Liga Evrope - sezona 2012/13
- Grof Žekula
- Administrator
Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč) 2:1
Meč je u četvrtak u 21:05h
Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč) 2:1
...i prestonica mirisa konjskog izmetaTurija wrote:...Beč, kosmopolitski grad umetnosti i kulture...

Jeste sve to ide u "kesu", ali se opasno oseti

UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Re: Liga Evrope 2012/13: Rapid (Beč)-Vojvodina, četvrtak 21:
I kod nas je se osecalo do pre 20-ak i kusur godina, i kamo srece da se jos uvek oseti!Jole wrote:...i prestonica mirisa konjskog izmetaTurija wrote:...Beč, kosmopolitski grad umetnosti i kulture...![]()
![]()
Al kod nas su konji "uznapredovali", pa sad više ne vuku fijakere nego žvalave plastične kašičice duž Zmaj Jovine...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
DUB wrote:I kod nas je se osecalo do pre 20-ak i kusur godina, i kamo srece da se jos uvek oseti!Jole wrote:...i prestonica mirisa konjskog izmetaTurija wrote:...Beč, kosmopolitski grad umetnosti i kulture...![]()
![]()
Al kod nas su konji "uznapredovali", pa sad više ne vuku fijakere nego žvalave plastične kašičice duž Zmaj Jovine...

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Bravo DUB!DUB wrote: I kod nas je se osecalo do pre 20-ak i kusur godina, i kamo srece da se jos uvek oseti!

Nisam znao gde ovo da okačim.. Totalno nadrealno... Za smeh, suze i znoj...
http://www.ultrasrapid.com/2012-2013/Eu ... pid/40.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ultrasrapid.com/2012-2013/Eu ... pid/40.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
jel se zna nesto o prenosu u cetvrtak? 

Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
- severozapad
Da li neko ima snimak cele utakmice od prošlog četvrtka? Hteo bih da pogledam na miru i trezan. Hvala unapred. Vidimo se u Beču.
Koliko je meni poznato, 90 posto je sigurno da će biti prenosa na RTV-u, mada se još uvek nešto zatežu oko cene. Zaga je danas najavio Trajkovića i Đurića u tandemu, s tim da ima ideju i sa Jokićem? Nadam se samo da nećemo igrati sa trojicom štopera
http://kapiten.rs/fudbal/zagorcic-imamo ... e-ciljeve/" onclick="window.open(this.href);return false; Ja sam mišljenja da mi tamo moramo dati gol da bismo imali čemu da se nadamo.

Jokica na libera
, da gledamo malo oldskul fudbala

ФКВ
- Grof Žekula
- Administrator
Za sve putnike namernike u Beč, evo vremenske prognoze za četvrtak po w2a:
http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... 05167/2/3h" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... 05167/2/3h" onclick="window.open(this.href);return false;
- madda fakka
Na sajtu rtv.rs ne pise da ima prenosa. Na rtv1 ima dokumentarna emisija Hitler i Staljin u 21hfkvislife wrote:jel se zna nesto o prenosu u cetvrtak?

I Bog je Slaninar...
Ma bice sigurno prenos na rtv, ako su imali prenos iz Litvanije sto ne bi odavde. Verovatno je malo skuplje pa pokusavaju da se iscenkaju ali na kraju ce sigurno kupiti prava.
A i ako ne bude nekim cudom, link za to nece biti tesko naci, ako nadjemo za JSL i za LE cemo sigurno.
A i ako ne bude nekim cudom, link za to nece biti tesko naci, ako nadjemo za JSL i za LE cemo sigurno.
Mozda je glupo pitanje ali da proverim. Da li je dozvoljeno unosenje fotoaparata na stadion? Kakva su pravila u Evropi?Ima li ko iskustva? Nadam se da je dozvoljeno jer ne bih bas voleo da mi ga oduzmu na kapiji stadiona.
- True Love FCV
Kod nas cini mi se da moze,vidjao sam ranije
Ti zastekaj u gace
Ti zastekaj u gace

Љубав и страст јачају с годинама.