Uprava
Re: Uprava
Iz prvog lica jednine znam kako je lako da te neko izblati takvim recima. Imas dokaze za to sto pricas?
Ovo je cista glupost!
Veoma je jednostavno. Neki su deo uprave, za to slede izvesne LEGALNE i LEGITIMNE privilegije (o drugima necu da pricam, jer ne znam i nemam dokaza), a svojim delovanjem u tim telima, pokazali su sta i kako misle i PLANIRAJU.Minja wrote:Iz prvog lica jednine znam kako je lako da te neko izblati takvim recima. Imas dokaze za to sto pricas?
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Javio ti Đura šnajder ili si pročitao na žutom papiru?TomaNS wrote:Veoma je jednostavno. Neki su deo uprave, za to slede izvesne LEGALNE i LEGITIMNE privilegije (o drugima necu da pricam, jer ne znam i nemam dokaza), a svojim delovanjem u tim telima, pokazali su sta i kako misle i PLANIRAJU.Minja wrote:Iz prvog lica jednine znam kako je lako da te neko izblati takvim recima. Imas dokaze za to sto pricas?
I uz naklonost prema "Djuru snajderu" na tom zutom papiru sam se za Vojvodinu vise borio nego 90 odsto kolega zajedno i dobar deo onih koji su legitimni predstavnici onih kojima je Vojvodina u srcu... Zato takve kvalifikacije nemaju smisla.
A, o delovanju "doticnih" ne svedoce ni Djura ni zuti papir, vec video snimci sa njihovim izlaganjima. Ako nista drugo... I njihovi prebrojani glasovi.
A, o delovanju "doticnih" ne svedoce ni Djura ni zuti papir, vec video snimci sa njihovim izlaganjima. Ako nista drugo... I njihovi prebrojani glasovi.
-
+1TomaNS wrote:Budababo, ne vidim razlog za ban u jednoj reci sa satiricnom konotacijom koja prikazuje dosadasnje zalaganje po ovom pitanju...
Brick, ne vidim bahatost i bezobrazluk u konstataciji cinjenice da smo do sada imali samo predstavnike koja moli upravu da ostane...
I pritom, ne pricam ja o Firmi kao grupi (kojoj svaka cast), vec o pojedincima koji se kriju iza njenog imena i lepo zive od toga!
Ali, dobro, ukoliko to nije pozeljna tema ovde i sada - onda je necu ni potencirati...
+ obrisali ste post forumašu koji je konkretno naveo primer koji se krije kao zmija noge i dokle god bude tako naravno da neću ići u Subotice i ostale "tice"...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Bata više neće biti predsednik FK Vojvodine!
Mnogi hejteri imaju ili su godinama unazad imali sasvim pristojne klupske privilegije. Najgore je kada si jednodimenzionalni moralista.TomaNS wrote: za to slede izvesne LEGALNE i LEGITIMNE privilegije
Minja, kada si insistirao da se prica na individualnim primerima, moja jedina privilegija je povremena kafa na Vujadinu Boskovu (i to bez seceraMinja wrote:Mnogi hejteri imaju ili su godinama unazad imali sasvim pristojne klupske privilegije. Najgore je kada si jednodimenzionalni moralista.TomaNS wrote: za to slede izvesne LEGALNE i LEGITIMNE privilegije

I naravno, nije problem imati privilegije - problem je ono sto radis uz njih. Privilegije ti sleduju i podrazumevaju se, kao i obaveze prema klubu i odgovornost prema njegovom ugledu. Nije problem kada neko ima sva tri ili makar dva od tri - ali kada prvo ugusi druga dva, onda dodjemo do ovakve situacije gde imamo suverena - Rabrena - i deset praznih mesta, uz sistem "posle nas potop".
Samo da podvucemTomaNS wrote:Budababo, ne vidim razlog za ban u jednoj reci sa satiricnom konotacijom koja prikazuje dosadasnje zalaganje po ovom pitanju...
Brick, ne vidim bahatost i bezobrazluk u konstataciji cinjenice da smo do sada imali samo predstavnike koja moli upravu da ostane...
I pritom, ne pricam ja o Firmi kao grupi (kojoj svaka cast), vec o pojedincima koji se kriju iza njenog imena i lepo zive od toga!
Ali, dobro, ukoliko to nije pozeljna tema ovde i sada - onda je necu ni potencirati...

I iskreno se nadam da nema u administraciji neki takav .
Ti si se na forum registrovao 2012, predstavljaš se kao stariji i upućen navijač, pa gde si ti do sada? Da nisi promašio forum?rotacija wrote:Samo da podvucemTomaNS wrote:Budababo, ne vidim razlog za ban u jednoj reci sa satiricnom konotacijom koja prikazuje dosadasnje zalaganje po ovom pitanju...
Sednica UO zakazana za petak, kada bi dosadašnji predsednik trabao samo da potvrdi svoju ostavku.
Ko zna, ako je istina da je tarifa 20 evra...rotacija wrote:Samo da podvucemTomaNS wrote:Budababo, ne vidim razlog za ban u jednoj reci sa satiricnom konotacijom koja prikazuje dosadasnje zalaganje po ovom pitanju...

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Prvi put sam se registrovao 2010 (mislim, nisam siguran)a ovo je drugi put da sam se registrovao , iz nekog meni nepoznatog razloga nije mi bilo naloga. Nisam znao da se ovde i to gleda , ko se kad registrovao , koji broj cipela nosim... Stacu ja u red pa posle vas , posto vi imate prednost , ipak ste vi stariji (na forumu), i sve sto vi kazete i napisete ja cu samo da potvrdim. I ja bi vas molio da ubuduce ne primate nove forumase jer se racunaju samo oni koji su se registrovali davne 200? (nek Vuke doda godinu koja mu odgovara)
Mislim da ce nam Bata biti novi sportski direktor
Mislim da ce nam Bata biti novi sportski direktor

Ostaje da se vidi hoce li ovaj put ona biti prihvacena...Vuke wrote:Sednica UO zakazana za petak, kada bi dosadašnji predsednik trabao samo da potvrdi svoju ostavku.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Red Marquis
- Moderator
Dok je Firma ćutala manje je bilo povika protiv nje, sad kad se konačno krenulo sa mrtve tačke, kritike sve glasnije
Svi mi(i sebe tu računam) sa drugih tribina nismo ništa konkretno i značajno uradili protiv uprave, iako je bilo nekih ideja i pokušaja, pa bi sad ipak trebalo da batalimo pljuvanje i vidimo ima li Sever snage i vizije da se reši svojih demona i izbori se za nešto što svi mi čekamo. I na tom severu je ogromna većina ljudi dobronamerna ili barem, u najgorem slučaju neupućena. Mnogo šta sam im i ja zamerao, i jeste, sa velikim zakašnjenjem su krenuli pozitivni vetrovi sa te tribine,ali hajde da barem sad batalimo ovakva pisanija.
I dalje sumnjam će Bata hteti da ode, nije džabe ukinut Sabor, usvojen Statut, i klub privatizovan bez privatizacije, ali mora se nešto probati barem.

Svi mi(i sebe tu računam) sa drugih tribina nismo ništa konkretno i značajno uradili protiv uprave, iako je bilo nekih ideja i pokušaja, pa bi sad ipak trebalo da batalimo pljuvanje i vidimo ima li Sever snage i vizije da se reši svojih demona i izbori se za nešto što svi mi čekamo. I na tom severu je ogromna većina ljudi dobronamerna ili barem, u najgorem slučaju neupućena. Mnogo šta sam im i ja zamerao, i jeste, sa velikim zakašnjenjem su krenuli pozitivni vetrovi sa te tribine,ali hajde da barem sad batalimo ovakva pisanija.
I dalje sumnjam će Bata hteti da ode, nije džabe ukinut Sabor, usvojen Statut, i klub privatizovan bez privatizacije, ali mora se nešto probati barem.
Io odio Belgrado