Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
kowalski

Re: Liga Evrope 2012/13: Rapid (Beč)-Vojvodina, četvrtak 21:

Post by kowalski »

Image
kej

Post by kej »

Uporedimo samo onaj nesvirani penal protiv Austrije u poslednjem minutu i OVO večeras.. Naravno, ono go**o od pre tri godine je nešto kasnije optuženo za nameštanje rezultata, a možda i za ovog čujemo nešto u skorijoj budućnosti. Ali, to, je l' da, ništa nama ne bi značilo, jer dalje idu pizdice iz Beča. Poserem se na Uefu i Ligu Evrope i sve sudije ovog sveta.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Ovako nešto se ne svira kao faul ni na sredini terena u 31. minutu, a kamoli u šesnaestercu u 92. minutu na 0:0. Crk'o majci.
Telep

Post by Telep »

Iako sam i do sad bio prilicno siguran, sada sam ubedjen da smo mi proklet klub. Uvek ce protiv nas biti sudije,sreca i jos ko zna koji faktori. Mora da smo igrali neki neverovatan atomski fudbal 66,89 kad smo uspeli da osvojimo te titule...

Ovo je samo jos jedno u nizu teskih veceri za nas Vojvodinase.
Last edited by Telep on Fri Aug 10, 2012 12:20 am, edited 1 time in total.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
fare

Post by fare »

Po mojem vidjenju predefanzivna taktika (krivac zagorcic) mi nismo imali ni jednu ne polu sansu nego jos manje od toga za 90 minuta i cemu onda mozemo da se nadamo , zaliti se na onog balvana od sudije uefi pa da vise ne stavi pistaljku u usta m..u li mu j...m ! Pohvale za sve jedno igraca (osim za pavlovica ) kad ce vise neko ukapirati da on NIJE za ovaj klub a od ostalih su odskakali SUPIC SVAKA MU CAST I MOREIRA (ova utakmica danas i u litvaniji pokazuju da nije on jos za staro gvozdje ali sta je tu je idemo dalje da ne kazem jovo na novo jsl i kup .
fare

Post by fare »

Ida umalo da zaboravim svemu ovome je kriv onaj gol iz novog sada iz 96 minuta da je bilo 2:0 ne bi im pomoglo ni svih 5 sudija :shit:
Drina

Post by Drina »

fare wrote:Ida umalo da zaboravim svemu ovome je kriv onaj gol iz novog sada iz 96 minuta da je bilo 2:0 ne bi im pomoglo ni svih 5 sudija :shit:
Onda bi im svirali penal pre ovoga i jos jedan :frown: :) Namestili bi oni nekako nemoj se brinuti..
Koral

Post by Koral »

fare wrote:Ida umalo da zaboravim svemu ovome je kriv onaj gol iz novog sada iz 96 minuta da je bilo 2:0 ne bi im pomoglo ni svih 5 sudija :shit:
Siguran si? :twisted: Sve mogu oni ne brini..
Minja
Administrator

Post by Minja »

Koji ku**c stavlja ruku na protivnicku glavu u 90. minutu utakmice pri 0-0?

Povlacim svoje misljenje o Zagorcicu. Mislim ipak da on nikada trener biti nece. Mi sutnul na gol nismo za 90 minuta.

Ambijent fenomenalan, domaca publika odlicna, ceo stadion navija. Vojvodina je imala solidnu podrsku.

Grin je nase najvece pojacanje. Sa njim cemo biti 12 na kraju sezone. Skauting do mojega.

Rapid je odigrao obe utakmice sa zeljom da pobedi, Vojvodina je odigrala pola jedne. Zasto mi da prodjemo?
Turija

Post by Turija »

Uroš wrote:Рапид је боља екипа од Војводине,и јесам се изнервирао кад сам видео како ћемо играти,али једноставно Рапид Војводини није дозволио да дође до игре,момци су се бранили колико су могли,покушали су,али онај пенал се не свира ни у нашим нижим лигама и то на неком врућем сеоском гостовању.Ово је јако тежак ударац за фудбалере на психичком плану,незнам како се од оваквог пораза опоравити.
Složio bih se ovde sa Urošom, kao i Nboyom u komentaru utakmice na naslovnoj strani, ako za trenutak eliminišem navijačku strast.
Sudija nas je oštetio za prestrogo dosuđen penal (koji ne bi sudilo njih 100, ali eto 101 bi Trajkovićev kontakt rukama, po glavi i ramenu Bojda dosudio za 11m i direktno odlučio pobednika).Tokom 90 minuta dozvoljeno nam je bilo (što se tiče kriterijuma) od strane sudija da igramo ravnopravno sa Rapidom, ali nažalost, mi to nismo znali da iskoristimo, i nismo stvorili nijednu polušansu (dok su domaćini i pored našeg relativno dobrog visokog bunkera stvorili nekoliko).Ono što meni nije jasno, to je da smo u finišu regularnog toka mi postali prvi nervozni, a logično je da bi to trebao biti Rapid, jer je imao negativan rezultat.Prvo start Pavlovića za crveni karton, i onda duboko povlačenje naših igrača ispred Supića, koji je branio zaista dobro i delovao sigurno, sa još samo nekolicinom naših igrača (Moreira, Đurić, Grin), dok su svi ostali bili veoma borbeni, ali previše nervozni i netačni u dodavanju lopte.Prosto sam slutio da ćemo ga primiti u nadoknadi (čak i da nije bilo ovog sramotnog penala).Jednostavno, nemamo odbranu koja može odigrati staložen finiš utakmice, sa visokim bunkerom da lopta teško dolazi u naš šesnaesterac.Ne možemo da zadržimo loptu u svom posedu skoro nimalo, pa da protivnik napravi koji faul i da ,,krademo" vrema na fudbalski način.
Sve u svemu, ne možemo zameriti igračima na borbenosti.Ja zameram jedino Pavloviću za onakav nepotrebno grub start na gostujućem terenu, a isto i Trajkoviću za stavljanje ruke na telo protivnikog igrača u našem šesnaestercu i davanje mogućnosti sudiji da odluči pobednika, s obzirom na okolnosti i rejtige timova).Bili smo isuviše defanzivni i nije bilo ni teoretske šanse da damo gol u Beču, iako su svi u Klubu govorili da moramo dati gol i tamo, da bi išli u sledeće kolo.
Ostaje velik žal i šteta zbog eliminicije, jer sledeća prilika je tek za godinu dana; za sve: igrače, stručni štab, navijače.Možda smo mogli bolje proći u ove 2 utakmice, a možda i ne - ako ćemo sabrati šta je ko prikazao i stvorio, čisto fudbalski, na terenu.Mi smo imali veću želju, bili borbeniji, ali nismo imali sreću uz sebe.U prvom meču da, ali u revanšu ne.Napravili smo par ,,gluposti" i to nas je skupo koštalo.Ostaje nam sada, tokom naredne sezone, da gradimo čvršće temelje evropskog puta.Nadam se da ćemo uspeti, ako budemo radili sa toliko želje i energije, kao večeras.
Živeli!
Last edited by Turija on Fri Aug 10, 2012 12:29 am, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
bobanrb

Post by bobanrb »

Minja wrote:Koji ku**c stavlja ruku na protivnicku glavu u 90. minutu utakmice pri 0-0?
Zato što je dobio dva žuta protiv Suduve
Neiskustvo je glavni problem kad pola karijere igraš protiv autobus ekipa ovo je logična posledica.
Koral

Post by Koral »

Dajte ljudi. Veceras nije za nista kriv, ovo je jedan najobicniji moguci duel.. Pa sta treba da se skloni?
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Црнац од 2 метра и 100 кила пао од обичног контакта руком... No way, то се не дешава, па тај би издражао и удар воза... :frown:
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

+1

Nezavisno od toga da li je bio penal ili ne, cinjenica je da smo igrali kukavicki i nismo zasluzili da prodjemo.

A za Pavlovica i Trajkovica i njihove gluposti nemam reci... :roll:

Da je do mene,oni bi veceras odigrali zadnju utakmicu u dresu Vojvodine.
Uroš

Post by Uroš »

bobanrb wrote:
Minja wrote:Koji ku**c stavlja ruku na protivnicku glavu u 90. minutu utakmice pri 0-0?
Zato što je dobio dva žuta protiv Suduve
Neiskustvo je glavni problem kad pola karijere igraš protiv autobus ekipa ovo je logična posledica.
Да нама неко свира такав пенал одмах би сте причали како смо исти као близанци,али пошто је досуђен против нас имамо алиби,то је ипак екипа из ЕУ.Ово није уметничко клизање него фудбал,онаквих дуела има у енглеској лиги по 10 на свакој утакмици.Па кад неко скочи логично је да му руке иду горе,неће ваљда држати руке уз тело.Не могу да верујем да појединци сад бране судију,оштетио нас је то је очигледно и доста више увлачења тој западној гамади у дупе.
Locked