Ja mislim da će Rad ove godine proći slično kao i one prošle kada ih je vodio Nikolić (4. mesto) jer sam ih gledao protiv Kragujevčana i igrali su baš lepo, šteta što i ptice na grani znaju da crvenima moraju da daju bodovelexa wrote:mozda Rad

Ja mislim da će Rad ove godine proći slično kao i one prošle kada ih je vodio Nikolić (4. mesto) jer sam ih gledao protiv Kragujevčana i igrali su baš lepo, šteta što i ptice na grani znaju da crvenima moraju da daju bodovelexa wrote:mozda Rad
Da, ali meni je oduvek bilo cudno otkud to da je Stojic koji je bivsi igrac crnih postao tako dobar sa crvenima...Johny wrote:Ja mislim da će Rad ove godine proći slično kao i one prošle kada ih je vodio Nikolić (4. mesto) jer sam ih gledao protiv Kragujevčana i igrali su baš lepo, šteta što i ptice na grani znaju da crvenima moraju da daju bodovelexa wrote:mozda Rad
Ja opet imam bas suprotan utisak. Jer sto su losiji oni vise namestaju. Cim su malo jaci odmah se foliraju kontaju ma nemoramo namestati gle kako smo jaki, i onda im se desi kiks.lexa wrote: Jedino sto me tesi, mislim da ce ove sezone blizanci kiksati vise nego ikad jer cu ocajni do bola.
Interes ne razlikuje bojeRadoye wrote:Da, ali meni je oduvek bilo cudno otkud to da je Stojic koji je bivsi igrac crnih postao tako dobar sa crvenima...Johny wrote:Ja mislim da će Rad ove godine proći slično kao i one prošle kada ih je vodio Nikolić (4. mesto) jer sam ih gledao protiv Kragujevčana i igrali su baš lepo, šteta što i ptice na grani znaju da crvenima moraju da daju bodovelexa wrote:mozda Rad
Да.Није ми јасно зашто играмо мо неком шаблону кад немамо крила,или мењати сисстем игре или убацити неког клинца из омладинаца.Ипак ајде види се да има овај тим неког штофа,може да се направи добар материјал уз неке корекције.Иначе ово је најбоља партија Војводине у првом колу у последњих пар година што морам да приметим,али зла коб првог кола се понавља.Изгледа да ће нама Карађорђе опет бити већи проблем него гостујући терен.Ал ајде да их не критикујем одмах после првог кола,биће боље.KoKanidja wrote:Ма треба тотално да мењамо поставку игре, ово нигде више не води, не можемо шансу да створимо Смедереву код куће коме пола тима не игра и имају играча мање. Треба одма кретати са 2 шпица (Абу и Билбија) и у средини распоредити четворицу скроз другачије него сада, без крила и без тих глупости више јер ту нико ништа не ради и не постиже ВЕЋ ГОДИНАМА.
Na koju svajcarsku ligu mislis, zensku, pionirsku ili neku beton kantonalnu?DekiFirma wrote:da je ovo recimo na nivou Svajcarske lige (po regularnosti, jer po kvalitetu tu smo sa njima).
Nije nam dosta jedan, ti bi dva u prvu postavuKrle wrote:Nekoliko crtica:
- Bojović halav i ne diže glavu.
- Boske jalov i ne diže glavu.
- Škuntelar ne diže glavu.
- Vule od 10 imao dva pristoja centaršuta.
- Grin hvata loptu da izvede prekid, niko ne diže glavu. Postavljanje za prekide traje nam i po tri minuta.
- Nastić jedina svetla tačka, uz dvojac štopera ( Jokić se natrčao i trudio, Trajković u poslednje dve intervencije spasao nas bruke)
- Vuk se previše okreće oko sebe i ne diže glavu.
- Poletanović solidan, nije mi jasno što je rano izašao.
- Moreira solidan, samo nema s kim da odigra.
- Abu zanemaren, kao i cela leva strana u ovoj utakmici.
- Grin je sasvim ok, biće to dobro.
- Bilbija trudio se, nije imao sreće. Vidi mu se da mu je stalo.
- Lopta ima tendenciju da ide svuda, sem ka golu. Mislim, wtf? Čim smo krenuli direktno ka mreži ovi dobili crveni.
- Sudija: to je posebna priča - na sitno se nakrao kokošar onaj plaćenički, i još se konsultuje da li njihovom štoperu da da crveni. Jedno g..no najobičnije i od kojih u ovoj zemlji ne možeš pobeći.
Što se mene tiče, voleo bih da vidim postavu: Supić, Nastić, Trajković, Đurić(Jokić), Nastić, Grin, Poletanović, Moreira, Mitošević (Ađuru), Bilbija, Abu