Prelazni rok...

ogi
Administrator

Post by ogi »

Srecna nova!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Svima,srecna i uspesna nova 2006god.
Djumi

Post by Djumi »

solid wrote:Zanimljivo je daj novinar sto pise po dnevniku i zurnalu kupuje stan i kola :) sta ce covek, zaludjuje narod .... svaka ti cast Gavrilovicu , kad porastem bicu novinar:)
I ja isto kad porastem ..............
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Владика
Administrator

Post by Владика »

Bice da se dobro jelo,slavilo i pilo za docek nove godine kada nema nikakvih informacija iz kluba. Pa onda da napravimo rekapitulaciju trenutnog stanja- U dugu smo jedan milion evra a na taj dug digli smo kredit od jos jednog milion. Ovaj prelazni rok je biti ili ne biti kako bi se izuvukli iz dugovanja. Ja sam cuo neku nepotvrdjenu informaciju da je Stepanov sve zavrsio sa Andrlehtom jos pre 31.XII decembra(da li nek moze to da potvrdi?).
p.s. Djumi na sta si mislio kada si ovde javno upitao Dundjerskog zasto je dozvolio da ga Drakulic pobedi?
Djumi

Post by Djumi »

podbara wrote:p.s. Djumi na sta si mislio kada si ovde javno upitao Dundjerskog zasto je dozvolio da ga Drakulic pobedi?
24 decembra se igrao turnir u malom fudbalu "Sve zvezde SOS-kanala" u Rumi.Dundjerski je igrao za Vecernje Novosti a Drakulic za Euro zvezde.Pobedile su Euro zvezde a Drakulic je dao nekoliko golova(bio prvi strelac turnira).Normalno Ljube i Drakula su se zezali tokom celog meca ali je na kraju utakmice palo lepo zezanje na racun porazenog(Ljubeta). :D :!:
Djumi

Post by Djumi »

KAPITEN VOJVODINE SVE TRAŽENIJI

Taman kada se mislilo da su u ozbiljnoj igri za kapitena Fudbalskog kluba Vojvodina Milana Stepanova ostala samo dva kluba, pojavio se i treći. Reč je o atinskom Olimpijakosu, bogatom grčkom klubu.

- Tačno je, javili su se i Grci - potvrdio je juče poslovično oprezni direktor novosadskog superligaša Cvetko Riđošić. - I da pojasnim, nije reč o tri, nego o pet klubova kojima je naš kapiten i mladi reprezentativac zanimljiv.

Riđošić je odmah nabrojao klubove koji nameravaju da angažuju dvadesetdvogodišnjeg fudbalera.

- O moskovskoj Lokomotivi i briselskom Andrelehtu već se pisalo. Međutim, podsetiću da su za Stepanova odavno interesovanje pokazali turski Trabzon i ukrajinski Metalurg iz Donjecka - rekao je Riđošić, uz napomenu da bi već danas iz kluba mogle da uslede nove, konkretnije, vesti u vezi s odlascima najboljih prvotimaca Vojvodine.
S. S.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Djumi wrote:
podbara wrote:p.s. Djumi na sta si mislio kada si ovde javno upitao Dundjerskog zasto je dozvolio da ga Drakulic pobedi?
24 decembra se igrao turnir u malom fudbalu "Sve zvezde SOS-kanala" u Rumi.Dundjerski je igrao za Vecernje Novosti a Drakulic za Euro zvezde.Pobedile su Euro zvezde a Drakulic je dao nekoliko golova(bio prvi strelac turnira).Normalno Ljube i Drakula su se zezali tokom celog meca ali je na kraju utakmice palo lepo zezanje na racun porazenog(Ljubeta). :D :!:
Mislim da je podbara mislio zasto si ga pitao ovde javno preko foruma,posto smo stekli utisak da je mozda i on clan ovde i da cita sta se pise,a mozda i ucestvuje u radu istog?!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A gde je taj post?Jesam li propustio nesto? :cry:
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Još jedan Srbin u ruskom fudbalu
05.01.2006 20:00

U ruskom šampionatu od ove zime mogla bi da zaigra još jedna mlada fudbalska nada Srbije i Crne Gore.

Naime, na probu u Lokomotivu iz Moskve, koju je preuzeo Slavoljub Muslin, došao je 19-godišnji Nenad Lazareski, dosadašnji "zadnji vezni" igrač ekipe Novog Sada.

Lazareski je, podsetimo, sa omladinskom reprezentacijom naše zemlje minulog leta stigao do polufinala Evropskog prvenstva u kome su "plavi" poraženi od vršnjaka iz Engleske.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Dejan

Post by Dejan »

ogi wrote:Još jedan Srbin u ruskom fudbalu
05.01.2006 20:00

U ruskom šampionatu od ove zime mogla bi da zaigra još jedna mlada fudbalska nada Srbije i Crne Gore.

Naime, na probu u Lokomotivu iz Moskve, koju je preuzeo Slavoljub Muslin, došao je 19-godišnji Nenad Lazareski, dosadašnji "zadnji vezni" igrač ekipe Novog Sada.

Lazareski je, podsetimo, sa omladinskom reprezentacijom naše zemlje minulog leta stigao do polufinala Evropskog prvenstva u kome su "plavi" poraženi od vršnjaka iz Engleske.
E ovo je stvarno strasno :!: Jednom menadzeru godine i uskoro potencijalnom magistru da promakne ovakav igrac...
To je mozda on procenio i video nesto sto mi ne mozemo,uvideo je neke nedostatke zbog kojih Lazareski nece biti veliki igrac :twisted:

Stvarno jedan Muslin zna za Lazereskog u NS,a secate se svi da je Djumi jos na proslim zimskim pripremama zeleo da ga povede,ali zbog sposobnosti naseg menadzera do toga nije doslo...
Sada cemo tako proci i sa Filipovicem,Markoskim...
Na kraju cemo svi pevati ako Stojanovica uspeju da dovedu na tromesecnu pozajmicu zivi bili pa videli :!:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Steta,steta.. mogli smo ga imati 6 meseci u timu pa da je kao Vojvodinin igrac otisao u Rusiju. Ako se dobro secam problem pri njegovom angazovanju je bio njegov menadzer(sada se vec ne secam ciji je on igrac?)?
Ne znam ni sta se vise ceka sa FIlipovicem. Njegov menadzer je Cvetko, pa sto onda ne pomogne klub i dovede darovitog napadaca?
nboya
Administrator

Post by nboya »

START:
"Odlične odbrane Saše Todića čuvara mreže Vojvodine u jesenjem delu Superlige preporučile su 314-godišnjeg golmana brojnim inostranim klubovima.
- Klubovi iz Ukrajine i Rusije bili su direktni konkurenti, ali su Ukrajinci bili brži i konkretniji. Ne mogu još uvek da kažem o kom klubu se radi, jer nije gotovo dok se ne potpiše ugovor, ali 9. januara idem na lekarske preglede i ako sve bude uredu saigračima ću se pridružiti 11. januara na pripremama - kaže Todić
...
"
UPRAVA NAPOLJE!!!
mile bronx

Post by mile bronx »

Steta za Lazareskog. Takav igrac nam je falio, pogotovo kad se pogleda da mladjani Mateus igra prinudno po desnoj strani. Mada kad malo bolje razmislim bolje da je otisao u Rusiju nego u partizan(koji je vec duze vreme bio u igri za njega).
Odlične odbrane Saše Todića čuvara mreže Vojvodine u jesenjem delu Superlige preporučile su 314-godišnjeg golmana brojnim inostranim klubovima.
Svakako jedan od najiskusnijih golmana u nasem prvenstvu :lol:
limanfkv

Post by limanfkv »

Nevredi njima ni crtati.Ma sta se ja nerviram...
Djumi

Post by Djumi »

Stara Garda wrote:
Djumi wrote:
Mislim da je podbara mislio zasto si ga pitao ovde javno preko foruma,posto smo stekli utisak da je mozda i on clan ovde i da cita sta se pise,a mozda i ucestvuje u radu istog?!
Koliko znam Ljube redovno posecuje Forum i zato sam ga i pitao ovde :!: :wink:
Locked