Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
andi_fkv

Re: Liga Evrope 2012/13: Suduva-Vojvodina 0:4

Post by andi_fkv »

Dobar je Rapid, ali ako u gostima ostvarimo dobar rezultat mislim da mozemo proci.
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

andi_fkv wrote:Dobar je Rapid, ali ako u gostima ostvarimo dobar rezultat mislim da mozemo proci.
Ako zelimo pobediti ne smemo izgubiti.

Image
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Andreyos

Post by Andreyos »

Što se cena ulaznica tiče,realno,ako se pogleda istini u oči,5 eura za zapadnu tribinu je vrlo povoljno i nigde u Evropi nećete naći jeftinije u ovoj fazi kvalifikacija.Druga stvar je što je naš standard poražavajuć.
Mislim da se ljudima ponovo rodila nada nakon ovih 4:0,pa im krivo što će (vrlo moguće) poseta biti na nezadovoljavajućem nivou.
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://www.skrapid.at/245219.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Djuric ustopuje ovog i prolazimo!
Prosto se bojim da ga cuva Trajce u revansu...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nema nama pomoći. Uvek neko kukanje.
Ovoliko je karta i za blizance poslednji put bila. Setite se Atletika i 1500, 600 i 200 dinara za kartu. Doduše, tad su propusnice važile.

Umesto da pričamo o utakmicama, mi po starom. Kolika će biti poseta, jel skupo, neću stići jer radim/imam ispit/na moru sam...Svrha foruma treba da bude iznad ličnih žalopojki. Ova uprava se toliko puta maćehinski odnosila prema nama, pa im tražiti grešku kad je jednom konačno ne naprave, je nepotrebno.

Nadam se da je Jokić spreman, i da neću morati da gledam Trajkovića ni u revanšu. Van toga, siguran sam da Zagorčić neće menjati ovu postavu iz Litvanije.
Last edited by Red Marquis on Sat Jul 28, 2012 3:05 pm, edited 1 time in total.
Io odio Belgrado
Uroš

Post by Uroš »

PanonskiFantom wrote:Kad napise neko kako cigani ovo kako cigani ono dodje mi da :pegla:
Знам,истина увек боли.
Стексман мени до Новог Сада треба 50 минута колима,па се исцимам некако.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Andreyos wrote:Što se cena ulaznica tiče,realno,ako se pogleda istini u oči,5 eura za zapadnu tribinu je vrlo povoljno i nigde u Evropi nećete naći jeftinije u ovoj fazi kvalifikacija.Druga stvar je što je naš standard poražavajuć.
Mislim da se ljudima ponovo rodila nada nakon ovih 4:0,pa im krivo što će (vrlo moguće) poseta biti na nezadovoljavajućem nivou.
Sramota je sto sezonske ne vaze. Morali su ispostovati tih 300 ili 500 ljudi sto su ih kupili nakon Vaduza i svega ostalog proslog leta. Ovo je poseravanje po njihovim (nasim) glavama...
Ali dobro, ni prvo ni poslednje...

Samo da mi dobijemo u cetvrtak :popa:
UNIT8

Post by UNIT8 »

Jos uvek nije kasno da se ispravi ta greska...
King

Post by King »

Po kladionicama smo favoriti protiv Rapida.

1 X 2

2.20 3.25 2.95

Što se cena karata tiče,meni su sasvim normalne,pa gde ste još videli da najskuplja karta za evropsku utakmicu košta 4 evra.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Red Marquis wrote:Nadam se da je Jokić spreman, i da neću morati da gledam Trajkovića ni u revanšu. Van toga, siguran sam da Zagorčić neće menjati ovu postavu iz Litvanije.
Pretpostavljam da će igrati i Grin umesto Vuka.

Verovatno niko nije gledao, utakmica se upravo završava:

Image

Ni ja nisam imao vremena, sad sam se uključio, evo link ako neko hoće da odgleda zaustavno vreme. :mrgreen:

http://atdhe.tw/watch.php?id=358678" onclick="window.open(this.href);return false;
kej

Post by kej »

Gledao sam od dvadesetog minuta pa do gola. Ceo stadion navijao za Rapid. Izgleda da su mezimče nacije, kao blizanci. Utakmica dosadnaaaaa, tempo spor.. Zaista ništa posebno nisam video od Rapida: imaju napred tog Amera koji je skočan i jak, mada ni on nije baš impresionirao. Protivnik nije ništa napravio, baš slaba ekipa. Rapid im ga učačkao posle prekida.
Naravno da su favoriti protiv nas, ali ne apsolutni. Ako nas potcene moglo bi biti svega. Igrali smo egal sa Austrijom(njihovim najvećim rivalom) pre par godina, valjda možemo i sa ovima. Samo malo više samopouzdanja i koncentracije je potrebno i biće ovo zanimljiv dvomeč.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
madda fakka

Post by madda fakka »

kej wrote: Igrali smo egal sa Austrijom(njihovim najvećim rivalom) pre par godina, valjda možemo i sa ovima. Samo malo više samopouzdanja i koncentracije je potrebno i biće ovo zanimljiv dvomeč.
Prva recenica: Tada je Brka bio na golu, Tadic ih je lomio po sredini, Mrdja se otkrivao i trcao, "Super Mario", Stjepanovic, Tumbasevic su takodje umeli na trenutke da zablistaju, Gosn. Stepi je bio trener. Moje misljenje je da smo tada imali sredinu koja je imala bolju tehniku i vecu mastovitost.

Druga recenica: Slazem se u potpunosti :!: psihicka snaga i tvrdoglavost nas mogu odvesti do zanimljivog dvomeca iz kojeg izlazimo kao pobednici pa makar bilo i na "away goals" :)

P.S. Danas sam sedeo sa drugarima koji su "simpatizeri" nkp i cz ako oni zele da daju 500 din za zapad sta imamo da raspravljamo. Ja prvi nemam te pare pa mi severozapad/severoistok ne gine.

Samo hrabro do nove pobede :!: :!:
I Bog je Slaninar...
Zelja95

Post by Zelja95 »

Srecno protiv Rapida,nadam se prolazu. Podrska iz Banja Luke od mene i Lesinara :cheers:
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Морали би да испунимо стадион против Рапида... Знам да нећемо, али требало би... Шта нам треба Барселона да скупимо 12000 људи? А неки још и негодују због цене...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Win. Neustadt je mesto koje se nalazi na 30-40 km juzno od Beca. Malecko i preblizu prestonice. Lako se stize i puno Beclija je bilo na toj utakmici. Rapid ima lepu podrsku.

WN je mali klub i nema ozbiljniju podrsku. Ne treba da cudi sto je ceo stadion navijao za Rapid.

Nije takva situacija kada Rapid igra u Salzburgu, Gracu ili Lincu. Narocito nije tako kada igraju u Insbruku.

Tesko je porediti Rapid sa dva Bgd kluba.
Locked