Transferi
-
Re: Transferi
Sto? Pa po toj logici ni Apiju, ni Pleca ni nikog ne bi nikad doveli...
Decko je u 31, mozda bi se vratio u Evropu da odigra jos koju sezonu, a koliko ga se secam iz Italije, veoma je talentovan. Jos je u formi cim je igrao sa LDU Quito koji je bio finalista Juzne Amrike. Mislim da bi vredelo barem da ga uprava kontaktira i vidi uslove. Nije uopste nerealno a pravi je plejmejker.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ezequ ... 19054.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Decko je u 31, mozda bi se vratio u Evropu da odigra jos koju sezonu, a koliko ga se secam iz Italije, veoma je talentovan. Jos je u formi cim je igrao sa LDU Quito koji je bio finalista Juzne Amrike. Mislim da bi vredelo barem da ga uprava kontaktira i vidi uslove. Nije uopste nerealno a pravi je plejmejker.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ezequ ... 19054.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj gaucos je strasan igrac, pravi organizator. Secam ga se dok je igrao za Panatenikos. Bio bi veliko pojacanje. Mene muci sto godinama nemamo levo krilo, a vidite da ne mogu igraca iz Moldavije da dovedu. Stojku, Pleca i Apiju su izvlacili iz penzije, nisu oni u stanju da dovedu ovog Argentinca!
ПУШТАМ КИШУ!
-
Bukorac u Vojvodini
18.06.2012, 22:40, Izvor: srpskifudbal.rs
Vojvodina podmađuje tim, a treći mladi igrač koji će potpisati profesionalni ugovor sa novosadskim klubom je Stefan Bukorac, dojučerašnji igrač Donjeg Srema, tima koji će se od naredne sezone takmičiti u Superligi.
Za fudbalere Vojvodine nova sezona zvanično počinje danas, kada će okupljanjem prvotimaca u SC „Vujadin Boškov“ početi uigravanje za nove izazove u devedeset i devetoj godini postojanja kluba.
Na spisku igračkog kadra Vojvodine pojavila su se imena nekolicine novih igrača. Reč je o Srđanu Bečeliću, Milošu Deletiću i Stefanu Bukorcu koji su potpisali profesionalne ugovore sa klubom. Proteklih dana o prvoj dvojici je bilo reči dok je treći igrač sa spiska, Stefan Bukorac u Vojvodinu stigao iz ekipe Donjeg Srema.STEFAN BUKORAC
Datum rođenja: 15. februara 1992.
Mesto rođenja: Sremska Mitrovica / Grabovci
Klub: Vojvodina
Karijera: Donji Srem
Zamenik kapitena ekipe iz Pećinaca igra na mestu centralnog veznog, i bio je pokretačka snaga novopečenog superligaša. Prošle sezone odigrao je 28 utakmica za Donji Srem i postigao jedan gol protiv Srema, ekipe iz mesta u kojem je rođen.
Bukorac mi deluje vrlo zanimljivo moram priznati. E sad, mislim da to znači i da je Vuk završio kod nas. Ali ko zna, možda Bukorac ode na pozajmicu.
- gospodinFKV
Ne moze se Equi porediti sa Apijom...
Da se razumemo, koliko god to tuzno zvucalo, Vojvodina je Apiji dizanje forme i povratak u neki malo jaci evropski klub, da odigra jos 2-3 godine, ali da ih BAS odigra...
Tako ce i biti, igrace jos pola sezone i ustupice mesto Poletanovicu, jer to uprava i planira...
S druge strane, Gonzales je jos uvek u formi, i siguran sam da jos uvek moze komotno da bude prvotimac kojekakvog Arisa, AEK-a, jer je lik u Grckoj veoma cenjen, a moze da igra i u nekom Frankfurtu, Kelnu, Volfsburgu, tako da je nerealno pricati o njemu...
Mozda za nekih 3-4 godine, kad bude bio upravo kao Plec
jer ce samo takav doci ovde...

Da se razumemo, koliko god to tuzno zvucalo, Vojvodina je Apiji dizanje forme i povratak u neki malo jaci evropski klub, da odigra jos 2-3 godine, ali da ih BAS odigra...
Tako ce i biti, igrace jos pola sezone i ustupice mesto Poletanovicu, jer to uprava i planira...
S druge strane, Gonzales je jos uvek u formi, i siguran sam da jos uvek moze komotno da bude prvotimac kojekakvog Arisa, AEK-a, jer je lik u Grckoj veoma cenjen, a moze da igra i u nekom Frankfurtu, Kelnu, Volfsburgu, tako da je nerealno pricati o njemu...
Mozda za nekih 3-4 godine, kad bude bio upravo kao Plec

- Tony Starks
"Apija se vraća u Vojvodinu"
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=619944" onclick="window.open(this.href);return false;Nekadašnji kapiten Gane Stiven Apija u sredu bi trebalo da doputuje u Novi Sad da bi se sa rukovodstvom Vojvodine dogovorio o nastavku saradnje.
Tu vest potvrdio je Vojislav Dragović, Apijin menadžer, koji očekuje da će njegov klijent ostati u Novom Sadu.
“Činjenica da kasni na prozivku znana je od kako je u Londonu krajem proleća kupio avionsku kartu za Ganu i ujedno rezervisao povratak za dva dana kasnije nego što je planirao, jer, jednostavno, zbog gužvi nije bilo karata. S druge strane, Apija ima najpozitivnije moguće mišljenje o Vojvodini i svakako da je voljan i oran da dođe i nastavi da igra, tim pre što je reč o evropskim utakmicama i to već za nepunih mesec dana”, istakao je Dragović.
Apija je odmor proveo u Gani, gde je svakodnevno trenirao, posebno u finišu pauze i to po programu koji je dogovoren sa trenerom Zlatomirom Zagorčićem. U međuvremenu, imao je nekoliko ponuda, ali ni jedna od ukazanih mogućnosti nije obećavala ništa više od Novosađana.
“Bilo je ponuda iz Saudi Arabije kao i nekih varijanti za Tursku i Belgiju, ali smo zajednički zaključili da ni jedna od tih ponuda nije vredna rastanka od Vojvodine”, naglasio je Dragović.
Od nekoliko prijatelja sam čuo samo reči hvale za Bukorca. Kažu da je bio jedan od najzaslužnijih za dobre partije Donjeg Srema. Videćemo kako će se uklopiti kod nas.
Ostanak Apije najveće pojačanje! Em će značiti kao igrač, em će biti ogroman plus kod dovođenja mladih igrača, jer ko ne želi da igra pored takve veličine?
This time next year, we'll be cup winners!
Kao i svaki prelazni rok klub se ponasa kao preduzece za pravljenje para, a ne klub koji ima za cilj postizanje rezultata.
Opet se ceka odlazak Moreire i tandema stopera, pa ce kasno dovesti pleja, levo krilo, stopere. Nece proci cele pripreme, kao ni novi trener posle par kola kad smene sadasnjeg.
Misaona imenica su igraci Spartaka, Rada iz Moldavije, Estonije, Azerbejdzana. Ne zbog statusa nase lige, nego zbog toga sto nece da plate otkup ugovora. A svaki prelazni rok prodajemo igrace za milione.
Opet se ceka odlazak Moreire i tandema stopera, pa ce kasno dovesti pleja, levo krilo, stopere. Nece proci cele pripreme, kao ni novi trener posle par kola kad smene sadasnjeg.
Misaona imenica su igraci Spartaka, Rada iz Moldavije, Estonije, Azerbejdzana. Ne zbog statusa nase lige, nego zbog toga sto nece da plate otkup ugovora. A svaki prelazni rok prodajemo igrace za milione.
ПУШТАМ КИШУ!
Meni se više činilo u prethodnoj polusezoni da su nabeđene zvezdice ljubomorne na njegovu platu, a ne da su počašćeni što mogu da igraju uz njega...Sale wrote:Ostanak Apije najveće pojačanje! Em će značiti kao igrač, em će biti ogroman plus kod dovođenja mladih igrača, jer ko ne želi da igra pored takve veličine?
Napred Voso!
А Вигњевић је потписао за Напредак,док се ови наши смилују.Опет ћемо три дана пред почетак да се активирамо.
Најављено је да у понедељак треба да стигну Милан Јованић голман и Милош Косановић штопер.
Ja se iskreno nadam da će takvi dobiti inostrani angažman i napustiti voljeni nam klub. A i mislim da su više bili ljubormorni na Moreiru koji je statirao na terenu i uzimao 12.000 evra, dok je Apija dobijao 7.500 i bio najpožtrvovaniji na terenu.mihailov wrote:Meni se više činilo u prethodnoj polusezoni da su nabeđene zvezdice ljubomorne na njegovu platu, a ne da su počašćeni što mogu da igraju uz njega...Sale wrote:Ostanak Apije najveće pojačanje! Em će značiti kao igrač, em će biti ogroman plus kod dovođenja mladih igrača, jer ko ne želi da igra pored takve veličine?
This time next year, we'll be cup winners!
Da postoji ono o cemu vise nas ovde vec godinama trubi a zove se plan i strategija, onda bi se jos zimus doveli igraci koji su zamene za one sto planiramo prodati sada na leto, a sad bi se dovodile zamene za one sto treba da odu na sledecu zimu.Nikola wrote:Kao i svaki prelazni rok klub se ponasa kao preduzece za pravljenje para, a ne klub koji ima za cilj postizanje rezultata.
Mislim, ne mora to direktno da bude kupljen igrac, moze se prekomandovati i iz omladinaca, ali on vec sada mora biti prikljucen prvom timu i polako uigravan postepenim uvodjenjem u igru cele polusezone ako se od njega ocekuje da adekvatno preuzme odgovornost u prvih 11 na prolece.
Pored toga raditi doselekciju, videti ko ne pokazuje dovoljan kvalitet i zahvaliti mu se, videti na kojim pozicijama smo tanki (iz raznoraznih razloga, ponekad se desavaju i nepredvidjene stvari koje ne mozes planirati) pa se tu pojacati.
A ne sve navrat-nanos kako se vec godinama unazad kod nas radi. I onda opet krila ili stoperi igraju bekove, zadnji vezni stopera a spic krilo jer nemamo sve pozicije pokrivene, ili se igraci dovode u zadnji cas pa su neuigrani i treba im 6 meseci da prorade...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Kosanovic predstavlja primer mladog i modernog stopera. Krakovija je ispala iz prve lige i sada je vise nego dostupan Vosi. Verovatno ce i prosjaci pokusati da ga dovedu, ako prodaju jecinog malog. Kaze mi drug da ga je kontaktirao putem drustvene mreze i da je odgovorio da bi rado igrao za Vosu, ali da ga niko nije kontaktirao iz tog kluba.
ПУШТАМ КИШУ!