Zna li se nesto o Donjem Sremu, tj. da li ce igrati kod nas sve ili samo dok ne srede svoj stadion?Red Marquis wrote:I što je još gore, slušaćemo opet na proleće i ovde i po svim ostalim sajtovima teorije (ha, čuj teorije, to su sve iskusni znalci, trebao sam napisati činjenice) o vraćanju bodova iz ove sezone...
Šuška se da bi Donji Srem mogao da igra na Karađorđu svoje mečeve, pa ako srede svoj stadion do pred kraj sezone, taman onda možemo mi kod njih da pobegnemo za zadnje kolo, dok nam se Karađorđe Arena rekonstruiše
Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Neka igra Donji Srem na Karadjordju, nama izgleda vise lezi onaj teren u Marijampolu
UPRAVA NAPOLJE!!!
- Tony Starks
Stvarno, šta je na kraju rešeno oko toga? Samo se ono kao pronela vest da će Donji Srem igrati na Karađorđu, ali ništa zvanično. Iskreno meni se ne dopada ta ideja, a ne čini mi se ni logičnom, logičnije mi je da igraju u Inđiji recimo.
Jedino što bi bilo dobro u tome je što njima gostujemo u četvrtom kolu, što bi u ovom slučaju značilo da u prvih pet kola igramo četiri utakmice na Karađorđu, dobra šansa da se odmah u startu odlepimo u trci za titulu.
Jedino što bi bilo dobro u tome je što njima gostujemo u četvrtom kolu, što bi u ovom slučaju značilo da u prvih pet kola igramo četiri utakmice na Karađorđu, dobra šansa da se odmah u startu odlepimo u trci za titulu.

Каквим су надприродним појавама ови цигани завршили на другом месту,остаће мистерија
,па ја већу спрдњу од екипе нисам видео 

U jednom od priloga (na SOS-u, čini mi se) bilo je reči da će Sremci igrati kod nas svoje domaće utakmice. Čak štaviše, već u drugom kolu im dolaze glodari u goste.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Red Marquis
- Moderator
A u četvrtom mi. Eto prilike da se gleda fudbal na Karađorđu svaki vikend. A par nedelja kasnije i cigani, ako se ne varam.budababa wrote:U jednom od priloga (na SOS-u, čini mi se) bilo je reči da će Sremci igrati kod nas svoje domaće utakmice. Čak štaviše, već u drugom kolu im dolaze glodari u goste.
Io odio Belgrado
Žarko Lazetić potpisao za Javor, blago njima...
S jedne strane, laknulo mi je sto nije dosao kod nas. S druge strane, treba imati u vidu da Javorovi igraci sve cesce zavrasavaju kod nas 

UPRAVA NAPOLJE!!!
Nadam se da cemo mu prirediti prigodnu dobrodoslicu. Ne treba zaboraviti njegov odnos prema klubu i navijacima kad je odlazio.budababa wrote:Žarko Lazetić potpisao za Javor, blago njima...
ПУШТАМ КИШУ!
- Red Marquis
- Moderator
Meni je taj igrač merilo za nekvalitet od trena kad je "zaigrao" za nas. Kad hoću da ispljujem nekog fudbalera uvek kažem..."Ovaj je ko Žarko Lazetić." Mislim uvredio bih ja neke i izjavom da su gori od njega, ali to bi ipak bila gnusna laž. Nema gorih 

Io odio Belgrado
Кахриман (Супић)
Пековић Ђуришић Мијатовић Лакић
Максимовић Стојка Стјепановић
Ж.Лазетић Бошковић Стојановић
Какав тим, бар за финале купа северне Мачве!
Праштајте ако сам изоставио неку "легенду", прошло их је много кроз наш клуб задњих година...
Какав тим, бар за финале купа северне Мачве!

Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Avangarda wrote:Кахриман (Супић)
Какав тим, бар за финале купа северне Мачве!Праштајте ако сам изоставио неку "легенду", прошло их је много кроз наш клуб задњих година...
Zaboravio si Vukelju,Marka Jovanovica,Igora Bogdanovica i naravno Mulina da drzi sredinu .

One man no-surrender crew. Respekt za ludilo.Press wrote:Đorić ogorčen izborom čelnika trenerske organizacije
"Tole postavio marionete"
Uvođenje privremenih mera u trenersku organizaciju razljutilo je Milovana Đorića, jednog od najvećih kritičara aktuelnog rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije sa predsednikom Tomislavom Karadžićem na čelu. To je bio i povod da iskusni fudbalski radnik ukaže na nepravilnosti u radu čelnika FSS.
Podsetimo, članovi novog saziva Izvršnog odbora doneli su odluku o uvođenju privremenih mera u trenersku organizaciju, pa će na čelu privremenog organa biti Miloljub Ostojić.
- Uvođenje privremenih mera samo je još jedan primer nasilničkog ponašanja Tomislava Karadžića. On u prethodne četiri godine nije učinio apsolutno ništa za trenersku organizaciju, a sada ide ka tome da je uništi, kao što je uništio i srpski fudbal - ističe Milovan Đorić u razgovoru za Press i dodaje:
- Postavio je svoje ljude, marionete koje će da rade ono što on kaže i naredi. On neće štititi trenere, to je sigurno, već će se dodvoravati klubovima i ispunjavati njihove želje. Ovo je samo još jedna bruka i dokaz da Karadžić vodi srpski fudbal ka potpunoj propasti.
Posle niza optužbi da je prvi čovek FSS nameštao mečeve, kupovao glasove i tako režirao nedavne izbore, Đorić je spreman da postavi još dva direktna pitanja Karadžiću, koja su vezana za njegovo rukovođenje srpskom kućom fudbala.
- Kao što je i on sam nedavno rekao, neću ga štedeti, gađaću direktno u metu. Nije mi ništa konkretno odgovorio ni na prethodna pitanja, ali ja sam spreman javno da mu postavim još dva i to ću vrlo brzo učiniti. Videćemo šta će tada da kaže, kakve odgovore će da smisli.
Bez obzira na to što je Karadžić ubedljivo pobedio na nedavnim izborima, Milovan Đorić će nastaviti da bude njegov žestok kritičar.
- Bolje mu je da se vrati tamo gde se najbolje snalazi, u građevinski posao, a da vođenje FSS prepusti nekome ko zna i razume se u fudbal - poručio je Đorić.
Žurnal wrote:Муке шест Суперлигаша, елита без стадиона
Челници Заједнице Супер лиге ангажовани су ових дана на решавању проблема инфраструктуре клубова елитног ранга. Слика „на терену“ није ни приближно лепа како је најављивано за сезону 2012/13, тако да се нагомилало много проблема које је потребно решити пред старт новог шампионата.
Чланови Заједнице Супер лиге и Комисије за стадионе ФС Србије боравили су јуче у Крагујевцу, како би се лично уверио колико су одмакли радову на реновирању стадиона „Чика Дача“.
Крагујевчани су се латили великог посла да стадион доведу у стање какво захтева УЕФА за играње утакмица европског ранга, надајући се да ће Раднички ускоро видети на континенталној сцени, али испоставило се да је тај посао обимнији него што је очекивано, па ће Шумадинци морати да ограниче улаз на „Чика Дачу“ док не окончају реновирање.
Слична мука је задесила и имењака из Ниша. Радови на реновирању „Чаира“ још су у току и како ствари стоје потрајаће још најмање месец дана. Због тога, Раднички неће моћи првенство да почне у Нишу. Заједница Супер лиге од Радничког очекује одговор где ће играти утакмице уводних кола. Према најавама из Ниша, Раднички ће бар у прва два кола, а можда и дуже, домаћин бити у Јагодини.
Доњи Срем сигурно неће целу јесен играти у Пећинцима. Стадион новог суперлигаша не испуњава услове елитног ранга, па ће први део сезоне играти у Новом Саду, на „Карађорђу“. Пред пролећни део првенства Заједница Супер лиге поново ће прегледати стадион у Пећинцима и пресудити да ли ће Доњи Срем и други део сезоне морати у „подстанаре“.
Суочени са проблемима у Крагујевцу, Нишу и Пећинцима, челници Заједнице Супер лиге и Комисије за стадионе ФСС одлучили су да буду мало попустљивији према Спартак Златибор води, ОФК Београду и Раду.
Стадиони ова три клуба процењени су као небезбедни и најављено је да неће бити дозвољено да на њима следеће сезоне игра елита. Како су се у међувремену и локалне самоуправе оглушиле на позив да помогну у решавању проблема који у највећој мери њима припада, одлучено је да улаз на стадионе буде ограничен.
Градски стадион у Суботици капацитета је 15.000 места, али на њега ће најесен моћи да уђе највише 5.000 и то само на одређене делове трибина. Слично је и са Омладинским стадионом на Старој Карабурми. Улаз ће бити дозвољен на источну трибину и део западне, укупно до 3.000. гледалаца.
Рад ће, упркос најави да неће бити гледања кроз прсте, моћи да игра на два стадиона. Грађевинари ће за утакмице „високог ризика“ (сигурно – Црвена звезда, Партизан, Војводина, Нови Пазар и оне за које полиција процени да припадају тој категорији) морати да се селе са Бањице. Други дом Рада биће стадион Обилића на Врачару.
Trebalo bi zahtevati od prva dva ranga da obavezno moraju minimum imati stadione za Evropu. I samo klubovi ciji stadioni ispunjavaju takve uslove (bez obzira na rang takmicenja) da imaju pravo zakljucivanja profesionalnih ugovora sa igracima, trenerima i ostalim osobljem. Ne zabrana registracije novih igraca, nego raskud svih postojecih profi ugovora.
Ukratko - ili si ozbiljan klub sa infrastrukturom koja ispunjava sve uslove ili se takmicis amaterski.
Mislim da ce nedostatak mogucnosti za trgovinu igracima koji vise nemaju ugovore sa klubovima momentalno naterati "finansijere" svih tih klubova da podignu infrastrukturu na trazeni nivo. Pronaci ce oni novac, bez brige, nece se samo tako odreci zarade od igraca.
A ako i ne pronadju pa ostanemo na ukupno 10-tak klubova, barem ce ti klubovi liciti na nesto.
Ukratko - ili si ozbiljan klub sa infrastrukturom koja ispunjava sve uslove ili se takmicis amaterski.
Mislim da ce nedostatak mogucnosti za trgovinu igracima koji vise nemaju ugovore sa klubovima momentalno naterati "finansijere" svih tih klubova da podignu infrastrukturu na trazeni nivo. Pronaci ce oni novac, bez brige, nece se samo tako odreci zarade od igraca.
A ako i ne pronadju pa ostanemo na ukupno 10-tak klubova, barem ce ti klubovi liciti na nesto.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!