1. kolo: Vojvodina-Smederevo 0:0
Re: 1. kolo: Vojvodina-Smederevo 0:0
Moje mišljenje je da Nastić jednostavno nije imao dovoljno lopti (svi napadi su išli na desnu stranu) i da nije imao ni priliku da pokaže šta zapravo može!
Samo napred momak, bez treme, imaš punu podršku!
-
Re: 1. kolo: Vojvodina-Smederevo, nedelja 18:30
Ako se ne varam zadnji put u prvom kolu smo dobili cigane 2:0 2007 ili 2008.lexa wrote: Voleo bih da dezurni statisticari iznesu tacne podatke, kada smo poslednji put dobili u prvom kolu?
Edit:lazem dobili smo hajduka iz kule 2009.
Nastic je odigrao sasvim korektno, nije on spic igrac pa jos i golove da daje. Ima drugih koji si placeni za to. S obzirom na Bojanove godine i seniorsko iskustvo, ja sam prezadovoljan.
Over fifty
- severozapad
E sad Krle, ne mož dva Nastića. Jer ako čemo tako, onda bih ja stavio i dva Abua napred. Škuleta posvadjan sa nogama. Nije meni to toliko loše delovalo ali ima par loših stvari. Mnogo me je nerviralo što igrači kao da neće da daju levo nego se sve svodilo šta se uradi na desnoj strani. Bilo bi zanimljivo videti grafiku naših napada.
Druga stvar, neko je spomenuo da je Nastić igrao stegnuto, mislim potpuno suprotno, tražio je loptu i nije se libio i da kreće u dribling i nadtrčavanje sa njihovim desnim bekom. Ne treba ga dizati u nebesa posle sasvim solidnog starta ali mislim da je pokazao Zagi i ostalima da treba da pruži šansu mlađima. Njihova muda se neće ništa više skupiti od "matorih" a mislim da će se igrači više opustiti i okuražiti ako imaju svoje drguove oko sebe. Mi moramo imati po jednog u svakoj liniji tima iz šampionske generacije. To je ono što su ti momci zaslužili i biće propast ako zasluženo ne dobiju.
Druga stvar, neko je spomenuo da je Nastić igrao stegnuto, mislim potpuno suprotno, tražio je loptu i nije se libio i da kreće u dribling i nadtrčavanje sa njihovim desnim bekom. Ne treba ga dizati u nebesa posle sasvim solidnog starta ali mislim da je pokazao Zagi i ostalima da treba da pruži šansu mlađima. Njihova muda se neće ništa više skupiti od "matorih" a mislim da će se igrači više opustiti i okuražiti ako imaju svoje drguove oko sebe. Mi moramo imati po jednog u svakoj liniji tima iz šampionske generacije. To je ono što su ti momci zaslužili i biće propast ako zasluženo ne dobiju.
Upravo o ovme se i radi. U prvom poluvrmenu nijedna lopta nije išla na njega, već se bunarilo na Abua, a i to retko. U drugom je bilo nešto više lopti na tu stranu, ali je izgledalo kao da niko ne želi da mu da loptu. I sad je kao on nešto bio loš?Helm wrote:Moje mišljenje je da Nastić jednostavno nije imao dovoljno lopti (svi napadi su išli na desnu stranu) i da nije imao ni priliku da pokaže šta zapravo može!
P. S. Izvinjavam se za dva Nastića, ne znam šta mi bi. Valjda sam se pomamio u nedostatku ikoga ko iole podseća na levog spoljnog...

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Skuletic je za tih 20 minuta uradio vise u napadu nego svi ostali za 90 minuta (ne racunajuci Moreiru i Abu-a), e zato je dobio bod. Ja ne glasam prema tome ko je odakle, kako je igrao prethodne utakmice ili zato sto je moderno davati bodove ljubimcima navijaca, nego prema onome sta sam video na utakmici.Red Marquis wrote:Nastić se dečko barem borio 90 minuta, za razliku od Pavlovića mnogo je korisniji u napadu. Zbog čega ne zaslužuje prelaznu ocenu? Jel duvala promaja po toj strani? Nije. Jel imao nekih glupih startova ili kikseva kao onaj zbog koga je sedeo dosadna klupi?Nije.
A ti djisa dade Škuletiću bod na glasanju a ta crnogorska lenština istrčala dva napada i onda...to je to od mene, ja crk`o. Samo šteta što nema nikog u klubu da ga malo prevaspita kad već nismo normalan klub da nam takvi ni ne dolaze...
Kazes, nije duvala promaja na strani Nastica, pa kad je Smederevo igralo utakmicu, ko predje pola da mu umre majka, pa oni su 2 prisli nasem sesnaestercu.
Opet kazem, ne branim Skuletica, sto se mene tice, daleko mu lepa kuca, nema kondicije za vise od 20 minuta, slab je tehnicki itd. ali sa druge strane nije ni igrao na svojoj poziciji pa da vidimo sta zaista moze, u svakom slucaju za Bojovica je 10 u glavu, taj je tek tuga.
Pavlovic je limitiran igrac, kriv za gol Rapida u NS, glup crveni karton tamo, slazem se da Nastic dobije sansu, ali da bude glasano za njega je krajnje smesno!!!!!!
Kup je nas!
-
Ajde nisam neki ekspert fudbalske taktike, ali nije mi jasno šta ste to očekivali od Nastića. Kao što neko već reče, promaja levo duvala nije, štaviše dečko je par puta sasvim lepo i čisto oduzimao loptu protivničkim igračima, u napadu nije bio preterano vidljiv ali činjenica je i da se povremeno jeste otkrivao, pa su naši gurali desno na Stevanovića.
Budimo malo korektni prema momku, verujem da može bolje ali ovo je bilo sasvim pristojno.
Budimo malo korektni prema momku, verujem da može bolje ali ovo je bilo sasvim pristojno.
Ne znam za vas ali ja obožavam da gledam Škuletića na terenu. Lik uvek razbije učmalost i dosadu koju donose naši pokušaji probijanja bunkera, lik prosto pleni astronomskim samopouzdanjem i skromnim znanjem
. Od 20 njegovih pokušaja prosečno prođe 1 do 2 driblinga na oduševljenje publike. Opet i to je bolje od kombinacija Bosketa i Vuleta uz liniju koje nikad ništa ne donesu osim pokušaja centaršuta a izuzetno su dosadna za gledanje jer su deja vu. Sa Škuletom toga nema, svaki put me iznenadi sa nekom novom bravurom 

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Nastic moze da uci sve bekove i krila kako se centrira. Decko je jako lepo vaspitan, potpuno posvecen fudbalu i vremenom je postao pravi zagrizeni Slaninar!
ПУШТАМ КИШУ!
Svaka cast Zagi sto je probao Nastica, ali on po meni treba da igra samo ako prodamo Paju, posto je ovaj drugi bolji 2x za sada od malog.
Drugo: mnogi sve znaju, ali to tako ne ide u praksi. Npr, da protiv ovakve ekipe igramo sa 2 spica?! Ne bih da ulazim u detalje, ali po fudbalskoj filozofiji protiv bunkercine se ne igra tako. Nama je postavka igre, po mom shvatanju, odlicna. Jedini OGROMAN promasaj je guranje Abua na bok u nedostatku levog krila. Samo da se Abu stavi na spica, Bojke napolje, i neki klinac na krilo kojeg cemo na toj poziciji trpeti narednu godinu. Protiv ovakve bunker "parikirali smo aFtobus ispred gola" ekipe, takva postavka je savrsena, po definiciji.
Ona prica sa 2 spica: Tako se igra protiv otvorenijih ekipa i nikad mi nece biti jasno zasto protiv takvih igramo sa jednim spicem?!Kad protivnik napada nisu mu u odbrani zbijene dve poslednje linije i onda ta dva spica imaju prostora da igraju. Kad bismo imali samo jos jednog polunormalnog spica, ili da je Bojke barem malo vise u formi nego sto je trenutno, partizane bismo tukli sto posto, garantujem vam. Vezni red im nije nista bolji od naseg a odbrana nam je barem isto egal, s tim sto bi Abu, uz pomoc jos jednog normalnog napadaca, UNISTIO one njihove smesne stopere!! Bezao bi im kao popizdeo.
Ne volim da citam duge postove pa sudeci po tome, i sam sam prekrdasio.
Utisak utakmice: Slika Bibera na tribinama (jedan je Zeljko kapiten!!) i Biblijin promasaj praznog gola sa 5 metara!
Drugo: mnogi sve znaju, ali to tako ne ide u praksi. Npr, da protiv ovakve ekipe igramo sa 2 spica?! Ne bih da ulazim u detalje, ali po fudbalskoj filozofiji protiv bunkercine se ne igra tako. Nama je postavka igre, po mom shvatanju, odlicna. Jedini OGROMAN promasaj je guranje Abua na bok u nedostatku levog krila. Samo da se Abu stavi na spica, Bojke napolje, i neki klinac na krilo kojeg cemo na toj poziciji trpeti narednu godinu. Protiv ovakve bunker "parikirali smo aFtobus ispred gola" ekipe, takva postavka je savrsena, po definiciji.
Ona prica sa 2 spica: Tako se igra protiv otvorenijih ekipa i nikad mi nece biti jasno zasto protiv takvih igramo sa jednim spicem?!Kad protivnik napada nisu mu u odbrani zbijene dve poslednje linije i onda ta dva spica imaju prostora da igraju. Kad bismo imali samo jos jednog polunormalnog spica, ili da je Bojke barem malo vise u formi nego sto je trenutno, partizane bismo tukli sto posto, garantujem vam. Vezni red im nije nista bolji od naseg a odbrana nam je barem isto egal, s tim sto bi Abu, uz pomoc jos jednog normalnog napadaca, UNISTIO one njihove smesne stopere!! Bezao bi im kao popizdeo.
Ne volim da citam duge postove pa sudeci po tome, i sam sam prekrdasio.
Utisak utakmice: Slika Bibera na tribinama (jedan je Zeljko kapiten!!) i Biblijin promasaj praznog gola sa 5 metara!

Nije problem u broju napadaca na terenu, nego kako se mi bez lopte krecemo. To je blagi ocaj. Mi nemamo tri dupla pasa na utakmici, svi napadi su nam isti. Nista se ne menja u organizaciji igre. I kod Milinkovica se igralo ispucavanje na Abua, dakle ovo je vec treca sezona da igramo na isti nacin. Procitani smo plus sto nam odbrana nije vise onako sigurna.
Nastic, kada su se vec svi dotakli te analize njegove igre, je odigrao za prvu utakmicu ove sezone sasvim korektan mec. Dajte malom sansu par meceva, da pokaze da li ima stofa ili nema. Po meni ima, samo mu treba malo kontinuiteta i da se celici i bice to sve OK.
Previse, ali previse, davite o igracima i trazite neku objektivnost i kao nepristrasnost.
PS. Ruke te poljske bolele....
Nastic, kada su se vec svi dotakli te analize njegove igre, je odigrao za prvu utakmicu ove sezone sasvim korektan mec. Dajte malom sansu par meceva, da pokaze da li ima stofa ili nema. Po meni ima, samo mu treba malo kontinuiteta i da se celici i bice to sve OK.
Previse, ali previse, davite o igracima i trazite neku objektivnost i kao nepristrasnost.
PS. Ruke te poljske bolele....
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Je l' ima neko slucajno snimak onog crvenog kartona? Ili neki link gde mogu da ga nadjem?
- Tony Starks
http://www.youtube.com/watch?v=6Yxt22Q5 ... page#t=88s" onclick="window.open(this.href);return false;Helm wrote:Je l' ima neko slucajno snimak onog crvenog kartona? Ili neki link gde mogu da ga nadjem?
Hvala, ne mogu se oteti utisku da je covek hteo zuti da mu da. Ali bar mi je lakse sto stvarno nije bilo u 16. 

- Grof Žekula
- Administrator
U celoj priči oko Bojovića/Škuletića/Bilbije...zaboravljamo da, barem po meni, i Bosketu je vreme da ITEKAKO odmori na klupi. Taj momak je zreo za rezervu, a onda se tek otvara pitanje ko će na teren. Šta ako se, ne daj Bože, Abu sutra povredi?
Zagorčiću - daj Deletića i još jednog klinca na krila, od ovih 'leba nema. Probali su VIŠE puta - NE IDE!!!
Od Grina sam očekivao više, s obzirom na pređašnju reputaciju, ali da ipak još sačekam(o) - igrao je "tek" 3 utakmice...
PS - Dotičnima koji forsiraju propale i raspale napadače bez ugovora - dosta nam je takvih!!! Hoćeš da neko trese mreže - PLATI! To (taj) košta...Poslali smo Šušnjara i Kordića da se potucaju po susednoj državi, a kako stvari stoje, obojica su mogla na teren, bez po' jada! Planski - nema šta!
Zagorčiću - daj Deletića i još jednog klinca na krila, od ovih 'leba nema. Probali su VIŠE puta - NE IDE!!!
Od Grina sam očekivao više, s obzirom na pređašnju reputaciju, ali da ipak još sačekam(o) - igrao je "tek" 3 utakmice...
PS - Dotičnima koji forsiraju propale i raspale napadače bez ugovora - dosta nam je takvih!!! Hoćeš da neko trese mreže - PLATI! To (taj) košta...Poslali smo Šušnjara i Kordića da se potucaju po susednoj državi, a kako stvari stoje, obojica su mogla na teren, bez po' jada! Planski - nema šta!