"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vojvodina jedna jedina

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by vojvodina jedna jedina »

Ocajno,dekadentno,sporo,smarajuce,amaterski...

Toliko o nasoj igri.
Telep

Post by Telep »

Koja tragedija od igre...naravno i Aca Stojanovic doprinosi sumornom utisku ali opet ovo je previse. Svaki put kazem sebi necu vise gledati reprezentaciju dok se neke stvari ne promene i naravno svaki put je jace od mene.
Trajce bez nervoze i bolje da ne igras u ovakvoj reprezentaciji, verovatno bi ti natovarili i krivicu za losu igru jer nisi iz blizanaca.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
vojvodina jedna jedina

Ide usporen snimak predhodne akcije i na ekranu se pojavljuju zastave Kipra i Slovacke... :roll:

Ovo je danas licilo na nesto,bar sto se tice kompozicije tima zahvaljujuci samim igracima.

Ignjovski,Tadic,Sulejmani,Basta,Nastasic i Djuricic imaju kvalitet da podignu igru nase reprezentacije i da unesu svezinu.
Telep

Post by Telep »

vojvodina jedna jedina wrote: Ovo je danas licilo na nesto,bar sto se tice kompozicije tima zahvaljujuci samim igracima.

Ignjovski,Tadic,Sulejmani,Basta,Nastasic i Djuricic imaju kvalitet da podignu igru nase reprezentacije i da unesu svezinu.
Slazem se da je ovo bolje nego uobicajnog tima i da su neki igraci uneli svezinu ali i dalje tu nema igre. Realno igrali smo nereseno sa 130. reprezentacijom sveta, a mogli smo na kraju i gol primiti.
Telep

Post by Telep »

Mg

Post by Mg »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -33-igraca" onclick="window.open(this.href);return false;
Kod golmana su bile najčešće rokade u poslednjih godinu dana, a Mihajlović se odlučio, kako stvari stoje, da ne pozove ni čuvara mreže Partizana Stojkovića, niti njegovog kolegu iz Crvene zvezde Bajkovića. Trojac koji će zadužiti opremu ”orlova” su Brkić, u čije se kvalitete budući selektor uverio za ovih godinu dana u Seriji A, a uz njega će biti iskusni Kahriman i debitant Branimir Aleksić.
Željko Brkić (Sijena)
Damir Kahriman (Tavrija)
Branimir Aleksić ( Spartak ZV)
ODBRANA
Branislav Ivanović (Čelsi)
Milan Biševac (PSŽ)
Neven Subotić (Dortmund)
Slobodan Rajković (Hamburger)
Aleksandar Kolarov (Mančester s.)
Ivan Obradović (Saragosa)
Duško Tošić (Crvena zvezda)
Filip Mladenović (C. Zvezda)
Nikola Maksimović (C. Zvezda)
Matija Nastasić (Fiorentina)
Pavle Ninkov (Tuluz)
Dušan Basta (Udineze)
SREDINA TERENA
Zdravko Kuzmanović (Štutgart)
Radosav Petrović (Blekburn)
Aleksandar Ignjovski (Verder)
Nemanja Matić (Benfika)
Ivan Radovanović (Novara)
Ljubomir Fejsa (Olimpijakos)
Srđan Mijailović (Crvena zvezda)
Adem Ljajić (Fiorentina)
Filip Đuričić (Herenven)
Zoran Tošić (CSKA Moskva)
Boško Janković (Đenova)
Nemanja Tomić (Partizan)
Dušan Tadić (Tvente)
Darko Lazović (Crvena zvezda)
Miloš Ninković (Dinamo Kijev)
NAPAD
Stefan Šćepović (Hapoel Ako)
Dejan Lekić (Osasuna)
Lazar Marković (Partizan)
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
ssnigd

Post by ssnigd »

Sacuvaj Boze kakav napad. :roll:
Ocekivan sastav, ima par sumnjivih imena, ali u sustini to je to.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Helm

Post by Helm »

Nisam planirao ništa da komentarišem dok sam na putu iz više razloga, ali, ŠTA?! Pa kakav je ovo napad crni?! Pobogu, bolje da je zvao Nenada Krstića, Momira Rnića i Ivana Miljkovića u napadački trio! Ili mu je cilj da zasmeje i zbuni protivnika! :unnormal:
vojvodina jedna jedina

Pa u napadu i nemamo bolja resenja,bar ja ne mogu da ih se setim.

Ne mozemo ih ni imati kad ih ne proizvodimo,oni su u Bata Djorinom sistemu cist visak...
Stexman

Post by Stexman »

Ajde bre ljudi pa to su novosti napisale! Ja prosto ne mogu da verujem koliko su ti ljudi tamo oboleli u glavi od kojekakvih sizofrenija.
Sve se utrkuju ko ce gluplji spisak da napravi i onda to proturaju kao zahtev javnosti i tako vrse pritisak na selektore. Godinama.

Znam ja da Sinisa nije bas omiljen lik ovde, ali ja njega obozavam. I jedini je nas bivsi fudbaler kojem ne mogu da zamerim igranje kod musavih.
Da me ubijete ne znam zasto.
Ali znam da on ovakav spisak sigurno nije napravio i da par ljudi sa ovog spiska nikad nece biti reprezentativci dok je on selektor(ako i jeste uopste).
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Svaki put kada otvorim temu o reprezentaciji samo mi jedno padne na pamet:
Image
:smoker: :valcer: :klanjanje: :sorry:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
vojvodina jedna jedina

Kolegijum strucnjaka koji su u proteklih desetak godina prodefilovali kroz klupu nacionalnog tima...

Sani golgeter veka...

Image

Milan "radio sam za 500 maraka i flasu vinjaka" Zivadinovic

Image

Bata Djora-dokazani borac protiv mafije u nasem fudbalu

Image

Ilija "Sestko" Petkovic

Image

Vladimir "Demosten" Petrovic

Image

Radovan Curcic

Image

Da bi konzilijum strucnjaka bio potpun fale Tumba petica i Alkosan,koji jos nisu seli na uzarenu selektorsku klupu no ima vremena da im se i taj san ostvari...

Image

Image
laki

Post by laki »

Da me je neko pitao pre 3 godine sta mislim o Medi i Vuku, ja bih im rekao da ce do sada sigurno igrati za A reprezentaciju. Negde smo usput na[ravili greske... Voleo bih da Kacar i Mrdja nisu povredjeni, pa da na onom ruznom spisku vidim jos barem ta dva imena. I za Trajkovica se realno moglo ocekivati pre ove polusezone da ce uskoro biti pozvan u A selekciju, ali mislim da je ovom polusezonom zapecatio sebi sudbinu. Steta.
PS: Trebalo je Abuu odavno dati papire pa da covek lepo moze da igra za nasu nacionalnu selekciju posto je posle ovoliko godina provedenih u Srbiji vec postao barem 1/3 Srbin 8)
Image
vojvodina jedna jedina

Ako nekoga jos zanima reprezentacija evo sastavi obe ekipe koji najavljuju u Zurnalu.

Image

Prenos je ARENI 1 i na PRVOJ televiziji pa ko voli neka izvoli.
budababa

Post by budababa »

RTS wrote:Миха избацио Љајића због химне

Адем Љајић, везиста Фиорентине, враћен је са припрема "А" фудбалске репрезентације Србије, које се одржавају у Швајцарској, а на основу одлуке селектора Синише Михајловића базиране на играчевом кршењу потписаног Споразума о понашању, саопштио је Фудбалски савез Србије.

Љајић је Споразум прекршио тиме што није певао химну Републике Србије на пријатељској утакмици против Шпаније, одигране 26. маја 2012. године у Сент Галену.

Селектор Михајловић је у недељу одржао састанак са Љајићем. По добијању информације да Љајић из личних ставова није певао химну Србије и да ту неће бити промене, Синиша Михајловић је саопштио играчу да се врати кући.

Ипак, Адему Љајићу нису заувек затворена врата националног тима. Потребно је да о промени личног става обавести селектора Михајловића и онда ће, када играма и формом то заслужи, моћи поново да буде позван.

Фудбалски савез Србије је саопштио још на промоцији Синише Михајловића да ће му пружити сву подршку на путу успостављања нових правила понашања у "А" репрезентацији, а то чини и овом приликом.

Певање националне химне Србије уочи утакмица је једна од тачака Споразума, а Љајић је његовим потписом прихватио да ће се свих одредаба и придржавати, што у суботу није учинио.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply