu kakav će se u Novom Sadu odigrati 16. maja. Propuštena je prilika da se u sopstvenom gradu dođe do trofeja koji sanjaju generacije ovog kluba, propuštena je šansa da se nadomesti neosvajanje pehara prošle sezone u onom “epskom“ finalu protiv Partizana. Slučajno? Splet okolnosti? Nikako…

Sunovrat FK Vojvodina ove polusezone počeo je još zimus, kada je uprava odradila “planski“ prelazni rok, prodavši FK Vojvodinakompletan vezni red i najboljeg strelca ekipe, a dovevši igrače koji nisu bili spremni za takmičarske mečeve, što se Novosađanima osvetilo na najgori mogući način. Da li su 300.000 evra za Merebašvilija i otprilika slična (verovatno i manja) cena za Ljubinkovića i Ilića vredniji od istorijskog osvajanja prvog Kupa Srbije i to u sopstvenom gradu? Za jedan finansijski stabilan klub? Mišljenja su različita, očigledno…

Trener Dejan Vukićević jeste preuzeo odgovornost za poraz i jedini logičan i ispravan njegov potez bio bi da podnese ostavku, što je crnogorski stručnjak i najavio posle meča. U ovom prolećnom fijasku crveno-belih, svakako ima i njegove krivice, najviše zbog toga što nije uspeo da izvuče maksimum iz ekipe, koja je često igrala potpuno drugačije od onoga što on priča na konferencijama. No, daleko od toga da je sva odgovornost na njemu i svoj deo iste, ukoliko imaju imalo obraza, morali bi da preuzmu i drugi.

Na primer, nije trener kriv što Miroslav Stevanović ne može da realizuje šanse zbog kojih sledi ukor čak i u nižim ligama, a pritom, iako po poziciji u timu to treba da mu bude osnovna odlika, tek svaki peti centaršut mu bude iole opasan po protivnički gol. Pritom mu niko ne osporava zalaganje, koje se u profesionalnom fudbalu podrazumeva i spada u opis posla. Dalje, nije trener kriv što pola igrača u timu, iako su svi profesionalni fudbaleri, maltene svaki drugi, malo duži pas, uputi na pet metara od igrača kome je upućena lopta. Zatim, iako posao trenera, između ostalog, jeste da motiviše igrače, oni ipak i sami moraju biti, ako ništa drugo, dovoljno odgovorni na terenu da opravdaju nemala i redovna primanja koja imaju u klubu.

Svaka čast retkim izuzecima, poput kapitena Miroslava Vulićevića ili njegovog zamenika Branislava Trajkovića, koji na svakom meču pokazuju i kvalitet, i odgovornost prema klubu koji ih plaća, i želju da usreće navijače koji su došli na stadion zbog njih. Koliko god da ga ne ide, ne može se ništa zameriti ni na energiji i trudu koji na svakom meču ulaže Oumaru Abubakar. Čak je i Stefen Apija, iako je u karijeri uradio daleko više nego bilo koji njegov saigrač, pokazao šta znači biti profesionalac i svaku utakmicu, odnosno svakog protivnika tretirati jednako. Tužno je juče bilo videti da se jedan takav fudbaler, koji je tek pre dva i po meseca stigao u klub, za taj isti klub bori više od onih koji su ponikli u njemu i dužni mu mnogo više od iskusnog Afrikanca. Šteta je i za mladog Marka Poletanovića, jer mu prva sezona u seniorskom timu prolazi u ovakvoj atmosferi i što, zajedno sa ostalima, trpi zvižduke, osporavanja i uvrede, koje su najmanje (ili nisu uopšte) njemu upućene.

To je više za nekog kome je važnije da bude na terenu od toga da li će ekipa pobediti, a napušta ga tako što ne želi da se FK Vojvodinapozdravi sa saigračem koji ulazi i sa ostatkom ekipe strepi za konačan ishod utakmice. Za nekog ko je, više nego po golovima i driblinzima, ostao upamćen po Balotelijevoj frizuri i simpatičnom broju na dresu, iako mu je klub najpre pružio afirmaciju, zatim omogućio transfer u veliki evropski klub, a potom i šansu da se fudbalski vrati, kada se u tom velikom klubu nije bio snašao. Osim toga, pojedini fudbaleri, i to je očigledno, nemaju kvalitet za Vojvodinu, pa makar odigrali svaki meč najbolje što umeju. Posle poraza od Borca, trener Vukićević je dodao da će svi ovi igrači i dalje nositi dres Vojvodine. Tek bi to bila greška…

Sa jučerašnjeg meča, vredi izdvojiti još jedan važan detalj. Naime, po prvi put, skandiranja “uprava napolje“ začula su se i sa severne tribine. I ne samo to… Firmaši su prvo “prozvali“ istok i zapad, a zatim zajedno sa njima zatražili odlazak uprave kluba, kojoj su do sada gotovo uvek pružali podršku. Da li se radilo samo o afektu ili će po tom pitanju biti preduzeti još neki koraci, pokazaće vreme. Istina je da je, tokom proteklih godina, ovo rukovodstvo učinilo mnogo da unapredi funkcionisanje kluba, ali isto tako, činjenica je da je bilo i nekih poteza koje sve više pristalica Vojvodine nije spremno da im oprosti.

Kakav će biti dalji razvoj događaja u novosadskom superligašu, teško je pretpostaviti…
Po meni odličan tekst i u 95% stvari se slažem sa autorom istog, očigledno je da je dobro upoznat sa situacijom u našem klubu.
Camel

Post by Camel »

Nije istina da je ovo prvi put da firma peva uprava napolje. Previse taj cita forume! Pre dve godine je pevano takodje, posle poraza u finalu kupa u utakmici koja je sledila, mislim sa Radom,i isto su prozivane ostale tribine, koje se bas nisu proslavile u prihvatanju pesme!
UNIT8

Post by UNIT8 »

Camel@
Ne znam koliko je to sad uopste bitno. Npr,nije tacno ni da je sever sada prvi zapevao uprava napolje vec je pesma krenula sa zapada,ali kao sto sam rekao to je sad stvarno potpuno ne bitno. Ono sto je bitno je da se konacno stane na put medjusobnim nesuglasicama koje su u poslednje vreme podelile sve nas na 1001 grupu i frakciju. Sad je bitno da se svi ujedinimo i pocnemo da gradimo nesto sto ce mozda tek kroz neko vreme imati rezultate,ali one koje Vojvodina zasluzuje..Mozda se cak ni to ne desi ali cemo bar moci ponovo svi ponosno da kazemo za koga navijamo i za sta se borimo. Da povratimo veru da cela nasa prica ima nekog smisla a to je najbitnije i vrednije od svega! Mozda ce mladjima to biti mucno(da gledaju Vosu koja nije cak ni treca),mozda cemo teze nego ikad dobijati klince koji ce navijati za Nas,ali oni koji budu shvatili sta ustvari nasa borba predstavlja,ce ostati na Karadjordju do KRAJA,kao sto i mi konji matori ostajemo danas!

Mi smo jedno to je nasa snaga!
Svi smo mi jedna FIRMA!
:cheers:
babac

Post by babac »

I sve dok je zivota u nama nikad neces ostati sama,a ti igraj borise za nas dacemo ti dlanove i glas......... :x
Locked